Bildirim
Benq- Siemens E61 Kullanıcıları Burda buluşalım
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba ben Faruk.Telefonu çok beğendim fakat Bluetooth ve video özelliği olmadığı o telefonu almaktan caydım.Fakat E61 mp3 özelliği bayağı güzel tavsiye ederim mp3 özellğ için -
bu telefonun aksesuarlarını nerde bulacağımız hakkında bir fikri olan arkadaşamız var mıydı? -
beyler bu telefona oyun program tema yukleniomu yukleniosa nsl bide şarkı sözü gösterio şarkı sözü gostteren bi parca varsa elinizde verin lutfen ..1!! -
bn bu telefonu alalı 2 hafta oldu ama pek memnun kalmadım çokkkk yavaşş.miniSD kart almayı düşünüyorum.Fakat emin olamıyorum daha mı ii olur yoksaa daha yavaşlatır mı bilmiyorummm.birisi söleyebilirmii?? -
ha bide fotoğrfları bilgisyara aktaramıyorum.MiniSd kartm olmadığı için mii?? -
quote:
Orjinalden alıntı: epithimia
bn bu telefonu alalı 2 hafta oldu ama pek memnun kalmadım çokkkk yavaşş.miniSD kart almayı düşünüyorum.Fakat emin olamıyorum daha mı ii olur yoksaa daha yavaşlatır mı bilmiyorummm.birisi söleyebilirmii??
hafıza kartı telefonu yavaşlatmıyor diyebilirim. sadece %10 civarı yavaşlatıyor.bu telefon için hafıza kartı almanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: epithimia
ha bide fotoğrfları bilgisyara aktaramıyorum.MiniSd kartm olmadığı için mii??
hafıza kartı olsa da olmasa da resimleri aktarabilirsin. data kablosunu takınca telefonun ekranında seçenek çıkar. burada sabit disk gibi bir seçenek çıkar. bunu seç. sonra bilgisayarım a girerek telefonun içini görebilmen gerekir. olmazsa telefonla verilen cd nin içindeki qsyncer programını yükle. o şekilde daha da kolayca dosya aktarımı yapabilirsin.
-
ya abı tel ın tek sorunu hafızası 1.9 mb hafızası var neye yeter ya bı de ben de katılıyrum tel bıraz yavas -
bişi sorcam e61 kac mb yada gb hafıza kartı desteklıyo? bı bılgısı olan varsa lutfen yazarmı -
quote:
Orjinalden alıntı: Generalx
bişi sorcam e61 kac mb yada gb hafıza kartı desteklıyo? bı bılgısı olan varsa lutfen yazarmı
ya 512mb yada 1gb ama hangisiydi unuttum. sanırım 512 -
quote:
Orjinalden alıntı: kahve
quote:
bişi sorcam e61 kac mb yada gb hafıza kartı desteklıyo? bı bılgısı olan varsa lutfen yazarmı
ya 512mb yada 1gb ama hangisiydi unuttum. sanırım 512
ya olamaz tema yok bari mp3 olsun ufff
admlar mp3 telefonu yapmıslar hafıza kartını az yapmıslar ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 8 Eylül 2007; 21:41:18 >
-
abi araştırdım buldum 1gb miş.
kaynak:http://hardwarenews.somee.com/Haberler.asp?haber=devam&id=430
heralde dogrudur 2-3 yerdede 1gb yazıyodu -
quote:
abi araştırdım buldum 1gb miş.
kaynak:http://hardwarenews.somee.com/Haberler.asp?haber=devam&id=430
heralde dogrudur 2-3 yerdede 1gb yazıyodu
doğrudur. 1gb olabilir. çünkü tam hatırlamıyordum. -
buna max kac gb lik mini SD takabiliyoruz?
Yani her Mini SD takılır mı? MArka farkı veya desteklememe olayı olmaz mı? Dİyelim 2 gb lık mini SD takabilir miyiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLiM_50 -- 9 Eylül 2007; 15:44:15 > -
bu telefonun resmi yonmu bence bir incemede telefonun resmide olmalı tabi siz bilirsiniz -
-
Güncel.
Mini SD hk. -
quote:
Orjinalden alıntı: SeLiM_50
Güncel.
Mini SD hk.
arkadaşım soruyu sorduğun mesajın hemen üstündeki mesajda sorunun cevabı yazıyor.
ayrıca çoğu marka hafıza kartı ile uyumludur. neredeyse hepsiyle. -
bi telefon yağınca niçin adam gibi özellik koymazlar anlamadım en azından nokianın müzik telefonlarında Bluetooth var şöyle adam gibi telefon yapsa bu üreticiler illaki bişeyleri eksik yapıyorlar adam gibi bişey yapsalar olmuyo sanki -
Arkadaşlar öncelikle selam ben de aranızdayım...
Telefonum e61dir.Önceki telefonum c65 arızalanınca servise verdim ve bana e61 verdiler.Şuan 1gb lık kingston marka hafıza kartı kullanıyorum hiçbir sorun yok fakat bilgilendirme için söylüyorum telefon max.1gb hafıza kartı alıyor...
Telefonun kutusundan telefon batarya kulaklık şarj aleti kullanım kılavuzu ve usb data kablosu ile cd si çıktı...Çoğu yerde 128 mb hafıza kartı hediye ediliyor fakat bende yoktu...Telefon 3 gün önce elime geldi...
Telefonun eksikleri:Bluetooth,kameranın kalitesi dir.
Telefonun artıları:Ekranı 1.8" lik tft ekrana sahiptir ve çok parlak bir ekranı vardır.65.000 renge sahiptir.MiniSD Hafıza kartı ve bu kartı biçimlendirme özelliği,Üst kısımdaki müzik konsolu,kutusundan çıkan stereo kulaklık,kullanım kolaylığı,2hat kullanabilme(ama tek simde 2operatör kullanımı yani simkart birleştirme ile)Şıklığı ve dizyn ödülü alan karizmatik tasarımı,hafifliği inceliği...,alt tarafındaki kulaklık ve sarj bölümünün ayrı ayrı ve küçük olmaları vs.vs.
Telefon fiyatına göre çok güzel bir telefon ama daha iyileride var fakat bu telefonda bluetooth olmaması büyük eksiklik...
Benzer içerikler
- lg garanti sorgulama
- ağınız dengesiz ne demek
- telefon çalmadan kapanıyor neden
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- kıbrıstan alınan telefon türkiye"de kullanılır mı
- exynos 1480
- numara sorgulama
- samsung galaxy s serisi
- gprs nedir
- iphone boyutları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X