Şimdi Ara

BenQ-Siemens P51 --- AYDINLANALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaslar bende hepsiburadanın indiriminden yararlanarak aldım telefonu bu gün kargo geldi hevesle hemen açayım dedim aleti malum kurcalıyacaz ya sarjı yoktu sanırım kapandı ve sarja taktım 8 saat sarjda kaldı

tam 8 saat elimi sürmeden sabırsızlıkla bekledim alet ilk sarjını doldurduktan sonra sarjda iken bi acayım dedim normal acıldı sonra kapattım ve simkart takıp öyle acayım dedim tel acıldı ama ekran ısıgı sönük idi alla alla dedim

ve sarja bagladım o hali ile ekran ışıgı geldi şu anda alet şarja takılı iken her şeyi normal calısıo ama kapanmıor kapat tusuna basınca uyku moduna gecio ne kadar basılı tutarsam tutayım ????

vede sarj ına takılı olmadıgı zaman ekran aydınlatması yanmıo ne yapsam acaba die düsünüorum acaba benmi yanlıs bi sey yapıorum die klavuzu nu kurcalıorum su anda

ne etsem acaba önümde 5 gün var geri iade etmek icin .....!

wm 6 yı yüklesem sorun düzelirmi hem nasıl version yükseltebeiliriz bilen biri izah ederse ii olacak bizim gibi pda cahilleri icin :)

YARDIMLARINIZI BEKLİORUM ARKADASLAR

• telefon zaten tamamen kapanmaz. üstteki düğmeye basınca telefon uyku moduna döner. bu durumda beklemesinde de bir sakınca yoktur. sadece şarj yer o kadar.

telefondaki bu sıkıntıyı gidermek için format atmayı deneyin. içine önemli bilgi attıysanız önce onları yedekleyin (sim ve hafıza kartındaki bilgiler silinmez). yedekleme yaptıktan sonra; telefonun üst kısmındaki kapatma düğmesi ile alt kısmında hafıza kartınını giriş kısmının üstündeki küçük deliğe kalemiyle aynı anda basın. 2 saniye basılı tutun ve elinizi çekin. telefon biraz geç açılacaktır. ekrana allign screen gibi bir kısım gelecektir. buradaki siyah + ların tam ortasına tıkladıktan ve saat tarih gibi ayarlarını yaptıktan sonra masaüstünü görebilirsiniz.

eğer olmuyorsa telefona serviste güncel sürümünü yükletmeniz işe yarayacaktır. ama servise vermeyip, iade etmeyi falan düşünüyorsanız da o sizin bileceğiniz iştir tabi. ben sadece sorunu nasıl giderebileceğiniz yönünde fikir verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.