Şimdi Ara

BENQ-SİEMENS S 88 ANKARA MAVİ BİLGİSAYARDA 375 YTL NASIL?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keske zamanında bu telefonu alsaydım be n72 aldım(pişman değilim) fıyatı cekıcı geldı şimdi.
  • çekici ne kelime al benidiye bağırıyo.
    quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

keske zamanında bu telefonu alsaydım be n72 aldım(pişman değilim) fıyatı cekıcı geldı şimdi.
  • artık düşer inşallah her yerde de biz de alabiliriz
  • Telefonun fiyat / performans oranı oldukça başarılı...
  • Arkadaşlar bu telefonda uçuş modu var mı acaba? Bilginiz var mı
  • internet ten alabilir miyiz yoksa ankara ya mı gidecez.. bi irtibat telefonu verebilecek olan var mı arkadaşlar...
  • ekran büyüklüğü ne kadar (çözünürlüğü demiyorum) w810 iden büyük mü aynı mı
    ne kadar hafıza destekliyo ki...
    Aslında alacaklar yarın mavide buluşalım :) nasıl olur
  • internetten cep telefonu satışı yapmıyor mavi bilgisayar. zaten cep telefonu satışı sadece adı geçen mağazada oluyor.

0312 284 18 20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erAn_ -- 17 Kasım 2006; 22:39:03 >
  • quote:

ekran büyüklüğü ne kadar (çözünürlüğü demiyorum) w810 iden büyük mü aynı mı

W810i = 1.9 inç
    S88 = 2.0 inç
  • buranın açılışı yapılmıştı değil mi? bu kampanya niçin düzenlendi peki bilgin var mı
    quote:

Orjinalden alıntı: tolgaserdar

ekran büyüklüğü ne kadar (çözünürlüğü demiyorum) w810 iden büyük mü aynı mı
  • o konuda bilgim yok aslında kampanya konusunu da tam bulamadım... arkadaşlar demişler onların yalancısıyım.
    bende oranın açılışı yapıldı diye biliyorum nerden çıktı bilmiyorum ellerinde kalmıştır:)
  • @knight
    sen de bu telefon var mı
  • quote:

@knight
    sen de bu telefon var mı

Ben Benq-Siemens S88 kullanıcısı değilim. Yalnızca telefonla ilgili bilgilerimi sizlerle paylaşıyorum.

Telefonla ilgili detaylar:

- Triband (GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900)
    - 99 x 47 x 17 mm boyut
    - 105 gram ağırlık
    - 2.0 inç 176x220 piksel aktif matris OLED (Organik led) ekran
    - 2 Megapiksel autofocus ve macro modu özellikli kamera (16x zoom)
    - Çift led flaş
    - 3D surround ses ve ekolayzır özelliği
    - H.263, 3GP, MPEG4, MP3, AAC+ ve AMR formatında dosya desteği
    - MicroSD™ desteği
    - 900mAH'lık batarya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 18 Kasım 2006; 23:04:17 >
  • artık mavi bilgisayar da teknosa'laşıyor heralde. yalnız sadece yeni mağazalarında olması kötü. çok sapa bir yerde çünkü. armada'ya yakın ama yine de araba olmadan gitmesi zor. mavi, yer seçimini çok yanlış yapmış.
  • yok baba ya o kadar da ters değil

BENQ-SİEMENS S 88 ANKARA MAVİ BİLGİSAYARDA 375 YTL NASIL??

quote:

Orjinalden alıntı: omega3

artık mavi bilgisayar da teknosa'laşıyor heralde. yalnız sadece yeni mağazalarında olması kötü. çok sapa bir yerde çünkü. armada'ya yakın ama yine de araba olmadan gitmesi zor. mavi, yer seçimini çok yanlış yapmış.
  • noldu şimdi alan var mı :)
    ben daha yeni kalkabildim de
  • Selamlar ben erhaninho_carsi. Sebebini anlamadığım şekilde uzaklaştırma aldım. Cezam bitene kadar bu nickle forumu takip edecem.

Mağaza 10.00'da açılıyodu. Ben saat 10.25'te oradaydım. Büyük bir hevesle cep telefonu reyonuna ilerledim. S88 alacaktım dedim ve kalmadı cevabını alınca neye uğradığımı şaşırdım. 25 dakikada 30 adet cihaz satılmış Böyle olacağını tahmin etmemiştim ne de çabuk duyulmuş. Bilsem sabah 10'dan önce oraya damlardım

Telefonun siparişi tekrar verilmiş ve pazartesi ellerinde olacakmış ama malesef indirimli fiyata değil. 420 ytl gibi bi fiyata satılacağı söylendi. Yine de piyasaya göre uygun denebilir.

Mavi Bilgisayar ana baba günü. Kasalarda kuyruklar oluşmuş durumda. Dumura uğramanın üzüntüsüyle dolaşmadan çıktım. Ama herkesin elinde bişeyler vardı. Sanki yağma vardı. 19" lcd monitör (markasını bilmiyorum) 300 küsür milyondu.

Neyse artık, bu kadar heveslenmişken pazartesi tekrar bakacam. KAfama taktım bu aleti

• quote:

Orjinalden alıntı: erhaninho_is_back

Selamlar ben erhaninho_carsi. Sebebini anlamadığım şekilde uzaklaştırma aldım. Cezam bitene kadar bu nickle forumu takip edecem.

Mağaza 10.00'da açılıyodu. Ben saat 10.25'te oradaydım. Büyük bir hevesle cep telefonu reyonuna ilerledim. S88 alacaktım dedim ve kalmadı cevabını alınca neye uğradığımı şaşırdım. 25 dakikada 30 adet cihaz satılmış Böyle olacağını tahmin etmemiştim ne de çabuk duyulmuş. Bilsem sabah 10'dan önce oraya damlardım

Telefonun siparişi tekrar verilmiş ve pazartesi ellerinde olacakmış ama malesef indirimli fiyata değil. 420 ytl gibi bi fiyata satılacağı söylendi. Yine de piyasaya göre uygun denebilir.

Mavi Bilgisayar ana baba günü. Kasalarda kuyruklar oluşmuş durumda. Dumura uğramanın üzüntüsüyle dolaşmadan çıktım. Ama herkesin elinde bişeyler vardı. Sanki yağma vardı. 19" lcd monitör (markasını bilmiyorum) 300 küsür milyondu.

Neyse artık, bu kadar heveslenmişken pazartesi tekrar bakacam. KAfama taktım bu aleti

cezan uzamasın kardeş...

forumda kaç gündür bahsediliyor normaldir durum... (bitmesi, kuyruklar v.s.)

• desene bizde de ps3 sendromu yaşanıyor artık bir gece önceden kamp kurmak lazım heralde.
  • 375 i gözden çıkaran 420 yi de çıkarır .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.