Şimdi Ara

BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE VE HEDİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    2250 TL. TAKAS YOKTUR...

Sıfır ayarında garantili, faturalı. Tertemiz cihaz. Sık kullanmadığımdan satılıktır. Sağlıcakla...
    Lamba 183 saatte.

234X133 GRİ PERDE ( ZİNCİRLİ)

2 adet şarjlı aktif 3d gözlük ,

2 adet monster 550hd hdmı kablo ,

15 metre hdmı kablo ve güçkablosu hediyedir.

BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER BENQ W1070 FULL HD PROJEKSİYON, GRİ PERDE  VE HEDİYELER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***radyo*** -- 8 Aralık 2015; 14:29:40 >

• Merhabalar
    perde hariç cihaza talibim perde olmaksızın fiyat ne kadar olur
  • Merhabalar
    o halde cihaz + hediyeleri bu fiyattan almak istiyorum, yalnız perde almıştım, perdeyi göndermeyin.
    Kars ta yaşıyorum İBAN gönderirseniz eft yi yaparım bu gün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.