Şimdi Ara

BENQ X2200W, HP W2207H ve PHILIPS 220XW8FB/00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ne zamandan beri bir monitör almak istiyorum, fakat olaylar öyle gelişti ki tam şunu alayım dediğim zaman o ürünü hiçbir yerde bulamadım. Aldım alıyorum derken Benq'nun yeni modeli çıktı, Philips'in X serisi geldi ve zaten çekindiğim (parlak ekranı yüzünden) HP'ye 2 ciddi alternatifim oldu. Alacağım monitör odamın 2 cephesinden ışık girdiği için fazla yansıma yapmamalı. Sonuçta tonla para verip kendimi izlemenin bir anlamı yok :) Monitörün sağından ve karşısından pencereler nedeniyle direk gün ışığı gelecek. Karşıdan gelen ışık çok rahatsız ederse panjurları kapatıp engelleyebilirim, fakat sağ taraftan gelen için öyle bir şansım yok. HP pivot özelliğiyle hala aklımı çeliyor, ama parlak ekran olmasından dolayı oldukça çekiniyorum. Benq'nun birkaç incelemesine rastladım, gözüm kapalı alacağım bir ürün gibi gözükmedi. Philips'in özelliklerine bakıyorum fena değil gibi. Ama bu monitörün incelemesini hiçbir yerde bulamadım. Benq ilk bir ay boyunca "0 piksel" garantisi veriyor. Diğerlerinde böyle bir garanti yok. O yüzden bir adım öne çıkıyor, fakat pivot özelliğinin olmaması ve okuduğum incelemedeki bazı negatif noktalar can sıkıcı. Bu 3 monitör arasından siz olsanız hangisini seçerdiniz? Bu 3 modeli de inceleyebileceğim bir yer var mı? Bazı arkadaşlar Vatan'dan HP aldıklarını söylemişler, ancak web sitesinde HP monitörler yok. Benq monitör satıyorlar, ama onun da X serisi yok gözüküyor. Şu an bir tek Philips var orada. Vatan 1 ay ölü piksel garantisini kendi verdiği için, eğer bu 3 monitörü de ordan alabiliyorsam garanti bakımından hepsi eşit koşullara sahip olacaklar. Değerlendirmelerinizi bunu da göz önünde bulundurarak yaparsanız memnun olurum.

Edit: Az önce Vatan'la görüştüm ellerinde 3 monitör de şu anda bulunmuyormuş (Bostancı mağazası).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imago -- 22 Şubat 2008; 10:12:08 >

• Forumda bir arkadaş tr ye philips x serisi gelmeyeceğini söylemişti. Benq şuan ankara gigatekte var . Ben şuan hp w2207h kullanıyorum çok memnunum pivot+parlak ekran çok iyi özellikle movie modunda filim izlemek süper. Parlaklık çok abartılı değil benimde monitörün sağında pencere var genelde ğüneş perdesi kapalı bir sorun olmuyo ama ekran siyah olursa mesela siyah ağırlıklı wallpaper kullanırsan yansıma belli oluyor ama windows uygulamalarında yada filim izlerken kendini göremessin
  • o arkadaşın yazısını ben de görmüştüm, fakat vatan'ın internet sitesinde bu ürün yer alıyor. Sorun şu ki sağ taraftan gelen ışığı engelleme şansım malesef yok. Biraz daha bekleyip bu üç monitör de stoklara girdiğinde yanyana koyup bakmak lazım sanırım. Fazla oyun oynadığım yok, ama oldukça fazla film izliyorum. Bu 3 monitör arasında film açısından çok da fazla performans farkı olmaz heralde?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.