Şimdi Ara

Benq XL2411 -- Rtx 2060 -- HDMi -- 144 HZ Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler konu tartışmaya dönmüş resmen yeni bi konumu açsam acaba ?

monitörü alalı 1.5 yıl oldu ekran kartınıysa daha yeni aldım. bana bi akıl verin ekran kartınımı değiştirsem dvi girişli bi ekran kartımı alsam ? bu işten çok fena gıcıklandım ya böyle şeymi olur ne saçma bi iş bu !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosedur-

beyler konu tartışmaya dönmüş resmen yeni bi konumu açsam acaba ?

monitörü alalı 1.5 yıl oldu ekran kartınıysa daha yeni aldım. bana bi akıl verin ekran kartınımı değiştirsem dvi girişli bi ekran kartımı alsam ? bu işten çok fena gıcıklandım ya böyle şeymi olur ne saçma bi iş bu !!
    Ekran kartını yeni aldıysan 2060'larda dvi versiyonlu olanlarda var onla değişmek bir seçenek:

2080 ti'lerde hiç dvi versiyonu olan yok mesela. Bir sonraki nesilde xx60'larda da komple dvi çıkışı olmaz çok yüksek ihtimalle. Kesin konuşmuyorum tabi ama nasıl vga çıkışlar zamanla öldüyse sırada aynı şekilde dvi'da.

Tabi ilerisi için dp girişi olan bir monitör alman daha mantıklı dvilar tamamen öleceği için (üst modellerde). Bütçen şu an için yoksa yada ilerde daha iyi monitör çıkacağı zaman değişim yaparım diyorsan bence şimdilik dvi çıkışı olan bir 2060 ile değiş derim (Tabi 2060'ı bir 2-3 sene kullanacağını varsayarak yazıyorum).

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.