Şimdi Ara

>>> BenQ XL2411Z 144 Hz 1 Ms Takaslıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    BenQ XL2411Z

144 Hz, 1MS, Instand Mode, Black eQualizer, blue light filter, flicker free...

+ Tertemiz, sorunsuz. Kutusuz. Yanında güç kablosu ve Dvi kablosu verilecektir.
    + Ürünü anlatmaya gerek yok e-sporcuların en çok tercihi ettiği monitörlerdendir.
    + Işık akma, sızma vs. yoktur. Tamamen sorunsuz, ilk günkü performansındadır.
    + Ayrıca JasonFarrel ve Ufotest sitesinde gerekli testleri yaptım ben bir sorunla karşılaşmadım.
    + Eksen Bilgisayar'dan alındığını hatırlıyorum. Faturası mevcut değildir. Garantisiz olarak kabul edelim.

Fiyat: Takaslıktır. Sadece 1 Ms 75Hz Flicker Free ve Mavi Işık Filtresi olan monitörlerle üste para alınacak şekilde takas olur.

>>> BenQ XL2411Z 144 Hz 1 Ms  Takaslıktır>>> BenQ XL2411Z 144 Hz 1 Ms  Takaslıktır

Önemli Uyarı: Sadece fabrika çıkışı, doğal 75 HZ olan monitör tekliflerini değerlendiriyorum. Zorlama yollarla 1920x1080'in altında 75 HZ'e ayarlanabilen monitörlerle ilgilenmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 25 Ekim 2018; 20:13:27 >

• cleartdragon kullanıcısına yanıt
    Farklı model linki paylaşmışsın.
  • Hem düşük model linki verip şark kurnazlığı yapmaya çalışıyorsun. Hem de yaptığın ayıbı düzeltmekten imtina ediyorsun. Etik yoksulluğun özeti bu olmalı.
    Revize olmayacak. Başka model fiyat linkine bakıp üst modelin fiyatını değerlendirmek gibi bir saçmalık olamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 3 Haziran 2018; 12:20:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör hala satılık mı ?
  • Evet

• Ürün Vatan Bilgisayar'dan alınmıştır. Vatan Bilgisayar güncel fiyatından 218 TL daha ucuzdur

http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-23-5-lc24fg73fqmxuf-1ms-mprt-144hz-full-hd-curved-gaming-monitor.html
  • Bu monitör gerçekten iyi, araştırmalarım neticesinde bu ürünü tek geçiyorum, tek kafama takılan şey duvara asma imkanı yok sanırım, benim de masaüstünde değil duvara asmam gerekiyor 🙄

• 2411 için yorumlarda çok iyi görüntü kalitesi yok diyorlar siz ne diyorsunuz almayı düşünüyorum ben ama görmek lazım
  • Oyun için çok iyi. Oyun haricindeki uygulamalar için de farklı ayarlar yapmak lazım. Kalibrasyon yapıldığı zaman diğer kullanımlar için de gayet iyi. Kötü demek abes olur.
  • Oyun için yapılmış bir monitör ve Marka BenQ, görüntünün kötü olması gibi bir ihtimal olacağını düşünmüyorum. Haliylende diğer uygulamar içinde biraz performans düşük olabilir. Benq markasının farklı modellerini kullandım oyun için yapılan monitörleri gayet iyi.

Güzel fiyat Güzel satıcı Hayırlı Alışverişler

• Lion_Army kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler dostum. Bu durum her monitör için geçerli. Oyunda ekstra parlaklık, karanlık alanların aydınlatılması vs. gibi özellikler gerekli. Bu türden ayarlama yapıldı mı film ya da renk ayarının önemli olduğu uygulamalarda isabetli olunmaz. O yüzden farklı profiller oluşturup kaydetmek lazım. Gerekli ayarlar yapılıp kullanıldığı takdirde ise hem film, hem program hem de oyun odaklı kullanımlarda her türlü ihtiyaca yeterli cevabı veriyor.
  • Ebrak kullanıcısına yanıt
    Genel anlamda kullanıcıların %80 aldıkları ürünleri stok ayarlarda kullanırlar. kişiselleştirmezler ve gelen stok ayarlarlada herşeyi max güzel olmasını beklerler. elbette bu mön. den çok daha iyileri var. değer/performans kısımından baktığımızda ayarlarıda ADAM gibi yaptığınızda sizi üzecek bir model olmadığını kesinlikle altını çizerek belirtmek isterim.
    fiyata ilişkin yorumları ise her zaman ki gibi satıcı/alıcı arasına bırakalım. onlar aralarında hallederler :)
  • Merhaba elimde philips 246v5 var. 1ms ama fabrika çıkışı sadece bazı çözünürlüklerde 75hz(1024x768, 1440x900 vs). Ama CRU ile 1080pde 72hz diğer her çözünürlükte 80hz görüyo, kendimde öyle kullanıyorum. Düşünürseniz PM.
  • fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.