Şimdi Ara

>>> Yenilendi Orta Üst Düzey Oyuncu ve Tasarımcı Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
4.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Orta Üst Düzey Oyuncu ve Tasarımcı Bilgisayarı
    Tamamı TR faturalı ve TR garantilidir. Fotoğraflar satıştaki ürüne aittir.
    Parçalar:

1. İşlemci: Ryzen 5 1600. Sıfırdan ayırt edilemez durumda. Vatan faturalı, kutulu, eksiksiz kutu içerikli. Soğutucusu sıfır. 4-5 aylık.
    2. Anakart: MSI B350M Mortar Arctic. Sıfırdan ayırt edilemez durumda. Vatan faturalı, kutulu, eksiksiz kutu içerikli. 4-5 aylık.
    3. Ram: Corsair 16GB DDR4 3200 Mhz CL15 Vengeance Lpx Red (Samsung B-Die). Sıfırdan ayırt edilemez durumda. İnventus faturalı, kutulu, eksiksiz. 1 aylık.
    4. Ekran Kartı: Asus GTX Dual 1060. Boost hızı yüksek olan model. Sıfırdan ayırt edilemez durumda. TR faturalı, kutulu, eksiksiz. 7-8 aylık.
    5. HDD: Seagate Barracuda 7200 Rpm 2 TB. Sıfırdan ayırt edilemez durumda. TR faturalı, eksiksiz.
    6. Güç Kaynağı: Fsp Raider 2 750 Watt Silver. Sıfırdan ayırt edilemez durumda. TR faturalı, eksiksiz. 80+ Silver sertifikalı.
    7. Kasa: Phanteks Tempered Glass Eclipse P300H. Sıfırdan ayırt edilemez durumda. Rgb Ledli.
    8. 3 Adet Nzxt Aer Rgb 120MM ve Nzxt Hue+ Rgb kontrolcü
    9. Noctua Nh U14S ve Noctua Am4 aparatı

Fiyat: 7090 TL. Sadece kasası çok sağlam, en az 6 ay daha garantisi bulunan, eksiksiz, sorunsuz, minimum gtx 970M, 1050ti muadili ekran kartı ve üzeri bulunan, 15.6" veya altında boyutlarda laptopla kâr ettirecekse takas olur.

>>> Yenilendi Orta Üst Düzey Oyuncu ve Tasarımcı Bilgisayarı>>> Yenilendi Orta Üst Düzey Oyuncu ve Tasarımcı Bilgisayarı

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları haricinde yoruma kapalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebrak -- 10 Aralık 2018; 9:46:35 >

• üst düzey anlayışınız cok farklı hocam başlığıu değiştirmenizi öneririm ryzen 2700x 1080 ti falan bekliyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

üst düzey anlayışınız cok farklı hocam başlığıu değiştirmenizi öneririm ryzen 2700x 1080 ti falan bekliyordum
    +1
  • Sıfırdan ayırt edilemez durumda

• Bilgisayar sıfır sayılır doğru söylemiş..:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertstar15

üst düzey anlayışınız cok farklı hocam başlığıu değiştirmenizi öneririm ryzen 2700x 1080 ti falan bekliyordum
    +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RascH -- 13 Kasım 2018; 15:34:4 >
  • işlemci anakar ram için tek satış var ise fiyat isityorum.
  • Sistemi sadece bütün olarak satıyorum veya ilanda belirttiğim gibi takaslayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwood_tr

+1

Alıntıları Göster
    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.