Şimdi Ara

BenQ XL2411Z anlık takılmalar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

XL2420Z varken VG248QE alınmaz.

neden?
  • z3Dx Z kullanıcısına yanıt
    XL2420Z'nin yazılımsal üstünlüğü var. Gölgelenme önleyici özelliği bile yeter mesela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye oyunda adamin golgesini gorsek nerde oldugunu anlayip erken aim alma imkanimiz olmaz mi? Uada wallbang atabiliriz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu gölge, o gölge değil. Videolarda ghosting diye arama yap, anlarsın.
    Ve bir de "XL2420Z motion blur reduction" diye arama yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 10 Aralık 2014; 16:29:04 >
  • Sen gülünce aklima şey geldi.acaba bi insan biseyi bilmedigi yada yanlış bildigi zaman komik durumami düşüyor? Neyse sen monitorlerden iyi anlıyon.oyle diyosan oyledir.bendeki monitorde demotion blur reduction var. Sen daha iyi biliyon

Dalga amaçlı gülmek başka, işi geyiğe vurup yazmak başka. Şu konuda ve özelde iyi-kötü bi yazışmamız olmuştu ve ben de buna binaen yanlış anlamayacağını düşünerek o gülücüğü koydum oraya ama alındın yine de. Bundan sonra daha ciddi olurum.

Dalga geçecek olsam, şu üçünden birini kullanırdım.

* * *

Z serisinde var o yazılım. T'lerde yoktu. İyi monitörün var ve sorunun her neyse halledersin umarım. Sorun monitörde olsa, tüm oyunlarda yapması lazımdı o sorunu. Başka oyunda yapıp-yapmadığını da bakıp yazacaktın ama yazmamıştın bile. Neyse...

• Abi sen yanlis anladin bence kusura bakma.oyunu ilacli indircektim.hadi dedim orjinal alayim ıptal ettim yarısında.iyi ki o hataya dusmemisim.ertesi gün meksika originden oyunu satin aldim.kart bulamadigim icin 1 gun daha beklemek zorunda kaldim.orjinali indirirken akk kotam dolmadan hızımi dusurduler.12 den 2.5e dusuduler.bi turlu inmedi 50 gb.ondan deneyemedim.monitor konusunda bence asus diyorum. Oteki monitoru incelmedim daha.yanlis anlasilan benim sen değilsin:)

• BenQ nun Asus'a göre teknik artıları var.
    Buarada detaylı bilgi bulabilirsin.
    http://www.benqoyunmonitorleri.com/gaming-monitor/xl2420z.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 11 Aralık 2014; 17:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

BenQ nun Asus'a göre teknik artıları var.
    Buarada detaylı bilgi bulabilirsin.
    http://www.benqoyunmonitorleri.com/gaming-monitor/xl2420z.html

Mesela ne gibi özelliklerini beğendin,senin gözünde fark oluşturan bikaç unsur söyle o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.