Şimdi Ara

BenQ XL2411Z Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar topladığım bir sistem vardı sağolsun bir kaç arkadaş sayesinde.Bu 2.500TL lik sisteme BenQ XL2411Z adlı monitörü almayı planlıyorum.Bu monitör hakkında inceleme yapan bir arkadaşımız vardı ona teşekkürlerimi iletiyorum.Konunun devam eden kısımlarını okudum fakat kafam biraz karıştı.V1 V4 falan filan sürüm muhabbeti yazmışlardı.Daha sonra renk ayarlarını falan yazmışlardı.Benim aklıma takılan soru şu.Kullanan arkadaşlar monitörü ilk aldıklarında kişiselleştirmede zorlandılarmı ? Veya monitörü alıp direk bağlantılarını yapıp oynadılarmı ? Çok fazla ayar yapmaya gerek varmı 144hz alabilmek için ? Bu tür çeşitli sorular var aklımda.Yani kişiselleşirmesi ve başta alındığında uğraşılan bir monitörmü? Çok anlamadığım için ben direk takıp bağlantılarını yapıp oynamak istiyorum şahsen.Geri kalan konularda bir sıkıntım yok.Sadece bunları merak ettim.Yardım eden herkese şimdiden saygılar.

• dvi kabloyla bağlantı yapıp görüntü ayarları - gelişmiş görüntü ayarları - görüntü bağdaştırıcısı özelliklerinden 144hz seçmeniz yeterli.
     BenQ XL2411Z Monitör
  • abdisson A kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim fakat bazilari monitorun fabrikadan gelen renk ayarinin kotu oldugunu ve renk ayarini yapmasinin zor oldugunu falan soyluyorlar.Cidden zormu renklerle ugrasip monitoru kendimize gore ayarlamak?
  • Bu monitorun renkleri çok kötü o yüzden alma, renk menk benim için önemli değil gerçek bir pro cs:go oyuncusuyum, flicker free olmadan Blur Busters Strobe Utility kullanacağım dersen alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus ML239H IPS Monitör
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.