Şimdi Ara

Benq xl2411z vs Dell u2515h

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İpsler çok canlı ve parlakmis. Göze daha hoş geliyormus. Bende bu yüzden ipsde istiyorum ama oyun da oynayacağım.

Oyun oynarken 144hz 1 msnin vereceği performansı veremez sanırım.

Sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus VG248QE kullanıyorum.
    Kendi açımdan konuşayım, renkler bugüne kadar kullandığım monitorler arasında en kötülerden biri. Keskinlik ve genel görüntü kalitesi iyi.
    Lightboost açınca parlaklık ve kontrast iyice kararıyor, azalıyor.Benq monitor için ayarlanabilen ULMB çözümü (Ultra Low Motion Blur), Asus VG48QE de kullanılan Lightboost tan iyi diyende var kötü diyende. Neredeyse aynı diyen çok. Belirteyim forumlarda paylaşılan kullanıcı yorumlarına göre ULMB kötü diyende çok.(XL2430T)
    Asus VG248QE nin üzerine aynı çözünürlükte yeni bir seri çıkarmadı. XL2430T bir öncekilere nesile göre daha yeni bir monitor.
    FPS olarak CS:GO oynuyorum, renkler, parlaklık vs hiç önemli değil bana göre oyun için. 120 Hz Lightboost bence çok tatmin edici.
    Bana şu anki kullandığım monitorden çok çok daha pahalı 4K bir monitor verseler, 144 Hz Lightboost monitor ile değişmem mümkün değil.
    Siz yüksek çözünürlüklerde başka oyunlar oynamak istersiniz ya da sisteminizle yeni çıkan oyunları 50-60 fps de oynayacaksınız bilemiyorum ama özellikle CS:GO oynayan biri için bu önemli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.