Şimdi Ara

Benq XL2430T kullanıcı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu monitörden almak istiyorum kullanan arkadaşlara bazı sorularım var.

Nerden ne kadara aldınız?
    Üründen memnun musunuz? Sevmediğiniz özellikleri var mı?
    Ekranda ışık sızma ve ölü piksel çıktımı? ( bu konuda xl2411z sorunlu deniliyor)
    Panelin renkleri nasıl? Yansıma var mı?

Kullanan bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar,
    -hb.com 1440 tl 1 sene önce aldım
    -Standart oyuncular için ideal bir monitör, beklenti yüksek değilse memnun eder.
    -Farklı açılardan bakınca kenarların çoğunda ışık sızması var.Oyun oynarken tam ortadan bakacağınızı düşünürsek problem olmuyor.1 tane ölü piksel çıktı bende.
    -Renkler kalibrasyonla biraz düzeliyor ama ips panel kullandıysanız alışmanız biraz zaman alıyor.

Zaten ekstra özellikler haricinde 2411z ile aynı panel kullanılmış.
  • TR-SABOTEUR kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok sağol.

Şuanda ips panel kullanıyorum o yüzden ışık sızmasında renklerin solgun olmasından çok çekiniyorum ama 144hz olayını tatmak istiyorum açıkcası. Beklenti yüksek valla hocam sonuçta 1500 tl para verecez monitöre

Işık sızması ve ölü piksel için değişimde bulunduz mu naptınız?

• Mortuuus kullanıcısına yanıt
    Ben Webdenal'dan 9 taksit ile 1580 e aldım 1 hafta olmadı daha.Ölü piksel çıkmadı şükür umarımda çıkmaz onboard olarak kullanıyorum şuanda malesef(Polaris veya Pascal ı bekliyorum).Bu yüzden 144 Hz yi test edemedim.
    Ekranda karanlık ortamda da oyun oynadım rahatsız edecek bir ışık sızması görmedim galiba yok.
    Renkler beni tatmin etti zaten bir sürü renk modu var.
    Yansıma yok.
    Ayrıca Black eQualizer olayı şahane bir olay.
    Monitörün kullanışlığına zaten diyecek söz yok monitöre kafanızı eğmeden direkt olarak bakabiliyorsunuz yükseltme ayarı şahane.
    hocam selam,

öncelikle ölü pixcel her marakda çıkabiliyor sonuçta elektronik ürünler. Ben xl2411z kullanıyorum ama kesinlikle xl2430t öneririm. ekranda ışık sızması olmuyor ve tam bir oyuncu monitörü. yansıma yada farklı bir durum yok göz ssağlığınız için flicker free var ve istediğin oyun modunu istediğin şekilde kopyalayıp kullnabiliyorsun.
    Güzel monitör hocam memnun edecektir.Ben aldıktan 3 hafta sonra kullanmaya başladım,koşulsuz iade geçtiği için fazla uğraşmadım,çok da rahatsız etmiyor zaten.144 hz hiç kullanmadıysanız ips den tn panele geçmeye değecektir.
  • TR-SABOTEUR kullanıcısına yanıt
    Hocam sizden rica etsem karanlık bi ortamda ekrana siyah bi görüntü verip bunu telefonla çekip atabilir misiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende internetten almayı düşünüyorum büyük ihtimalle gameekstradan alacağım. Size gelen kargo nasıldı ezik yırtık var mıydı paketlemeyi Nasıl yapmışlardı? Bildiğiniz gibi kargo şirketleri kargoyu sağa sola atıyor bişe olmasından korkuyorum

Kutuda derin yırtıklar yoktu monitörün kutusunun üstüne ayri bir kutu koymamislar.Galiba buyuk paketlerde boyle oluyor.Mesela geçen hafta inventustan Kasa almıştım ondada ayrı bir kutu yoktu.Zaten kutu monitörü iyi muhafaza ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.