Şimdi Ara

Viewsonic m2e - Harika!!! (Projeksiyon tavsiyesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok beğenerek, çok araştırarak fiyat avantajı nedeniyle vatanbilgisayardan m2e modeli aldım.

m2 modeline göre farkları, m2 modeli 1200 lümen (incelemelerde gözle görülür bir fark olmadığı söyleniyor.)

m2 modeli 120hz, m2e modeli 60hz, benim m2e modelini almak zorunda olma nedenim zoom özelliği var, tavanda askı aparatına sahibim m2e modeli görüntüyü %20 küçültme imkanı veriyor, ayrıca oyun oynamak için m2e modelinin görüntü hızı anlamında daha uygun olduğunu okumuştum.

m2e veya m2 düşünmeden gözü kapalı alınacak modeller, ses çıkış seviyeleri gayet yeterli, temiz ses veriyor, son ses açıkken fan sesi duyulmaz diyebilir, hele soundbar vs kullanıyorsanız fan sesi hiç duyulmuyor, bundan önce farklı çin markalarının 250, 500lümen seviyelerinde cihazlarını kullandım, çok yüksek gündüz ışığında evet izlenmez ama perde kullanmamama rağmen mat renkli boyalı duvarımda ışık gücünden vs çok memnunum, wanbo, xiaomi giriş seviyesi ürünlerine göre gayet yüksek ışık şiddeti vermekte. Duvarımda 3 metre görüntü almaktayım. Çin malı ürünlere göre ses seviyesi yeterli, fan sesi kabul edilebilir diyebilirim. Renklerin canlılığı çok çok iyi.

Yazılar her noktada aynı netlikte (odaklama bulanıklığı veya farklı noktalarda bulanıklık yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon79 -- 3 Şubat 2023; 17:33:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.