Şimdi Ara

BenQ XL2720Z 27' 1ms - GTX980 ekran kartı uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BenQ XL2720Z 27" 1ms model monitörü almayı düşünüyorum sistem sizce bunu karşılar mı ?
    Sistem;
    i7 4790k
    16GB 2x8GB DDR3 2400MHz RAm
    gtx 980 ftw ekran kartı
    ssd
    corsair h110i soğutucu.

Sizce nasıl olur bu sistem ile bu monitor ? güzel görüntü alırmıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrFantastiC

Arkadaşlar Merhaba;
    BenQ XL2720Z 27" 1ms model monitörü almayı düşünüyorum sistem sizce bunu karşılar mı ?
    Sistem;
    i7 4790k
    gtx 980 ftw ekran kartı
    ssd
    corsair h110i soğutucu.

Bana sorarasan 27" monitör için 1080p nin üzerine çıkıp 1440p e falan gitmen gerekiir. Çünkü 27" gerçekten büyük. Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama xl2420G alıp 1080p de G-Sync kullanabilirsin. Ama 24" olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparcle -- 9 Şubat 2016; 16:52:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparcle

quote:

Orijinalden alıntı: MrFantastiC

Arkadaşlar Merhaba;
    Sistem;
    i7 4790k
    gtx 980 ftw ekran kartı
    ssd
    corsair h110i soğutucu.

Bana sorarasan 27" monitör için 1080p nin üzerine çıkıp 1440p e falan gitmen gerekiir. Çünkü 27" gerçekten büyük. Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama xl2420G alıp 1080p de G-Sync kullanabilirsin. Ama 24" olur.

hocam şuanki monitörüm 24" ondan değiştirmek istiyorum :)

• bilgi verebilecek yok mu bu konuda arkadaşlar ?
  • MrFantastiC kullanıcısına yanıt
    hocam merahba

Herhangi bir sorun yaşamazsın hocam ben XL2720Z ile kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı
  • 2720 kullanıyorum ve parasının hakkını veren nadir 144 hz cihazlardan birisi... Yine alacak olsam yine BenQ alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TREMİLA_

2720 kullanıyorum ve parasının hakkını veren nadir 144 hz cihazlardan birisi... Yine alacak olsam yine BenQ alırdım.

Sağolun hocam tek aklımdaki soru işareti ekran kartımdı.

quote:

Orijinalden alıntı: butterfly0803

hocam merahba

Herhangi bir sorun yaşamazsın hocam ben XL2720Z ile kullanıyorum herhangi bir sıkıntı olmadı

Bende benq alıcam bu sefer sanırım ama dediğim gibi sorun ekran kartı ve sistemim yeterli olup olmaması :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrFantastiC -- 15 Şubat 2016; 16:17:32 >
  • Şuanki monitörünle kaç fpsde oynuyorsan bununla da o şekilde oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Şuanki monitörünle kaç fpsde oynuyorsan bununla da o şekilde oynarsın.

gönül rahatlığı ile alıyım o zaman . teşekkür ederim cevaplarınız için.
  • MrFantastiC kullanıcısına yanıt
    27 inc monitöre standart pc kullanıcısı gibi 70-90 cm mesafeden bakacaksanız pikselleri net görürsünüz buda canınızı sıkabilir. Dolayısıyla 2k bir model bakmanızı tavsiye ederim.

Fakat 1.20 mt veya daha uzak mesafeden baktığınızda bu monitörden harika görüntü alırsınız.

O sistemle bf4 gibi oyunlarda, birkaç gereksiz fps düşüren ayarı kaldırırsanız monitörden tam performans alırsınız.

Monitörü birkaç saat kullanma fırsatım oldu. Yakın mesafeden ekrana baktığım için kendi büyüklüğü ve piksel büyüklüğü bana fazla geldi. 24 inç modelini aldım.

Black equ ve Blur reduction özelliği Online fps oyunlar için gayet kullanışlı. Ayrıca input lag konusunda neredeyse crt monitörlerle yarışabilecek seviyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.