Şimdi Ara

benzin fiyatini indir!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    pompalara yazar kasa koydular.
    artık kdv nin kaçarı yok.
    sonra kaçak yakıtla mücadele için
    marker sistemini hayata geçirdiler.
    tamam kan emicilerin memelerini kestin
    delikleri tıkadın artık kaybın minimuma
    indi.eeeeeeee bunu artık bizimle paylaş
    hasılatın çogaldı şu hasılattan bir gıdım koklat,koklatta
    bi yüzümüz gülsün.

hadi kemal hadi 50 günlüğüne bir indirim yap.mısırdan
    yine vurucan parayı.hadi göreyim seni.
  • BIRAKIN BENZİN FİYATLARINI BENZİNLERİMİZE NE KATTIKLARINIZI BİLİYORMUSUNUZ?

BUGÜN GOLF ARAÇIM ARIZA YAPTI İTEKLEDİ VE MOTOR LAMBASI YANDI BENDE SERİVİSİ ARADIM VE GELİN DEDİLER
    GİTTİM YAKITTAN DOLAYI PROBLEM OLDUGUNU BELİTTİLER ARAÇI BIRAKTIM SERVİSTE TABİ TAM PROBLEMİ YARIN ARAYIP SÖLİYECEKLER ŞİMDİ YAKIT KALİTESİZLİĞİ YÜZÜNDEN EN AZ 300-500 YTL MASRAF CIKTI ARAÇIMA BENDE 97-98 OKTAN KULLANIYORDUM
    YALNIZ BENZİN ALDIGIM HEP AYNI YER GİDİP ŞİKAYET EDİÇEĞİM ONDAN ALDIGIM BENZİN FİŞLERİNİ TOPLUYUP ARIZA NEDENİNİ GÖTÜRÜP ŞİKAYET EDİCEĞİM
  • Bence akaryakıt fiyatlarının şuanda düşmemesinin ardında bir iş var. Eskiden tüpraşın sitesinden akaryakıt fiyatlarının detayını görebiliyorduk. Rafineri çıkış fiyatı, ötv miktarı ve kdv oranını veriyorlardı ama bu bilgiler kaldırılmış durumda ve petrol fiyatları ve dolar bu kadar oynarken yaklaşık 1 aydır mazot fiyatının sabit kalması hiç mantıklı değil. bence mazot fiyatı düşüyor ancak hükümet düşüş oranında ötv ye zam yaparak mazot fiyatlarını sabit tutuyor ve biz bunu öğrenmeyelim diye tüpraşın sitesindende bu bilgileri kaldırtıyor. bu söylediğimi önceki yıllarda bir çok kez yaptılar uydurduğum birşey değil yani.

bunu niye yapıyor diyecek olursanız şuan 2007 bütçesini bitirmiş ve 2008 bütçesinden yiyor olduğumuzu söylemem yeterli olur herhalde.

bu arada bence kaçak akar yakıtıda bilerek engellemiyorlar çünkü en yenisi 1980 yılında kurulmuş olan rafinerilerimiz şuanda Türkiye'nin ihtiyacını karşılayacak kapasiteye sahip değiller.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasago -- 19 Haziran 2007; 23:57:33 >

• örümcek beyinlilere
  • bende ülkeye benzin soksam

yıllardır onu bunu bahane ederek fiyatı yükseltsem

arada bir piyasa hafiflediğinde cüzzi indirim yapıp halkı "ben indirim de yapıyorum" diye kekleyebilsem

bir hafta içinde 3 zam 1 indirim yapsam

halkı iyice duruma alıştırsam, ucuz araçlara yarısı kadar vergi katsam ve yine de halkı buna alıştırsam

vergilerden ve zaten havadan nem kapan benzin fiyatından parayı oraya buraya yedirsem

yaptığım işi kimse araştıramasa...

be niye dürüstlüğü seçeyim ki, aynı yolda devam ederim. 5 senedir koparabildiğin kar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Bu aralar herkes mazotu ucuzlatmayı vaadediyorda benzine niye kimse vaatte bile bulunma gereği duymuyor.
    mazot sadece traktörde mi kullanılıyor dünya kadar dizel araç var piyasada. Benzinede indirim istiyoruz.

o sadece çiftçiye 1 ytl ayrıca bgn mehmet ağar çiftçiye biodiesel benden dedi ortalık kızışıyo
  • işte bu yuzden ya oyumu bu adamlara verırım yada bos atarım

benzınne ındırım yapmıyolar muhaelefet hala yok adamın karısının kıyafetın de yok onu dedı bunu dedı daha muhalefetlık yapmayı beceremıyolar bıde ıktıdar olmaya kalkısıyolar.

nbt :sıyası konuyu ben acmadım bı ce<za verılecekse acana verılmesınden yanayım ben sadece acılmıs olan konuya yorumumu ekledım
  • Arkadaşlar konu her zaman siyasete kayıyor, bazı arkadaşlar ceza alıyor ama yinede benzinin fiyatı düşmüyor.

Üyelerimizin selameti için kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.