Bildirim
benzin fiyatini indir!!!!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yine ağır konuscam bu konuyla ilgili
hukumete kufredip ceza yicem biliyorum
susuyorum
anladınız siz onu -
quote:
Orjinalden alıntı: ricardozonta
dolar nerdeyse yüzyılın en kötü rakamlarında
ama ne yazık ki akaryakıtta adamlar indirim
yapmıyor.bunlar petrolu degiş-tokuşla alıyorlar
heralde.
indir şunun fiyatını kardeşim.hadi!
devlet halkı tapşini yapmaya alışmış.
e bizde yapılmaya... -
unakıtanın ve hukumetin taaaaaa......quote:
Orijinalden alıntı: demirkanatquote:
dolar nerdeyse yüzyılın en kötü rakamlarında
ama ne yazık ki akaryakıtta adamlar indirim
yapmıyor.bunlar petrolu degiş-tokuşla alıyorlar
heralde.
indir şunun fiyatını kardeşim.hadi!
devlet halkı tapşini yapmaya alışmış.
e bizde yapılmaya...
diye başlayasım geliyo ama onların seviyesine inmem -
quote:
Orijinalden alıntı: bojinov
unakıtanın ve hukumetin taaaaaa......
diye başlayasım geliyo ama onların seviyesine inmem
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: bojinov
inme hocam boş ver.
-
Ve bunlar hala iktidar olacak.Yazıklar olsun bizim gibi geri kafalı kesimi yüksek olan ülkeye.Eee ne demişti başkanımız çiftçiye;quote:
Orijinalden alıntı: demirkanatquote:
Orjinalden alıntı: bojinov
inme hocam boş ver.
Alıntıları Göster
Ananı al da git
-
burdan çok kişi ceza alır onu söyliyim
başta ben.. ekonomi iyi diyosun.. bugün benzin mazotun kullanılmadığı ticaret dalı yok. evimize eşya getiren nakliyatçılardan mahallenin sütçüsüne kadar. satın aldığımız cep telefonun nakliyesinden satın aldığımız satın aldığımız herşeyde bunlar var. e bunların ucuzladığınan bahsediyorlar ve yakıt fiyatı aynı.. e onlarda ucuzlamıyor.
kısacası yakıt fiyatları düşmeden hiçbirşey ucuzlamaz hiç bir ekonomi düzelmez. aldıkları vergilerle ihalelere neyse ya ceza almıyım -
Dolar ile karşılaştırırsanız benzin fiyatı anormal...quote:
Orijinalden alıntı: bojinov
Alıntıları Göster
"Dolar-benzin-cumhuriyet altını-ekmek" şeklinde bir karşılaştırma yaparsak bu sefer anormalliğin dolarda olduğunu anlarız..
Ha Türkiyede benzin her zaman olması gerekenin 4 katı fiyata satılır ona lafım yok, ona alıştık artık...
yıl 2002, dolar1.500, cum. altını 100 ytl, benzin 1.5 ytl, ekmek 20 YKR
yıl 2007, dolar 1.300, cum altını 200 ytl, benzin 3 ytl, ekmek 35 YKR
Anormallik hangisinde?
-
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Dolar ile karşılaştırırsanız benzin fiyatı anormal...
"Dolar-benzin-cumhuriyet altını-ekmek" şeklinde bir karşılaştırma yaparsak bu sefer anormalliğin dolarda olduğunu anlarız..
Ha Türkiyede benzin her zaman olması gerekenin 4 katı fiyata satılır ona lafım yok, ona alıştık artık...
Anormallik hangisinde?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: djoz
Anormallik hangisinde?
ewet anormallik dolarda sorunda o ya.. doların bugünlerde artması gerek. ihracaat açısından.. ama işte herşey zamlanmış dolar düşük. nerde ekonominin düzelmesi? bu düşük dolar politikası ancak günü kurtarır. yıl sonunda da cariii açııııkk diye gazetelerde okuruz
-
Bu aralar herkes mazotu ucuzlatmayı vaadediyorda benzine niye kimse vaatte bile bulunma gereği duymuyor.quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffeequote:
Anormallik hangisinde?
ewet anormallik dolarda sorunda o ya.. doların bugünlerde artması gerek. ihracaat açısından.. ama işte herşey zamlanmış dolar düşük. nerde ekonominin düzelmesi? bu düşük dolar politikası ancak günü kurtarır. yıl sonunda da cariii açııııkk diye gazetelerde okuruz
Alıntıları Göster
mazot sadece traktörde mi kullanılıyor dünya kadar dizel araç var piyasada. Benzinede indirim istiyoruz.
-
hükümete söyleyeceğim çok şey var da işte söyleyemiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
Bu aralar herkes mazotu ucuzlatmayı vaadediyorda benzine niye kimse vaatte bile bulunma gereği duymuyor.
mazot sadece traktörde mi kullanılıyor dünya kadar dizel araç var piyasada. Benzinede indirim istiyoruz.
Alıntıları Göster
banlanmak var sonunda -
quote:
Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
Bu aralar herkes mazotu ucuzlatmayı vaadediyorda benzine niye kimse vaatte bile bulunma gereği duymuyor.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
amaç senin bnm oylarım değilki ... google a cem uzan vaatleri yazsanıza.. burda amaç çiftçilerimiz. mazot 1 benzin 5 ytl olacak televoledeki mankenler yanını gelecek. hamilelik 3 aya inecek
klavyelere any key tuşu konuşlarak vatandaşlarımız "press any key" durumunda afallamayacak
-
gıda da kdv indirimi yaptın.quote:
Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
amaç senin bnm oylarım değilki ... google a cem uzan vaatleri yazsanıza.. burda amaç çiftçilerimiz. mazot 1 benzin 5 ytl olacak televoledeki mankenler yanını gelecek. hamilelik 3 aya inecek
klavyelere any key tuşu konuşlarak vatandaşlarımız "press any key" durumunda afallamayacak
Alıntıları Göster
ama denetlemedin.gerçi serbest piyasa.
adamlar önce fiyata bindirdi,sonra kdv indirdi.
ne odu market sahibi zengin oldu.
hadi onu geçtim .
yiyorsa şu akaryakıtta kdv indirimi yapta görelim boyunu.
bak kemal zaten oy vermeyecem ama bari küfür ettirme
kdv yada ötv indirimi yap.hatta ikisini birden yap.
-
quote:
Anormallik hangisinde?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
Ekonomiden anlayan adam nasıl da "ben burdayım" diyor ya..
Leb demeden "düşük döviz => ithalat çılgınlığı & ihracat pörtlemesi => cari açık" denklemini kuruverdin...
Neyse, ben şahsen çevremdeki cahil çoğunluğu uyandırmaya çalışmaktan bıktım usandım, pozisyon kapadım, kimse de umurumda değil artık...
-
milleti uyandırmak zor iş.. en iyisi bizde uyuyo gibi yapalım yapcak bişi yok. arabaya binerken 10 kere düşünmekten başka..quote:
Orijinalden alıntı: djozquote:
Leb demeden "düşük döviz => ithalat çılgınlığı & ihracat pörtlemesi => cari açık" denklemini kuruverdin...
Neyse, ben şahsen çevremdeki cahil çoğunluğu uyandırmaya çalışmaktan bıktım usandım, pozisyon kapadım, kimse de umurumda değil artık...
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ricardozonta
gıda da kdv indirimi yaptın.
ama denetlemedin.gerçi serbest piyasa.
adamlar önce fiyata bindirdi,sonra kdv indirdi.
ne odu market sahibi zengin oldu.
hadi onu geçtim .
yiyorsa şu akaryakıtta kdv indirimi yapta görelim boyunu.
Alıntıları Gösterquote:
kemalin oğlu ile ortak iş yap
istediğin şeyin kdv sini indirir.
-
birazdan burda "darbe" olacak cezalar sürgünlerquote:
Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75Equote:
kemalin oğlu ile ortak iş yap
istediğin şeyin kdv sini indirir.
Alıntıları Göster
-
Ya arkadaşlar,yaşadigim diş ülkesiylen ekonomi karşilaştimasi yapsam güzel bir şey olmaz...quote:
Orijinalden alıntı: djozquote:
Alıntıları Göster
Türkiyeye tatile geldigimde hayret ettim benzin fiyatlarina...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roytoy -- 19 Haziran 2007; 22:53:37 >
-
oy potansiyeli yüksek olan bi sağcılar var bi solcular var bi de gericiler var.. Ama gericiler ağır basacakmış gibi duruyo maalesef. Ya konuşturmayın beni, adam ekonomi düzeldi, helal olsun tayyibe dio ya.. Eskiden birikim yapardık, şimdi karnımızı zor doyuruyoz.. Bırakın ya yine gevezelik yaptım. Affıınıza sığınıyorum arkadaşlar..quote:
Orijinalden alıntı: oneMoreCupofCoffee
birazdan burda "darbe" olacak cezalar sürgünler
Alıntıları Göster
-
önce neden bu benzin 3 ytl den mazıot 2.5 ytl den satılıyor diye araştırmak lazım bence kaçınız yıl sonunda vergi levhanıza matrah yazdırıyor yada serbest çalışanların kaçı vergisini ödüyor önce onu söyleyin
mazot 1 ytl olcak benzin 2 ytl olacak safsatlarına inanmayın mazotu 1 ytl ye satmak için vergi kanunu komple deyiştirmek gerekir bunu yapmak içinde basını karşına almak gerekir çünkü bugün en büyük vergi kaçakçısı devletin kanını emicileri basından çıkmaktadır ve bu ülkede basını karşısına alacak delikanlı görmüyorum ben
umutsuz bir durumdayız ne yazıkki 80 milyon ülkede namuslu bi tane oy verecek doğru adam gibi politiakcı bulamıyoruz bundan büyük ayıp olurmu bilmiyorum
Benzer içerikler
- dönüşlerde gelen sürtme sesi
- araç satarken plaka vermemek 2024
- deri koltuk temizleyici tavsiye
- araç muayene yangın tüpü
- 1.4 benzinli doblo kullanıcı yorumları
- cupra terramar sahibinden
- jeep avenger e-hybrid fiyat
- 8 yerli otomobil
- toyota c-hr hybrid fiyat
- honda civic 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X