Şimdi Ara

Tasit Tanima Sistemi Ve İndirimli Mazot Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
13.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Not:Konuyu tam olarak nereye acacagimi bilemedigimden buraya aciyorum.Daha uygun biryer varsa tasinabilir.

Herkese merhaba..Aylik 25.000 ile 30.000 litre arasinda mazot tuketimimiz var.

Onceden mazotu 3.20ye pozantida bir petrolden aliyorduk.Fakat hem mazotta gazyagi kullanmalari hem de 40 kurus zam yapmalari uzerine yakiti farkli bir petrolden almaya karar verdik.

Suan %6 iskonto ile adanada bir petrolle calisiyoruz.Fakat bu iskonto yetersiz ve daha butun petrollerle gorusemedim.

Suan tasit tanima sistemi akillica duruyor.Hem temiz mazot,hem de mazotu nereden alacaklar sıkıntısı olmayacak.Fakat suana kadar sadece opetten fiyat aldik,onlar da en fazla %6 iskonto yapiyorlar.

Eger daha once herhangi bir petrol sirketiyle bu konu hakkinda gorusen ve iskonto alabilen biri bilgi verebilirse sevinirim.

Bu arada sadece tasit tanima sistemi olmak zorunda degil.Adana cevresinde herhangi bir petrolden iskonto alabilen varsa da olur.

İyi pazarlar.

• Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Total iyi indirim yapıyor.
    Yalnız opet'te size iyi fiyat vermiş. Bizde opet'e geçmeyi düşünüyoruz.

Yakıtmatik sistemleri diğer alternatiflere göre en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: playumb

Total iyi indirim yapıyor.

Total adanada mi iyi indirim yapiyor?

Bu arada yakitmatik sistemi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Yakıtmatik taşıttanıma ikisi aynı.
    Ben İstanbul için konuştum. Ama zaten şehirden şehire değişeceğini sanmıyorum çünkü bu sistemler Türkiye genelinde geçerli.

• quote:

quote:

quote:

Ben İstanbul için konuştum. Ama zaten şehirden şehire değişeceğini sanmıyorum çünkü bu sistemler Türkiye genelinde geçerli.

Tesekur ederim.

Total adana'da bir petrolde toplam %10 indirim yapiyor.%5ini petrol,%5ini de kart veriyor.Fakat karti en fazla 5000tl kullanabildigimiz icin bizim bir isimize yaramiyor.Ben bunun icin totali onerdiniz sandim.

Bu arada siz de mi nakliye isiyle mesgulsunuz?

• Aldığınız tutar icin %6 fena değil aslında..sizin tutarın 2-3 katı arasında bir önceki şirketim yakıt alıyordu..%7 İle alıyordu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1500

Aldığınız tutar icin %6 fena değil aslında..sizin tutarın 2-3 katı arasında bir önceki şirketim yakıt alıyordu..%7 İle alıyordu..

Hocam inanin bu deger iyi bir iskonto degil.Ama ne olduysa devlet artim iskonto verilmesine izin vermiyor.

Suan 8 aracimiz var.1 yil once 2 aracimiz varken euroilden %12 indirim aliyorduk ve temiz mazottu.Ne olduysa artik hic bir petrol iskonto yapamaz hale geldi.Neyse ki arada kacak mazot kullanimini da yokettiler.

• Miktar arttıkça iskonto da artıyor. Araç kiralama firmaları %11'e kadar iskonto alabiliyor ve PO bu konuda çok profesyonel.

• Euroil gibi markaları yollarda görüyorum ama kalite vs acısından hiçbir bilgim yok.. Opet ve Po nun benzer oranlar verdigini shell in ise burnundan kıl aldirmayip yarı oran verdigini biliyorum..belki farklı yerlerde farklı oranlar veriyorlardir..Bu söylediklerim tası tanima sistemli merkezi fiyatları hep..insAllah güzel bir indirim alırsınız..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekur ederim.

Total adana'da bir petrolde toplam %10 indirim yapiyor.%5ini petrol,%5ini de kart veriyor.Fakat karti en fazla 5000tl kullanabildigimiz icin bizim bir isimize yaramiyor.Ben bunun icin totali onerdiniz sandim.

Yok biz kendi taşımamız için kullanıyoruz araçları.
    Yani bence alacağınız en büyük indirim 6-7 civarlarında olur zaten. Fazla zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Shell falan hiç indirim de yapmıyor. BP'yi bilmiyorum, PO da iyi indirim yapabilir ama Opet'in istasyonları çok o yönden avantajı var.

• quote:

Tesekur ederim.

Hocam araclarin depo hacimler 590 ile 900litre arasinda.Butun turkiye de 10 tane istasyon olsa bile yeter pek sıkıntı olmaz.

Dun pazarlamaci bir arkadasla %12de anlastik.Fakat mazotu tankerle deponuza birakmak sartiyla.Bizim de acik alanda yerimiz olmadigi icin kabul edemedik.

Bir gelisme oldugu zaman yazarim herkese tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom239 -- 10 Mart 2013; 22:18:37 >
  • Herkese selamlar,
    Öncelikle piyasada farklı tarifelerde bayiler üzerinden iskontolu yakıt alabilirsiniz, dökme mazotta 11-12 lere varan indirim alan tanıdıklarım var lakin sayaç takılma zorunluluğu getirildi EPDK dan ciddi yaptırımları cezaları var diye biliyorum eğer dökme olarak alacaksanız bu durumu kontrol edin derim,
    gerçi alınan yakıt üzerine indirimin ne kadar süre verileceği de önemli,eğer anlaşma yapabiliyorsanız bu iyi olur,
    taşıt tanıma sektöründe maalesef iskontolar okadar yüksek değil şu ana kadar en fazla yedileri duydum,ama taşıt tanımanın en büyük avantajı ve büyük firma ile çalışmanın yakıt kalitesi yoksa lisansı alan ham mazotu alır satar işin içine katkılar girdiğinde buşuna değişmiyor iskonto oranları aşağı yönde,
    Kobitsa Petrol Ofisi iş birliği denilen bir sistem var orada iskontolar iyi diye biliyorum, araç sayılarına ve yakıt tutarına göre değişiyor verilen iskontolar ama ilgilenmek isteyene yardımcı olabilir,

• atom239 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

Eğer hala sorunuza cevap bulamadıysanız bu konuyla ilgili sizi bilgilendirebilrim.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yamgoldpetrol

Merhaba ,

Eğer hala sorunuza cevap bulamadıysanız bu konuyla ilgili sizi bilgilendirebilrim.

Teşekkürler.

Sevinirim hocam ama yeterli bilgi sahibi oldugumu dusunuyorum.Iskonto miktari onemli bizim icin.

• Hocam benim akrabanın 2 tane otobüsü var arada onun yerine yola gitmisligim var % 10 iskonto ile alıyor lukoilden hem onların taşıt tanıma sistemi de var açıkçası sizin aldığınız iskonto yetersiz ben ayda bir kere kendi arabama yakıt alırım ona rağmen lukoil kart ile % 5 indirim var litrede

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Hocam benim akrabanın 2 tane otobüsü var arada onun yerine yola gitmisligim var % 10 iskonto ile alıyor lukoilden hem onların taşıt tanıma sistemi de var açıkçası sizin aldığınız iskonto yetersiz ben ayda bir kere kendi arabama yakıt alırım ona rağmen lukoil kart ile % 5 indirim var litrede

Suan bir petrolden 4.12 ile calisiyorum hocam mazot temiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

Hocam benim akrabanın 2 tane otobüsü var arada onun yerine yola gitmisligim var % 10 iskonto ile alıyor lukoilden hem onların taşıt tanıma sistemi de var açıkçası sizin aldığınız iskonto yetersiz ben ayda bir kere kendi arabama yakıt alırım ona rağmen lukoil kart ile % 5 indirim var litrede

Suan bir petrolden 4.12 ile calisiyorum hocam mazot temiz.

Iyiymis hocam 4.12 biz otobüse 4.20 den ben arabama 4.55 den alıyorum şu an gücel fiyatlardan

• Petrol ofisinden taşıttanıma ile %6 indirimli alıyoruz.PO Mazot indirim ile 4.39 a geliyor. Lukoil de 4.40 dan normal olarak satıyor, anlaşsak ekstra indirim oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Petrol ofisinden taşıttanıma ile %6 indirimli alıyoruz.PO Mazot indirim ile 4.39 a geliyor. Lukoil de 4.40 dan normal olarak satıyor, anlaşsak ekstra indirim oluyor mu ?

Ne kadar tuketiyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.