Şimdi Ara

Tasit Tanima Sistemi Ve İndirimli Mazot Hakkinda (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
13.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben normal kullaniciyim bana % 5 indirimli veriyor alpet size nasil % 6 indirim yapiyir anlamadim 30 bin lt den bahsediyorsunuz bence kendi petrol ofisinizi acin hem para kazanin hem kendi isinizi gorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Ben normal kullaniciyim bana % 5 indirimli veriyor alpet size nasil % 6 indirim yapiyir anlamadim 30 bin lt den bahsediyorsunuz bence kendi petrol ofisinizi acin hem para kazanin hem kendi isinizi gorun

Iptal ettik hocam su an % 12 ile calisiyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Not:Konuyu tam olarak nereye acacagimi bilemedigimden buraya aciyorum.Daha uygun biryer varsa tasinabilir.

Herkese merhaba..Aylik 25.000 ile 30.000 litre arasinda mazot tuketimimiz var.

Onceden mazotu 3.20ye pozantida bir petrolden aliyorduk.Fakat hem mazotta gazyagi kullanmalari hem de 40 kurus zam yapmalari uzerine yakiti farkli bir petrolden almaya karar verdik.

Suan %6 iskonto ile adanada bir petrolle calisiyoruz.Fakat bu iskonto yetersiz ve daha butun petrollerle gorusemedim.

Suan tasit tanima sistemi akillica duruyor.Hem temiz mazot,hem de mazotu nereden alacaklar sıkıntısı olmayacak.Fakat suana kadar sadece opetten fiyat aldik,onlar da en fazla %6 iskonto yapiyorlar.

Eger daha once herhangi bir petrol sirketiyle bu konu hakkinda gorusen ve iskonto alabilen biri bilgi verebilirse sevinirim.

Bu arada sadece tasit tanima sistemi olmak zorunda degil.Adana cevresinde herhangi bir petrolden iskonto alabilen varsa da olur.

İyi pazarlar.

Shellden taşıt tanıma sistemi ile %8 iskontoyla alıyoruz. Suanki eurodiesel ile 4.33 e geliyor. Shell size uygun geliyorsa eğer bir görüşün derim. Anlaşma sırasında %3 iskontoyla vermişlerdi fakat bir firmanın bayiisi olduğumuz için iskontoyu %8 e çıkardılar. Ayda yaklaşık 400 500 litre mazota bu iskontoyu verdiler. Belki size bir iki puan daha fazla verebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

quote:

Not:Konuyu tam olarak nereye acacagimi bilemedigimden buraya aciyorum.Daha uygun biryer varsa tasinabilir.

Onceden mazotu 3.20ye pozantida bir petrolden aliyorduk.Fakat hem mazotta gazyagi kullanmalari hem de 40 kurus zam yapmalari uzerine yakiti farkli bir petrolden almaya karar verdik.

Suan %6 iskonto ile adanada bir petrolle calisiyoruz.Fakat bu iskonto yetersiz ve daha butun petrollerle gorusemedim.

Suan tasit tanima sistemi akillica duruyor.Hem temiz mazot,hem de mazotu nereden alacaklar sıkıntısı olmayacak.Fakat suana kadar sadece opetten fiyat aldik,onlar da en fazla %6 iskonto yapiyorlar.

Eger daha once herhangi bir petrol sirketiyle bu konu hakkinda gorusen ve iskonto alabilen biri bilgi verebilirse sevinirim.

Bu arada sadece tasit tanima sistemi olmak zorunda degil.Adana cevresinde herhangi bir petrolden iskonto alabilen varsa da olur.

İyi pazarlar.

Shellden taşıt tanıma sistemi ile %8 iskontoyla alıyoruz. Suanki eurodiesel ile 4.33 e geliyor. Shell size uygun geliyorsa eğer bir görüşün derim. Anlaşma sırasında %3 iskontoyla vermişlerdi fakat bir firmanın bayiisi olduğumuz için iskontoyu %8 e çıkardılar. Ayda yaklaşık 400 500 litre mazota bu iskontoyu verdiler. Belki size bir iki puan daha fazla verebilirler.

Hocam tesekkur ederim tasit tanima dusunursek shelli de arastiracagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom239 -- 18 Mart 2014; 23:43:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

Petrol ofisinden taşıttanıma ile %6 indirimli alıyoruz.PO Mazot indirim ile 4.39 a geliyor. Lukoil de 4.40 dan normal olarak satıyor, anlaşsak ekstra indirim oluyor mu ?

Ne kadar tuketiyorsunuz?

4-5 bin tl aylık
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erchank

quote:

İyi pazarlar.

Hocam tesekkur ederim tasit tanima dusunursek shelli de arastiracagim.

Hocam eğer taşıt tanıma düşünüyorsan eyakit.com daki Lukoil'in üç ürünü bir gözden geçir derim. 1-Klasik taşıt tanıma 2- Yakıtkart 3-Akaryakıt Hediyekart.

• Merhabalar benim ufak bi sorum olucak, araca taşıtmatik taktırmak ne kadara maal olur, teşekkürler
  • Shell taşıt tanıma sistemi, araçlarınıza takılan ekipmanlarla her yakıt alımında ödeme yapmamanızı, araçlarınızın kaç km'de ne kadar yakıt tükettiğini tüm raporlarla görebileceğiniz bir sistemdir. Bireysel kullanımı nasıl oluyor bilmiyorum ama bizim şirket araçlarında Shell TTS mevcut. Bir çok Shell istasyonunda TTS mevcut, yakıt alımında zorluk yaşamıyor, ödeme yapmıyoruz. Tüm faturalar toplu olarak ödeniyor.

Shell TTS ve şirketinize özel oranlarda indirimli akaryakıt kullanmak için OfisPaneli'ni kullanabilirsiniz. Çok daha indirimli oranlar sunuyor. Ayrıca tüm raporları panel üzerinden takip edebiliyorsunuz...

Detaylı bilgi:https://www.ofispaneli.com/akaryakit/

• Aylık 300 TL yakıt gideri olan bireysel müşteriye bu sistemden takarlar mi?
    Takarlarsa %kaç indirim yaparlat ?

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

Aylık 300 TL yakıt gideri olan bireysel müşteriye bu sistemden takarlar mi?
    Takarlarsa %kaç indirim yaparlat ?

Öncelikle Shell TTS kullanmak için şirketinizin olması gerekiyor. Şahıs, limited vs.
    Aylık 300 TL için de yaklaşık olarak %3'lük bir akaryakıt indirimi yaparlar.
  • Ben aylık 400 tl ile 1000 tl arasi yakıt kullaniyorum.şahıs olarak yararlanma şansimiz hiç yok mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Ben aylık 400 tl ile 1000 tl arasi yakıt kullaniyorum.şahıs olarak yararlanma şansimiz hiç yok mu.
    Malesef, OfisPaneli indirimli anlaşmalarından yararlanmak için en azından şahıs şirketinizin olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersincayan

quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

Ben aylık 400 tl ile 1000 tl arasi yakıt kullaniyorum.şahıs olarak yararlanma şansimiz hiç yok mu.
    Malesef, OfisPaneli indirimli anlaşmalarından yararlanmak için en azından şahıs şirketinizin olması gerekiyor.

Cevabınız için teşekkürler.
  • İndirimli akaryakıt ve Shell TTS kullanımı için ücretsiz başvuru ve detaylı bilgiye https://www.ofispaneli.com/akaryakit/ adresinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersincayan -- 15 Haziran 2016; 14:16:43 >
  • Merhaba,

Shell Taşıt Tanıma sistemi ve firmanızın bir çok tedarik kalemlerinde indirim sağlayabileceğimizi bildirir, teklif verebilmemiz adına benimle de direk iletişime geçebilirsiniz,

web sitemiz http://www.osap.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz,
  • semih ktük S kullanıcısına yanıt
    Multinet ile akaryakıt alabiliyormuyuz

• Merhaba,

Anlaşmalı olduğumuz tedarikçi firmalar arasında yemek kartı anlaşması da mevcut, firma giderleriniz de yer alan tüm kalemlerde indirim sağlayabiliyoruz,

Yemek kartı
    Akaryakıt Taşıt tanıma sistemi
    Kargo Anlaşması
    Elektrik Anlaşması
    Araç takip sistemi
    Yurt dışı gönderileri
    Su anlaşması
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih ktük

Merhaba,

Shell Taşıt Tanıma sistemi ve firmanızın bir çok tedarik kalemlerinde indirim sağlayabileceğimizi bildirir, teklif verebilmemiz adına benimle de direk iletişime geçebilirsiniz,

web sitemiz http://www.osap.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz,

Web siteniz üzerinden kargo teklifi istedim. İlgilenmenizi bekliyorum.
  • Uzun zamandır bende taşıt tanıma sistemleri ile ilgili araştırmalar yapmaktayım. Şirketimiz için yaptığımız araştırmalar sonucunda kolayyakit.com.tr ile tanışma fırsatı bulduk. Özellikle bp taşıtmatik ve taşıtmatik hizmetleri incelenmeye değer. Sistemin bir çok avantajı bulunmakta. Örneğin filonun yakıt tüketimi ile alakalı takip sistemi oldukça faydalı. Hangi araç hangi gün nerede bunu görebiliyoruz. Ayrıca araçların ne kadar yakıt tüketiminde bulunduğunu da görebiliyoruz. İsterseniz sizde ürünleri taşıtmatik sayfasından inceleyebilirsiniz.
  • Aldığınız iskontalar nedir yuzde 8 üzeri veren tts var mı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.