Şimdi Ara

BENZİN FİYATLARINI PROTESTO EDİYORUZ!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kayhan1923

Bu ülkenin insanlarına morfin verir gibi korku,polis,fişleme,bibergazı,şiddet,cemaat,karanlık işler düşünceleri pompaladılar...
    Siz sadece harcayın gerisini düşünmeyin denildi 1 Anahtar Ev,1 Anahtar Araba denildi...halkın ağzı sullandı
    üretimin olmadığı sadece spekülasyonun olduğu bir piyasada insanlar 2 dudak arasından çıkacak sözlere köle edildi....

klavyene sağlık kardeş
  • konu açılalı 10 gün olmuş koskoca dh frumda bile 20 mesaj yazılmış :)
    yarısınıda kayhan1923 yazmış :)

demekki millet halinden memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

konu açılalı 10 gün olmuş koskoca dh frumda bile 20 mesaj yazılmış :)

+1
  • Yine mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Toplanmaya gerek yok, piyasada çok ucuza biber gazları var, herkes kendi evinde gözüne sıksın sonuç nasılsa değişmeyecek.

İnce
  • benzin fiyatlarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

Toplanmaya gerek yok, piyasada çok ucuza biber gazları var, herkes kendi evinde gözüne sıksın sonuç nasılsa değişmeyecek.

Dogru soze ne denir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı işlerin organizasyonu için medya destegi gereklidir ama su anda yoneticiler medyayi istedikleri gibi manipule etmeyi başardıklari için ciddi bir eylem yapılsa dahi geniş kitlelere ulasmayacaktir.

• medya bile korkuyor böle haber yapmaya medyaya kocaman bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

Orijinalden alıntı: CoRe`i

bin kişi toplanıp b.köprüsünü sabah kapatsın bakalım noluyor.ne yapabilecekler bin kişiye.ama toplanamıyorlar işte.

bin kişiye gerek yok, 10 araba gişelere girip arabayı stop etse yeterli,
    kim ne diyebilecek ki? Aracım bozuldu?
    aç pankartı tepkini koy,
    fotosunu çek twitter a facebookta yayınla, sabahları radyo programı yapan yayıncılar var, nihat sıdar vb. gibi. onlarada twitter da mesaj atacaksın.
    olay bu şekilde çözülür ancak.

Dedikleriniz yapildi buyuk kavgalar cikti polis engel oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

konu açılalı 10 gün olmuş koskoca dh frumda bile 20 mesaj yazılmış :)

Yok, düşündüğün gibi değil. Millet badembıyığa ve halkın kalan %50 sine küfür etmekten harap ve bitab düştü. Aynı zamanda orduları dağıtıldı, memleketin her köşesi kürt bayraklarıyla bilfiiil işgal edilince, sen ve senin gibilere söyleyecek söz bulamıyoruz. Acaba bunların düşünce şekli nasıl diye de merak içindeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAD34 -- 22 Mart 2013; 10:07:51 >
  • quote:

Halkın yüzde 50sinin siyasal tercihine küfür etmek bilimsel olarak neyle açıklanır?
    Faşizmle.

Hocam iyi guzel hos ama fasist olduk simdi de iyi mi :D Valla ben demokrasiden memnun degilim cunku halkin buyuk kısmı cahil. Cahil adamla , komur ve pirince oyunu satan adamla benim oyum bir olmamalı. Ayrıca millet vekili nedir , adı ustunde milletin vekili. Yani milleti mecliste temsil eden kisi. ee ? İlkokul mezunu kac tane milletvekili var.. Ben universite okuyorum , benim temsilcigilimi neden ilkokul mezunu adamlar yapiyor?

Bence belli bir sinav yapilmali ve belli bir seviyenin altinda not alanlar oy kullanmamali. Her b*ka sinav yapmasini biliyorlar. Hos gerci oyle olsa da bizimkiler bulur bir yolunu..

Lutfen hic kimse bir sey demesin hepsi kendi dusuncelerim ve dusuncelerime de saygi duymak zorundasiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurll -- 22 Mart 2013; 9:05:09 >

• Pahalı akaryakıta halkımın tepkisi az yakan dizel araç almak. Bu sebepten dizel araçlar yok satıyor. Zengin toplumun tepkisi bir başka oluyor.
  • Aracımı sattım, 6 ay oldu. Gayet mutlu ve mesudum.

Almayı da düşünmüyorum açıkçası, devlete gelir kaydedecek hiçbir iş yapmama kararım var uzun zamandır. Vergi ve faturalarımı zamanında ödüyorum, mal kaçırmıyorum, daha ne olsun.

Tepki göstereceksiniz, sonucunda etki olan bir eylemle gösterin bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Halkın yüzde 50sinin siyasal tercihine küfür etmek bilimsel olarak neyle açıklanır?
    Faşizmle.

Hocam iyi guzel hos ama fasist olduk simdi de iyi mi :D Valla ben demokrasiden memnun degilim cunku halkin buyuk kısmı cahil. Cahil adamla , komur ve pirince oyunu satan adamla benim oyum bir olmamalı. Ayrıca millet vekili nedir , adı ustunde milletin vekili. Yani milleti mecliste temsil eden kisi. ee ? İlkokul mezunu kac tane milletvekili var.. Ben universite okuyorum , benim temsilcigilimi neden ilkokul mezunu adamlar yapiyor?

Bence belli bir sinav yapilmali ve belli bir seviyenin altinda not alanlar oy kullanmamali. Her b*ka sinav yapmasini biliyorlar. Hos gerci oyle olsa da bizimkiler bulur bir yolunu..

Lutfen hic kimse bir sey demesin hepsi kendi dusuncelerim ve dusuncelerime de saygi duymak zorundasiniz.

Hocam milleti eğitim seviyesiyle yargılamana, o şekilde değerlendirmene gerek yok.

Kemal Kılıçtaroğulu ağzıyla siyaset yapıyorsun. Soru sorarak kafa bulandırıyorsun. Sorduğun soruların cevabını ver sonra yorum yapalım, soru sorup cevabı vermeden yorum olmaz. Neymis sorduğun soru: İlkokul mezunu kaç tane milletvekili var? Cevabi verince veya bulunca yüzündeki hali görmek isterim :) Ondan sonra bu konuyla ilgili yorumumu yaparim.

Neyse boşver, olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Cevabı aşağıda:

"TBMM'de görev yapan milletvekilleri, yüksek eğitim düzeyleriyle dikkati çekiyor. Yeni dönemde parlamentoda görev yapacak milletvekillerinden 488'i üniversite, 23'ü lise, 3'ü ilköğretim mezunu." Kaynak:http://www.haber7.com/ic-politika/haber/782805-tbmmde-3-ilkokul-mezunu-vekil

Ha şimdi yorumlayalim, çıkmışsın Kılıçtaroğlu gibi soru sorup kafa bulandırıyorsun. Neymiş mecliste kaç tane ilkokul mezunu varmış da, onlar da seni temsil edemezmiş. Neyse yorumlamaktan da vazgeçtim ne desem boş.

Ha bu arada düşüncelerinize saygı duyuyorum ve kılıçdaroğlunun veciz sözüyle tamamlıyorum. Siz bugun kahvalti yaptınız mı yapmadınız mı? Evet cevap bekliyorum, bugun işyerinde arkadaşınıza yalan söylediniz mi söylemediniz mi? Mertçe çıkın açıklayın, hodri meydan gibi... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih_540ia -- 22 Mart 2013; 9:26:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

Orijinalden alıntı: uurll

quote:

Faşizmle.

Hocam milleti eğitim seviyesiyle yargılamana, o şekilde değerlendirmene gerek yok.

Kemal Kılıçtaroğulu ağzıyla siyaset yapıyorsun. Soru sorarak kafa bulandırıyorsun. Sorduğun soruların cevabını ver sonra yorum yapalım, soru sorup cevabı vermeden yorum olmaz. Neymis sorduğun soru: İlkokul mezunu kaç tane milletvekili var? Cevabi verince veya bulunca yüzündeki hali görmek isterim :) Ondan sonra bu konuyla ilgili yorumumu yaparim.

Neyse boşver, olayı dallandırıp budaklandırmaya gerek yok. Cevabı aşağıda:

"TBMM'de görev yapan milletvekilleri, yüksek eğitim düzeyleriyle dikkati çekiyor. Yeni dönemde parlamentoda görev yapacak milletvekillerinden 488'i üniversite, 23'ü lise, 3'ü ilköğretim mezunu." Kaynak:http://www.haber7.com/ic-politika/haber/782805-tbmmde-3-ilkokul-mezunu-vekil

Ha şimdi yorumlayalim, çıkmışsın Kılıçtaroğlu gibi soru sorup kafa bulandırıyorsun. Neymiş mecliste kaç tane ilkokul mezunu varmış da, onlar da seni temsil edemezmiş. Neyse yorumlamaktan da vazgeçtim ne desem boş.

Ha bu arada düşüncelerinize saygı duyuyorum ve kılıçdaroğlunun veciz sözüyle tamamlıyorum. Siz bugun kahvalti yaptınız mı yapmadınız mı? Evet cevap bekliyorum, bugun işyerinde arkadaşınıza yalan söylediniz mi söylemediniz mi? Mertçe çıkın açıklayın, hodri meydan gibi... :)

23 lise , 3 ilkokul mezunu desek. Beni neden benden daha az egitimli kisiler temsil ediyor ? Mantıksız değil mi?
    Benim fin pasaportum var ve ne kilicdaroglu ne de baska bir siyasetci , hatta hic bir parti umrumda bile degil. Sadece fikirlerimi ve dusuncelerimi belirttim. Konuyu da degistirmeyi guzel basarmissiniz ancak bu ulkede komur ve pirince oyunu satan milyonlarca insan var. İlla baskasinin sozu uzerinden gidilecekse , rap muzikle ne kadar ilgilisiniz bilmiyorum ama sizin icin pit10'un sozlerinden birisini yazayim..

Ben de dağıtsam kömür ve pirinci , olurum herhalde piyasada birinci.

Ayrica sırf israille uzlasmadi ve amerikanin kontrolunden cikti diye saddami milyarlarin onunde canli canli asan bir amerika varken , senin gencecik cocuklarini olduren terorist basini oldurmeyip onunla ateskes anlasmasi yapmaya calismak tam bir acizlik ornegidir. Resmen adamin ayagina gidiliyor hadi ateskes yapalim diye..

Kahvaltı yapmadim ayrica ;)

• Böyle bir eylemde forumdaki yazılarda da görebileceğimiz gibi işin farklı boyutlara taşınması durumu var ve insanların bir kısmının çekincesi bu. Benzin fiyatlarını protesto ediyoruz diyerek başka şeylerin protesto edilmesi
  • her halk layık olduğu şekilde yönetilir
    ayrıca
    kurunun yanında herzaman yaşta yanar

siz kendinizi orhun kitabelerinde gökleri yaran yerleri kaldıran türklermi zannediyosunuz? biz onlar değiliz artık.

demekki bizim layık olduğumuz durum buymuş hiç başkalarına suç atmayın.

arabası olan vergisini öder. benzin alanda vergisini öder. zor geliyorsa arabanı satar benzin almazsın olur biter.

nasılki forumda doğuşu vw yi fiyattan dolayı yerenlere sempatizanları zorla vw mi aldırıyorlar almayın ozaman yaa diyorlarsa aynı mantık ülke içinde geçerlidir. benizn pahalı ise alma kardeşim benzin. otobüse bin.

protesto bir kültürdür sizce bu millet bu kültürü biliyormu? hayır
    o yuzden gereksiz bu konu maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Böyle bir eylemde forumdaki yazılarda da görebileceğimiz gibi işin farklı boyutlara taşınması durumu var ve insanların bir kısmının çekincesi bu. Benzin fiyatlarını protesto ediyoruz diyerek başka şeylerin protesto edilmesi

Hocam aslinda durum soyle oluyor , insanlar benzin fiyatlarini protesto ettigi zaman hukumet insanlarin benzin fiyatlarini degil de hukumeti protesto ettigini dusunuyor. Hos gerci bir nevi oyle oluyor gibi ama aslinda oyle degil..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.