Şimdi Ara

BENZİN İÇMEK (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
54.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akıl sağlığına yan etkisi oluyo diyolar ben içtim bi sorun görmedim. Tavsiye ederim. Ama sek içme Tiner koy biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Her sabah ben bir çay bardağı içiyorum güne zinde başlıyorsun

adam konuda tecrübe
  • offf.. waryaa.. sayıyım faydalarını

1-) Bütün Kanser Çeşitlerini %95 e Kadar Önler
    2-) Mide Bulantısına iyi gelir
    3-) Baş Dönmesine iyi gelir
    4-) Cırcır Önler
    5-) Benzin'den sonra sigara çok hoş olur

Edit : Ağız Kokusuna Da iyi Gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 1 Eylül 2010; 11:01:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

offf.. waryaa.. sayıyım faydalarını

1-) Bütün Kanser Çeşitlerini %95 e Kadar Önler
    2-) Mide Bulantısına iyi gelir
    3-) Baş Dönmesine iyi gelir
    4-) Cırcır Önler
    5-) Benzin'den sonra sigara çok hoş olur

Edit : Ağız Kokusuna Da iyi Gelir

Bunu 5 yere yapıştırmazsan benzin içtikten sonra ölürsün. 10'dan fazla yere yapıştırırsan benzin içerken bir kibrit yak ve yere at. sönene kadar da bir dilek tut. 3 gün sonra ne olduğunu göreceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

iç de gör benzin deli gibi ağız yakar ayakta zor durursun, gözlerin kararır ben bir kere tekneye koyarken boruyu emiyordum bir azı ağzıma geldi yok öyle bir yanma

• Shell GTL üstüne tanımam
  • mazot çekerken yanlışlıka çekmiştim bi fırt. tavsiye etmem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazot içmekte böbreklere iyi geliyormuş..bi içiyormuşun gözünü hastanede açıyormuşun..
  • benimde uzun yolda genelde midem bulanır ve içerim hiç bişi olmaz çok fazla değil çay bardağı dibinde sadece iç bi sıkıntı olmaz ben görmedim şu ana kadar ılık suylada azını çalkalarsın zaten 5 10 dk ya kalmıyor bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik10.5

benzini petrol ofisinden denizbank çiftçi kartınla al ödemesi 2 ay sonra

azuhahahah amuhahahah

• ağzın uyuşur hissetmiosun ağzını
  • arabayı alışveriş merkezine çek sonra bodruma kapalı otoparka parket bi bardak benzin koy kendine sigaranı al bloga yaslan yere otur ve bu 2 liyi tat süper zevkli yasak fln da dinleme kimse bir şey diyemiycek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 1 Eylül 2010; 13:44:23 >
  • bana hurafe gibi geldi ama bilmiyorum. onun yerine mide bulantısı hapı iç daha iyi baya rahatlatıyor.
  • yok benzin içince bulantı geçermiş yok mazot kokusu çekince ağrıya iyi gelirmiş yok 98 oktanı damardan verince doping etkisi yaratırmış...arkadaşım geçin bunları..eğer faydası olsaydı marketlerde , eczanelerde özel şişelerde içilebilir benzin görürdük değil mi....eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan :
    1)havalandırması açık olan bi araca bineceksin (içerisi çok sıcak olmayacak)
    2)cama yakın oturacaksın ve sürekli çevreni izleyeceksin..böyle bir sıkıntın varsa yolda kitap vs okuma ve sıksık çevreni izle beynini hareket halinde bulunduğuna inandır...çünkü mide bulantısı bundan olur...beyne 'insan hareket ediyor' mesajı gelir ancak gözlerden ve diğer duyulardan alınan mesaj 'olduğu yerde duruyor ' olduğu zaman hipotalamus denge kaybı sinyali verir ve miden bulanır...

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi //GTR-S -- 1 Eylül 2010; 14:01:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcan92

yok benzin içince bulantı geçermiş yok mazot kokusu çekince ağrıya iyi gelirmiş yok 98 oktanı damardan verince doping etkisi yaratırmış...arkadaşım geçin bunları..eğer faydası olsaydı marketlerde , eczanelerde özel şişelerde içilebilir benzin görürdük değil mi....eğer bu durumdan kurtulmak istiyorsan :
    1)havalandırması açık olan bi araca bineceksin (içerisi çok sıcak olmayacak)
    2)cama yakın oturacaksın ve sürekli çevreni izleyeceksin..böyle bir sıkıntın varsa yolda kitap vs okuma ve sıksık çevreni izle beynini hareket halinde bulunduğuna inandır...çünkü mide bulantısı bundan olur...beyne 'insan hareket ediyor' mesajı gelir ancak gözlerden ve diğer duyulardan alınan mesaj 'olduğu yerde duruyor ' olduğu zaman hipotalamus denge kaybı sinyali verir ve miden bulanır...

edit : imla
    hocam ciddiyemi alıyorsun birde?

• yok ciddiye almıyorum da ya bu konuyu açan arkadaş ciddiye alırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcan92

yok ciddiye almıyorum da ya bu konuyu açan arkadaş ciddiye alırsa

Benimkisi bir duyumdu ya öyle 2-3 yerden duyunca var mı benzin içen diye merak ettim de cevabımı aldım neyse
  • mide ağrısına en iyi gelen şet 1 çorba kaşıgı soğuk süttür
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

yorumlara gel

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.