arkadaşlar geçen hafta benzin istasyonuna aracımı yıkamaya gittim 1 tl atıyorsun basınçlı su çalışıyor daha önce basınçlı su kullanmamış adamım 1 tlyi attığım gibi fırladı az daha sakatlanıyordum bilmeyen insanlar için çok tehlikeli dikkatli olalım
Yok artık! Tabancanın tetiği yok muydu, takılı mı kalmıştı?
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Bizim burdaki basınçlı suda da yok tetik.
Parayı attığımız gibi çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Bizim burdaki basınçlı suda da yok tetik.
Parayı attığımız gibi çalışıyor.
Alıntıları Göster
ahahah aynı şey bundan 2 3 ay önce benim de başıma gelmişti dikkat etmek lazım :)
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurt58
ahahah aynı şey bundan 2 3 ay önce benim de başıma gelmişti dikkat etmek lazım :)
Alıntıları Göster
Ne güldüm ya
quote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
Ne güldüm ya
Alıntıları Göster
takımları kaybediyordum tam ortaya vurucakken yakaladım yoksa takımlardan başlardı ,kafaya kadar yarardı
quote:
Orijinalden alıntı: boyim mi abi
takımları kaybediyordum tam ortaya vurucakken yakaladım yoksa takımlardan başlardı ,kafaya kadar yarardı
Alıntıları Göster
tetikli olması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl
tetikli olması lazım
Alıntıları Göster
İzmir'de böyle bir hizmet veren yer bilen var mı? Kaç aydır bakıyorum benzinliklere ama göremedim hiç.
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35
İzmir'de böyle bir hizmet veren yer bilen var mı? Kaç aydır bakıyorum benzinliklere ama göremedim hiç.
Alıntıları Göster
tetik yok ama bizim buralarda bedava
quote:
Orijinalden alıntı: ensnksr
tetik yok ama bizim buralarda bedava
Alıntıları Göster
o basınçlı suyun cilti yaraladığı da bugünlerde konuşuluyor kesiyor deniyor dikkat.
quote:
Orijinalden alıntı: zambakzumbak121
o basınçlı suyun cilti yaraladığı da bugünlerde konuşuluyor kesiyor deniyor dikkat.
Alıntıları Göster
Bende zannediyorum ki tek benim başıma geliyor.Bizim burdakinde de tetik yok düğmeye basıyorsun çalışıyor.Neyse tek elle tabancayı tutmak felaket derecede zor oluyor.Eğer işini sağlama almak istiyorsan oradaki birinden rica etmek lazım... Neyse geçen sene(2012) arabanın kapı çıtasında leke vardı onu çıkarmak için biraz yakın tuttum pat diye kapı çıtasının boyasını söktü. O gün bugündür arabaya asla yakın tutmam dikkat edin boyayı söküp alabiliyor.
quote:
arkadaşlar geçen hafta benzin istasyonuna aracımı yıkamaya gittim 1 tl atıyorsun basınçlı su çalışıyor daha önce basınçlı su kullanmamış adamım 1 tlyi attığım gibi fırladı az daha sakatlanıyordum bilmeyen insanlar için çok tehlikeli dikkatli olalım
Sen onu boşver de 140 bar su ile ayağını yıkamaya çalışanı gördüm. Ne mi oldu ayağını kesti su.
quote:
Orijinalden alıntı: AntiFANBOY
quote:
Sen onu boşver de 140 bar su ile ayağını yıkamaya çalışanı gördüm. Ne mi oldu ayağını kesti su.
Ben de süngeri yıkıyim dedim, bi yerlere uçtu fırladı göremedim bulamadım da gitti güzelim sünger
quote:
Orijinalden alıntı: steakone
Ben de süngeri yıkıyim dedim, bi yerlere uçtu fırladı göremedim bulamadım da gitti güzelim sünger
quote:
Orijinalden alıntı: AntiFANBOY
quote:
Adam kafayı yemiş
Bir tanidigimin cocugunu gozunu cikarmis
quote:
Bir tanidigimin cocugunu gozunu cikarmis
bir kaç kez bende kaza tehlikesi yaşadım ama sonda insan alışıyor tek elle tutmaya yada şöyle yapabilirsiniz, tabancayı ön tekere yada arka tekere sokup öyle çalıştırmaya başlayabilirsiniz.. su ilk an çok çoşkulu geliyor ama el kol zamanla alışıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı
bir kaç kez bende kaza tehlikesi yaşadım ama sonda insan alışıyor tek elle tutmaya yada şöyle yapabilirsiniz, tabancayı ön tekere yada arka tekere sokup öyle çalıştırmaya başlayabilirsiniz.. su ilk an çok çoşkulu geliyor ama el kol zamanla alışıyor..
Alıntıları Göster
Dikkatli olalım arkadaşlar malesef işin içine basınç girince herşey olabilir tetik olsa bile en önemlisi DİKKAT
Aynısı 1 lirayla çalışan süpürgede başıma geldi . Elimdeydi parayı attım , pantolondan yakaladı bi çekiyo vuuu diye zor bıraktırdım .
quote:
Orijinalden alıntı: Jipena
Aynısı 1 lirayla çalışan süpürgede başıma geldi . Elimdeydi parayı attım , pantolondan yakaladı bi çekiyo vuuu diye zor bıraktırdım .
İzmir'de hiç göremedim ben bunlardan bilen var mı ?