Şimdi Ara

benzin istasyonlarındaki tehlike

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar geçen hafta benzin istasyonuna aracımı yıkamaya gittim 1 tl atıyorsun basınçlı su çalışıyor daha önce basınçlı su kullanmamış adamım 1 tlyi attığım gibi fırladı az daha sakatlanıyordum bilmeyen insanlar için çok tehlikeli dikkatli olalım

• Yok artık! Tabancanın tetiği yok muydu, takılı mı kalmıştı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Yok artık! Tabancanın tetiği yok muydu, takılı mı kalmıştı?

Bizim burdaki basınçlı suda da yok tetik.

Parayı attığımız gibi çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

Yok artık! Tabancanın tetiği yok muydu, takılı mı kalmıştı?

Bizim burdaki basınçlı suda da yok tetik.

Parayı attığımız gibi çalışıyor.

Alıntıları Göster
    ahahah aynı şey bundan 2 3 ay önce benim de başıma gelmişti dikkat etmek lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt58

ahahah aynı şey bundan 2 3 ay önce benim de başıma gelmişti dikkat etmek lazım :)

Alıntıları Göster
    Ne güldüm ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

Ne güldüm ya

Alıntıları Göster
    takımları kaybediyordum tam ortaya vurucakken yakaladım yoksa takımlardan başlardı ,kafaya kadar yarardı

• quote:

Orijinalden alıntı: boyim mi abi

takımları kaybediyordum tam ortaya vurucakken yakaladım yoksa takımlardan başlardı ,kafaya kadar yarardı

Alıntıları Göster
    tetikli olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

tetikli olması lazım

Alıntıları Göster
    İzmir'de böyle bir hizmet veren yer bilen var mı? Kaç aydır bakıyorum benzinliklere ama göremedim hiç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

İzmir'de böyle bir hizmet veren yer bilen var mı? Kaç aydır bakıyorum benzinliklere ama göremedim hiç.

Alıntıları Göster
    tetik yok ama bizim buralarda bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

tetik yok ama bizim buralarda bedava

Alıntıları Göster
    o basınçlı suyun cilti yaraladığı da bugünlerde konuşuluyor kesiyor deniyor dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zambakzumbak121

o basınçlı suyun cilti yaraladığı da bugünlerde konuşuluyor kesiyor deniyor dikkat.

Alıntıları Göster
    Bende zannediyorum ki tek benim başıma geliyor.Bizim burdakinde de tetik yok düğmeye basıyorsun çalışıyor.Neyse tek elle tabancayı tutmak felaket derecede zor oluyor.Eğer işini sağlama almak istiyorsan oradaki birinden rica etmek lazım...
    Neyse geçen sene(2012) arabanın kapı çıtasında leke vardı onu çıkarmak için biraz yakın tuttum pat diye kapı çıtasının boyasını söktü.
    O gün bugündür arabaya asla yakın tutmam dikkat edin boyayı söküp alabiliyor.

• quote:

arkadaşlar geçen hafta benzin istasyonuna aracımı yıkamaya gittim 1 tl atıyorsun basınçlı su çalışıyor daha önce basınçlı su kullanmamış adamım 1 tlyi attığım gibi fırladı az daha sakatlanıyordum bilmeyen insanlar için çok tehlikeli dikkatli olalım

Sen onu boşver de 140 bar su ile ayağını yıkamaya çalışanı gördüm. Ne mi oldu ayağını kesti su.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

arkadaşlar geçen hafta benzin istasyonuna aracımı yıkamaya gittim 1 tl atıyorsun basınçlı su çalışıyor daha önce basınçlı su kullanmamış adamım 1 tlyi attığım gibi fırladı az daha sakatlanıyordum bilmeyen insanlar için çok tehlikeli dikkatli olalım

Sen onu boşver de 140 bar su ile ayağını yıkamaya çalışanı gördüm. Ne mi oldu ayağını kesti su.
    Ben de süngeri yıkıyim dedim, bi yerlere uçtu fırladı göremedim bulamadım da gitti güzelim sünger

• quote:

Orijinalden alıntı: steakone

Ben de süngeri yıkıyim dedim, bi yerlere uçtu fırladı göremedim bulamadım da gitti güzelim sünger

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

quote:

Adam kafayı yemiş

• Bir tanidigimin cocugunu gozunu cikarmis
  • quote:

Bir tanidigimin cocugunu gozunu cikarmis
    bir kaç kez bende kaza tehlikesi yaşadım ama sonda insan alışıyor tek elle tutmaya yada şöyle yapabilirsiniz, tabancayı ön tekere yada arka tekere sokup öyle çalıştırmaya başlayabilirsiniz.. su ilk an çok çoşkulu geliyor ama el kol zamanla alışıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

bir kaç kez bende kaza tehlikesi yaşadım ama sonda insan alışıyor tek elle tutmaya yada şöyle yapabilirsiniz, tabancayı ön tekere yada arka tekere sokup öyle çalıştırmaya başlayabilirsiniz.. su ilk an çok çoşkulu geliyor ama el kol zamanla alışıyor..

Alıntıları Göster
    Dikkatli olalım arkadaşlar malesef işin içine basınç girince herşey olabilir tetik olsa bile en önemlisi DİKKAT

• Aynısı 1 lirayla çalışan süpürgede başıma geldi . Elimdeydi parayı attım , pantolondan yakaladı bi çekiyo vuuu diye zor bıraktırdım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jipena

Aynısı 1 lirayla çalışan süpürgede başıma geldi . Elimdeydi parayı attım , pantolondan yakaladı bi çekiyo vuuu diye zor bıraktırdım .
    İzmir'de hiç göremedim ben bunlardan bilen var mı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.