Şimdi Ara

Benzin pompasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 h triptonik60.000 km astram hep normal calisiyordu. Bi gun bastim marsa yemiyo, basiyosun alicak gibi almiyo, aku saglam aradik ustayi dedi cik disari kilitle ac kapa calisir , oldu. İmobilizeri tanimiyomus dedi, bilemedi yaaaa. Nese benzin pompalamiyomus meger. Bu aracin benzin pompasi kac barlik oluyo bilen var mi, sitandardi yokmu. 145 e buldum pahalimi . Genel bi sorun mu

• konu ilgili bölüme taşındı
  • ugurucok U kullanıcısına yanıt
    hocam yakıt seviyesi belli bir miktarın altında bulunursa ve benzin pompası yakıt çekemezse zamanla ısınır ve bozulur... çok olağan bi durumdur bu olay..... bazen zamanla kendiliğinden de bozulabilir illa bi sebep aramamak lazım...
    kaç bar olduğunu bilmek zor ama her araç markası için farklı yapıda ve farklı şekilde olabilir..... ilk yetkili servise sorun orj parçayı ve sonra parça fiyatı araştırın... bazen serviste orj parça dışarıdaki yan sanayiden ucuz olabiliyor... genellikle 100 tl civarı fiyatı oluyor
  • Pompa degisti ama hala benzinde problem var, usta enjektorlerin temizlenmesi gerektigini soyledi. Enjektor temizleyici atsam faydasi olur mu. İlla ustaya mi gitmek lazim, kaca mal olur temizletmek
  • sensörlerinizde problem olabilir.
  • ugurucok U kullanıcısına yanıt
    Lpg var mı? Benzin seviyen ne alemde? Lpg li araçlarda seviye füşük tutulmamalı pompa yanabiliyor.
    Pompa değişti ama orjinal i ile arada bar farkı varsa sorun devam eder. 98 maream da başıma gelmişti. Sıfır pompa aldım taktım iki defa olmadı ertesi gün tekrarladı. Basınç az geliyo dediler. Bosch marka 5 barlık tı yanılmıyosam pompa taktım iki gün sonra yakıt hortumları atmaya başladı basınç fazla geldi. sözün özü orjinal takmazsanız sorun devam edebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg var, astra h modele astra g nin 3 barini takti olmadi, riw marka.
  • Boş un pompasini taktin , heralde uyumlu bar di hemen calistirdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.