Şimdi Ara

Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
0
Favori
17.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
154 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelişmemiş ülke demenin kibarcası işte o laf.

• Bir anda litresini 100 tl yapacaksın, 5 lira 5 lira indirip işte bizim gücümüz diye reklamı döşeyeceksin bak oylar nasıl tekrar tavan yapıyor. Bu iktidarda hiç bilmiyor bu işleri 🤣

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Efsane kadro

Bugünlerin mimarları...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bi de savaşa girmemiş halimiz. bir de barınç'ın dediği gibi bu kadroyla savaşa girsek nükleer atsınlar da bitsin diye yalvarabiliriz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaçak mazot nasıl temin ediliyor?

• Redeemertr kullanıcısına yanıt

Yav gardajım, mevsiminde domates almayıp "bu da amma bahallı yeaa" diye şikayet edenler, hiç mevsiminde benzin tüketir mi Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde 

O kadar tank, top, tüfek, araba, drone, gemi, uçak yaptık; 2023'te aya gidiyoruz. Galaksiler arası ışınlanma portalı, zaman makinasını da 2023'te sonra inşallah yapacağız... ama gel gör ki bunlar çıkmış benzin şöyle, motorin böyle...keşke biraz ülkelerini sevmeyi deneseler... Ahhh ahhh... Bunlar böyle işte

Bak akit yazarı filozof ne demiş

Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mart 2022; 17:18:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır, onlara Az Gelişmiş Ülkeler denir ve bir alt sıradadırlar. Türkiye bu kümede değildir, çok da ezik olmayın o kadar.

Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerindetr.wikipedia.org
    Az gelişmiş ülke - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Az_geli%C5%9Fmi%C5%9F_%C3%BClke

• Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde

Son görevimizi yerine getirelim!!

• monacomen kullanıcısına yanıt

Savaş da iyi bahane oldu he... aynı korona salgını gibi Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde 

Savaştan önce motorin 1 liraydı ama putin rahat durmadı de...

nasılsa kim sorgulayacak kiBenzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde 

Halk bakar
    1-2-3
    Geç olur biraz evet
    Tasarruf yok , şatafat güzel
    Sonra zam zam

Cık
    Çok uğraşma

• frudi kullanıcısına yanıt
    Gelişmemiş dememek için gelişmekte olan diyorlar

• Işıklı bakan nisan ayında düzeleceğiz demişti, şimdi yıl sonu diyor.

Dünyada sıkıntı var diye avunanlar çoğunlukta hala, alım gücü hesabını, matematiği bilmeyenler bizim farklı bir enflasyon yaşadığımızı kavrayamıyor

• Bu kadar bozulan ekonomiye,hergün yapılan zamlara,bunca haksızlık,yolsuzluk,adam kayırmaya,liyakatsizliğe vs rağmen hala istifa eden yok ancak sorgulamayan insanların olduğu ülkelerde görülür bu heralde.

Bu zamların bitmesini istiyorsa halk ve tabi muhalefettekiler de gerekeni yapmalı seçimde bunları göndermeli,parlamenter sistem en güçlüyü bile yargılayabilecek şekilde geri getirilmeli,liyakat geri gelmeli,tarım ve üretici desteklenmeli dışardan daha fazla para verilip sırf başkaları komisyon alacak diye üretici bitirilmemeli,yenilenebilir enerjiye yatırım yapılmalı.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Onur kardeşim meşajını aldım..

Ben de arabaya yakıt alamayıp yayan yürümek zorunda kalmak için

Yüzsüzce "oh be trafik rahatladı İstanbul'da. Başka şehirlerden banane" diyen 31 iqları görebilmek için

bankadan kredi çekip bisiklet aldıktan sonra ortadoğulular zincirleri kilitleri kesip bisikleti çalmasın diye, her akşam balkona bisiklet koymak için

Her şeye zam gelirken "yeeeav yeeenim pandemi vaaa" , " yeeeav yeeenim savaş vaaa adam napsığğğn" bahanelerini duyabilmek için

Ben de evet diyorum

Düne kadar savaş mı vardı hayırdır.

• bende nerde kaldı bu zam diyordum. Başına bişey geldi sandık....

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Okudum durdum düşündüm. İroni mi anlamaya çalışıtım, sonra aklıma japon atasözü geldi boşverdim.

Devammm

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Bana niye atarlandın kara saçlım sürme gözlüm, motorini ben mi iteledim sana, brent petrolü ben mi yükseltiyorum annem? Aşkolsun zam gelecek olsa ben valla sana indirim yaptırırdım. Rusya bir yana sen bir yana sen yeter ki saçlarını tara.

• Jack! kullanıcısına yanıt

Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde meğer bayılmamış Benzin ve mazota yeni zam: Motorin zammı 1 liranın üzerinde 

Karar çıkmış mı hiç bir belediye başkanı bütçeden oda yenilemeyecek diye ?
    Benim haberim yok
    O zaman bent petrol falan geç onları bi zahmet

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.