Şimdi Ara

BENZİN YERİNE MAZOT KOYDULAR! NAPCAM ŞİMDİ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ya bütün mesajları okudum tam Opete helal olsun masrafları karşılamalrı iyi olmuş dicektim.Pompacının işten ayrılması valla üzdü beni yaa
  • Doğru olan yapılmış, bu kadar duygusal olmak iyi değil. Ufak tefek masraflarda kimse önemsemez ama bu denli büyük masraflar da herkes sorumluluğunun farkında olmalı.
  • +1 helal olsun! Benim de ilgimi çekti bu topic dolaşırken pazartesi yakıtlar ve yanma sınavım var :) Diesel olsaydı arabanız ve diesel yerine benzin koysalardı çalışırdı ama bir yere kadar. Valla bu çalışmama nedeni yakıtın yanma gecikmesinden ve viskozitesinden kaynaklanıyor sanırsam. Bir de oktan sayısı da vuruntu yaptırabiliyor. Yani fazla ısınmadan dolayı ateşlenmeden önce yakıtın yanması... Bu söylediklerim dersten anladıklarım Kolay gelsn... Kazasız belasız...

• quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

+1 helal olsun! Benim de ilgimi çekti bu topic dolaşırken pazartesi yakıtlar ve yanma sınavım var :) Diesel olsaydı arabanız ve diesel yerine benzin koysalardı çalışırdı ama bir yere kadar. Valla bu çalışmama nedeni yakıtın yanma gecikmesinden ve viskozitesinden kaynaklanıyor sanırsam. Bir de oktan sayısı da vuruntu yaptırabiliyor. Yani fazla ısınmadan dolayı ateşlenmeden önce yakıtın yanması... Bu söylediklerim dersten anladıklarım Kolay gelsn... Kazasız belasız...

Opet gerekeni yapmış + jest yapmış tebrikler.
    Pompacı işi bırakmış yani kovulmamış burada da doğru olan yapılmış bende üzüldüm ama ondan alınmasaydı parası diğer pompacılar da o da vurumduymazlığa devam edeceklerdi.
    Şimdi o benzin istasyonun da 2 yıl böle bişey olmaz (inş).

@devilucifer85
    biraz daha çaılışman lazım gibi geliyo bana ama neyse..

• Arkadaşım gelmiş geçmiş olsun, sen bu olayı anlatınca aklıma cem ceminay ın telefon şakası geldi biraz tebessüm olsun diye koyayım dedim

http://www.cemceminay.com/downloadDetail.asp?groupSubID=19
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.