Şimdi Ara

BENZİN YERİNE MAZOT KOYDULAR! NAPCAM ŞİMDİ!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. subaru forester marka arabama bu aksam benzin yerine mazot koydular. arabam su anda çalışmıyor.yarın servise götürcem.ne gibi sorunlar çıkar acaba? Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan varmı?

• Epey masraf çıkacağı kesin, bizim dayıoğlunun Pejoyada aynı şeyi yaptılar. Eğer elinde fişin varsa, bununla mahkemeye müracaat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramerturk

Epey masraf çıkacağı kesin, bizim dayıoğlunun Pejoyada aynı şeyi yaptılar. Eğer elinde fişin varsa, bununla mahkemeye müracaat et.
    ewet var ama arabayı yürütmedim. 2 defa marş basmadı öyle bıraktım
    hareket etmedim yinede pahalıya patlarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUSUP

Alıntıları Göster
    depoyu temizletirler,eğer kaskosu varsa problem olmaz yoksa pahalıya malolur
  • quote:

Alıntıları Göster
    vallaha mazot nasıl olur bilemiyorum ama bnm dayımın corsasına biz 98 oktan benzin koymuştuk(normali 95) araba teklemişti yolda 2 gün serviste kaldı ama 50ytl almışlardı pek tuzlu değildi. BENCE HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN DAVA AÇIN. BÖYLECE MASRFALARINIZ DA KARŞILANMIŞ OLUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell123

vallaha mazot nasıl olur bilemiyorum ama bnm dayımın corsasına biz 98 oktan benzin koymuştuk(normali 95) araba teklemişti yolda 2 gün serviste kaldı ama 50ytl almışlardı pek tuzlu değildi. BENCE HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN DAVA AÇIN. BÖYLECE MASRFALARINIZ DA KARŞILANMIŞ OLUR.

Alıntıları Göster
    kaskosu var. ama benzin istasyonundan talep etcem vermesse o zaman dava çcam anlaşılan. hasarı merak çok merak ettim ben ya.şaşkın pompacının başıma açtığı derde bakın

• quote:

Alıntıları Göster
    AYRICA HEP KONTROL ETMEK LAZIM BENZİN ALIRKEN GEÇEN HAFTA NİSSAN A BENZİN ALMAK İÇİN BALGAT OPET E GİTTİM. FULLFORCE 97 KURŞUNUSZ DEDİM BİR BAKTIM ADAM DİZEL DOLDURUO DUR DEDİM NAPIYORSUN ABİ BEN BU ARABAYI DİZEL SANDIMDI DEDİ. O KDR DEDİM KURŞUNSUZ DİYE DAHA BANA HALA ALLAH ALLAH BU ARABALAR DİZEL DEĞİLMİYDİ DİYOR?
    O YÜZDEN POMPANIN BAŞINDA DURUP İYİCE KONTROL ETMEK ŞART BNCE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ŞEKİLDE ARABANIZ ESKİ HALİNE DÖNER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

AYRICA HEP KONTROL ETMEK LAZIM BENZİN ALIRKEN GEÇEN HAFTA NİSSAN A BENZİN ALMAK İÇİN BALGAT OPET E GİTTİM. FULLFORCE 97 KURŞUNUSZ DEDİM BİR BAKTIM ADAM DİZEL DOLDURUO DUR DEDİM NAPIYORSUN ABİ BEN BU ARABAYI DİZEL SANDIMDI DEDİ. O KDR DEDİM KURŞUNSUZ DİYE DAHA BANA HALA ALLAH ALLAH BU ARABALAR DİZEL DEĞİLMİYDİ DİYOR?
    O YÜZDEN POMPANIN BAŞINDA DURUP İYİCE KONTROL ETMEK ŞART BNCE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ŞEKİLDE ARABANIZ ESKİ HALİNE DÖNER

Alıntıları Göster
    umarım döner. yarın arabasız kaldığımamı ynayım yoksa bi dünya sorunla uğraşcağımamı yanayım şaşırdım. önüne geleni pompacı yapıyolar ne bekliyceksinki bunlardan. teşekkür ederim arkadaşlar

• quote:

umarım döner. yarın arabasız kaldığımamı ynayım yoksa bi dünya sorunla uğraşcağımamı yanayım şaşırdım. önüne geleni pompacı yapıyolar ne bekliyceksinki bunlardan. teşekkür ederim arkadaşlar

Alıntıları Göster
    öncelikle geçmiş olsun. aslında çok fazla problem açmamış olması lazım. mazot içeriği itibariyle yağdır. muhtemelen sizin de bujiler yağlanmıştır. depoyu temizletip, bujiler değiştirilince bir problem kalmaz zannediyorum. yıllar önce bir arkadaşın broadwayine aynı durum geldi de oradan biliyorum. gerçi sizin araçla broadwayi karşılaştırmak hata olur ama çözümü inşallah aynı olur da başınıza çok masraf ve dert açmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 27 Kasım 2006; 14:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desevigne

öncelikle geçmiş olsun. aslında çok fazla problem açmamış olması lazım. mazot içeriği itibariyle yağdır. muhtemelen sizin de bujiler yağlanmıştır. depoyu temizletip, bujiler değiştirilince bir problem kalmaz zannediyorum. yıllar önce bir arkadaşın broadwayine aynı durum geldi de oradan biliyorum. gerçi sizin araçla broadwayi karşılaştırmak hata olur ama çözümü inşallah aynı olur da başınıza çok masraf ve dert açmaz

Alıntıları Göster
    bugün tamir edildi aracım. dediğin gibi depo temizlendi ve bujiler değiştirildi. yakıtı opetten almıştım bütün masraflarıda opet karşıladı. tebrik etmek lazım adamları. depoyu bile yeniden fulleyiverdiler

• quote:

bugün tamir edildi aracım. dediğin gibi depo temizlendi ve bujiler değiştirildi. yakıtı opetten almıştım bütün masraflarıda opet karşıladı. tebrik etmek lazım adamları. depoyu bile yeniden fulleyiverdiler

Alıntıları Göster
    sevindim. ama çok da tebrik edilecek bişey yok bence. zaten kendi hataları, düzeltmek zorundalar. sadece yeniden fullemeleri güzel bir jest olmuş. güle güle kullanın

• quote:

sevindim. ama çok da tebrik edilecek bişey yok bence. zaten kendi hataları, düzeltmek zorundalar. sadece yeniden fullemeleri güzel bir jest olmuş. güle güle kullanın

Alıntıları Göster
    doğru söylüyosun. ama ülkemizde bunlara alışık olmadığımız için bize çok acayip geliyor işte

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: YUSUP

• quote:

Orijinalden alıntı: TLGKOC

quote:

Orjinalden alıntı: YUSUP

Alıntıları Göster
    iyi allah daha büyüklerinden saklasın... ilerde başımıza gelmez inşallah ama bilmiş olduk durumu bellimi olur

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: cell123

Aynısı başıma geldi pompacıya dedim 98 kurşunsuz bi baktım dizele gitti eli kafayı çevirdim de şansa gördüm nasıl fırladıgımı bilmiyorum arabadan.

Bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

quote:

Orjinalden alıntı: cell123

Aynısı başıma geldi pompacıya dedim 98 kurşunsuz bi baktım dizele gitti eli kafayı çevirdim de şansa gördüm nasıl fırladıgımı bilmiyorum arabadan.

Bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Keşke Koydugu zaman anlasaydın en azından yakıtı gerı cekerlerdi. Ordanda çekici servis gotururdu . Daha az masraf cıkabılırdı.Herneyse Geçmiş olsun dostum . Olacağı varmış . Çok takma .

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Keşke Koydugu zaman anlasaydın en azından yakıtı gerı cekerlerdi. Ordanda çekici servis gotururdu . Daha az masraf cıkabılırdı.Herneyse Geçmiş olsun dostum . Olacağı varmış . Çok takma .

Alıntıları Göster
    size akıl verirken benzer durumda benim başıma geliyordu. bu sabah Konya yolu üzerindeki çankaya belediyesine ait petrol ofisinden benzin alırken pompacıya "97 oktan benzin" diye üstüne basa basa söyledim. içeriye kredi kartını çektirmeye gittim. döndüğümde ne göreyim. herif 95 oktanı koyuyor. bir bağırdım "ben 97 demedim mi sana" diye. adam "abi haklısın ben unutmuşum" demezmi. bende "iyi ki mazot koymadın" dedim. nedir bu pompacı milletinin vurdumduymazlığı anlamadım vallahi. güya benim arabayı da tanıyorlar orada. lütfen herkes dikkatli olsun.

• quote:

size akıl verirken benzer durumda benim başıma geliyordu. bu sabah Konya yolu üzerindeki çankaya belediyesine ait petrol ofisinden benzin alırken pompacıya "97 oktan benzin" diye üstüne basa basa söyledim. içeriye kredi kartını çektirmeye gittim. döndüğümde ne göreyim. herif 95 oktanı koyuyor. bir bağırdım "ben 97 demedim mi sana" diye. adam "abi haklısın ben unutmuşum" demezmi. bende "iyi ki mazot koymadın" dedim. nedir bu pompacı milletinin vurdumduymazlığı anlamadım vallahi. güya benim arabayı da tanıyorlar orada. lütfen herkes dikkatli olsun.

Alıntıları Göster
    Ben olsam hemen masrafları karşılamasını talep ederim olmadı beklemeden dava açarım... Zaten bu ülkede davalar çok uzun sürüyor, ne kadar çabuk açsanız o kadar iyidir...

• quote:

Orijinalden alıntı: set

Ben olsam hemen masrafları karşılamasını talep ederim olmadı beklemeden dava açarım... Zaten bu ülkede davalar çok uzun sürüyor, ne kadar çabuk açsanız o kadar iyidir...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: set

Adamlar masrafı karşılamış üstüne de 1 depo hediye etmişler, yukarıyı okumadın galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

quote:

Orjinalden alıntı: set

Adamlar masrafı karşılamış üstüne de 1 depo hediye etmişler, yukarıyı okumadın galiba

Alıntıları Göster
    kimsenin basina gelmez inşallah. bugün tekrar uğradım benzin istasyonuna bana ödenen masrafı pompacının maaşından kesmişler. adamda işi bırakmış. çok üzüldümbu olaya. nasıl bir iş bu anlamadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.