Bildirim
BENZİN YERİNE MAZOT KOYDULAR! NAPCAM ŞİMDİ!
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
17 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Epey masraf çıkacağı kesin, bizim dayıoğlunun Pejoyada aynı şeyi yaptılar. Eğer elinde fişin varsa, bununla mahkemeye müracaat et. -
ewet var ama arabayı yürütmedim. 2 defa marş basmadı öyle bıraktımquote:
Orijinalden alıntı: ramerturk
Epey masraf çıkacağı kesin, bizim dayıoğlunun Pejoyada aynı şeyi yaptılar. Eğer elinde fişin varsa, bununla mahkemeye müracaat et.
hareket etmedim yinede pahalıya patlarmı acaba? -
depoyu temizletirler,eğer kaskosu varsa problem olmaz yoksa pahalıya malolurquote:
Orijinalden alıntı: YUSUP
ewet var ama arabayı yürütmedim. 2 defa marş basmadı öyle bıraktım
hareket etmedim yinede pahalıya patlarmı acaba?
Alıntıları Göster -
vallaha mazot nasıl olur bilemiyorum ama bnm dayımın corsasına biz 98 oktan benzin koymuştuk(normali 95) araba teklemişti yolda 2 gün serviste kaldı ama 50ytl almışlardı pek tuzlu değildi. BENCE HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN DAVA AÇIN. BÖYLECE MASRFALARINIZ DA KARŞILANMIŞ OLUR.quote:
ewet var ama arabayı yürütmedim. 2 defa marş basmadı öyle bıraktım
hareket etmedim yinede pahalıya patlarmı acaba?
Alıntıları Göster -
kaskosu var. ama benzin istasyonundan talep etcem vermesse o zaman dava çcam anlaşılan. hasarı merak çok merak ettim ben ya.şaşkın pompacının başıma açtığı derde bakınquote:
Orijinalden alıntı: cell123
vallaha mazot nasıl olur bilemiyorum ama bnm dayımın corsasına biz 98 oktan benzin koymuştuk(normali 95) araba teklemişti yolda 2 gün serviste kaldı ama 50ytl almışlardı pek tuzlu değildi. BENCE HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN DAVA AÇIN. BÖYLECE MASRFALARINIZ DA KARŞILANMIŞ OLUR.
Alıntıları Göster
-
AYRICA HEP KONTROL ETMEK LAZIM BENZİN ALIRKEN GEÇEN HAFTA NİSSAN A BENZİN ALMAK İÇİN BALGAT OPET E GİTTİM. FULLFORCE 97 KURŞUNUSZ DEDİM BİR BAKTIM ADAM DİZEL DOLDURUO DUR DEDİM NAPIYORSUN ABİ BEN BU ARABAYI DİZEL SANDIMDI DEDİ. O KDR DEDİM KURŞUNSUZ DİYE DAHA BANA HALA ALLAH ALLAH BU ARABALAR DİZEL DEĞİLMİYDİ DİYOR?quote:
vallaha mazot nasıl olur bilemiyorum ama bnm dayımın corsasına biz 98 oktan benzin koymuştuk(normali 95) araba teklemişti yolda 2 gün serviste kaldı ama 50ytl almışlardı pek tuzlu değildi. BENCE HİÇ ZAMAN KAYBETMEDEN DAVA AÇIN. BÖYLECE MASRFALARINIZ DA KARŞILANMIŞ OLUR.
Alıntıları Göster
O YÜZDEN POMPANIN BAŞINDA DURUP İYİCE KONTROL ETMEK ŞART BNCE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ŞEKİLDE ARABANIZ ESKİ HALİNE DÖNER
-
umarım döner. yarın arabasız kaldığımamı ynayım yoksa bi dünya sorunla uğraşcağımamı yanayım şaşırdım. önüne geleni pompacı yapıyolar ne bekliyceksinki bunlardan. teşekkür ederim arkadaşlarquote:
AYRICA HEP KONTROL ETMEK LAZIM BENZİN ALIRKEN GEÇEN HAFTA NİSSAN A BENZİN ALMAK İÇİN BALGAT OPET E GİTTİM. FULLFORCE 97 KURŞUNUSZ DEDİM BİR BAKTIM ADAM DİZEL DOLDURUO DUR DEDİM NAPIYORSUN ABİ BEN BU ARABAYI DİZEL SANDIMDI DEDİ. O KDR DEDİM KURŞUNSUZ DİYE DAHA BANA HALA ALLAH ALLAH BU ARABALAR DİZEL DEĞİLMİYDİ DİYOR?
O YÜZDEN POMPANIN BAŞINDA DURUP İYİCE KONTROL ETMEK ŞART BNCE TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN UMARIM EN KISA ŞEKİLDE ARABANIZ ESKİ HALİNE DÖNER
Alıntıları Göster
-
öncelikle geçmiş olsun. aslında çok fazla problem açmamış olması lazım. mazot içeriği itibariyle yağdır. muhtemelen sizin de bujiler yağlanmıştır. depoyu temizletip, bujiler değiştirilince bir problem kalmaz zannediyorum. yıllar önce bir arkadaşın broadwayine aynı durum geldi de oradan biliyorum. gerçi sizin araçla broadwayi karşılaştırmak hata olur ama çözümü inşallah aynı olur da başınıza çok masraf ve dert açmazquote:
umarım döner. yarın arabasız kaldığımamı ynayım yoksa bi dünya sorunla uğraşcağımamı yanayım şaşırdım. önüne geleni pompacı yapıyolar ne bekliyceksinki bunlardan. teşekkür ederim arkadaşlar
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desevigne -- 27 Kasım 2006; 14:18:54 >
-
bugün tamir edildi aracım. dediğin gibi depo temizlendi ve bujiler değiştirildi. yakıtı opetten almıştım bütün masraflarıda opet karşıladı. tebrik etmek lazım adamları. depoyu bile yeniden fulleyiverdilerquote:
Orijinalden alıntı: desevigne
öncelikle geçmiş olsun. aslında çok fazla problem açmamış olması lazım. mazot içeriği itibariyle yağdır. muhtemelen sizin de bujiler yağlanmıştır. depoyu temizletip, bujiler değiştirilince bir problem kalmaz zannediyorum. yıllar önce bir arkadaşın broadwayine aynı durum geldi de oradan biliyorum. gerçi sizin araçla broadwayi karşılaştırmak hata olur ama çözümü inşallah aynı olur da başınıza çok masraf ve dert açmaz
Alıntıları Göster
-
sevindim. ama çok da tebrik edilecek bişey yok bence. zaten kendi hataları, düzeltmek zorundalar. sadece yeniden fullemeleri güzel bir jest olmuş. güle güle kullanınquote:
bugün tamir edildi aracım. dediğin gibi depo temizlendi ve bujiler değiştirildi. yakıtı opetten almıştım bütün masraflarıda opet karşıladı. tebrik etmek lazım adamları. depoyu bile yeniden fulleyiverdiler
Alıntıları Göster
-
doğru söylüyosun. ama ülkemizde bunlara alışık olmadığımız için bize çok acayip geliyor iştequote:
sevindim. ama çok da tebrik edilecek bişey yok bence. zaten kendi hataları, düzeltmek zorundalar. sadece yeniden fullemeleri güzel bir jest olmuş. güle güle kullanın
Alıntıları Göster
-
quote:
bugün tamir edildi aracım. dediğin gibi depo temizlendi ve bujiler değiştirildi. yakıtı opetten almıştım bütün masraflarıda opet karşıladı. tebrik etmek lazım adamları. depoyu bile yeniden fulleyiverdiler
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: YUSUP
-
iyi allah daha büyüklerinden saklasın... ilerde başımıza gelmez inşallah ama bilmiş olduk durumu bellimi olurquote:
Orijinalden alıntı: TLGKOCquote:
Orjinalden alıntı: YUSUP
Alıntıları Göster
-
quote:
AYRICA HEP KONTROL ETMEK LAZIM BENZİN ALIRKEN GEÇEN HAFTA NİSSAN A BENZİN ALMAK İÇİN BALGAT OPET E GİTTİM. FULLFORCE 97 KURŞUNUSZ DEDİM BİR BAKTIM ADAM DİZEL DOLDURUO DUR DEDİM NAPIYORSUN ABİ BEN BU ARABAYI DİZEL SANDIMDI DEDİ. O KDR DEDİM KURŞUNSUZ DİYE DAHA BANA HALA ALLAH ALLAH BU ARABALAR DİZEL DEĞİLMİYDİ DİYOR?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: cell123
Aynısı başıma geldi pompacıya dedim 98 kurşunsuz bi baktım dizele gitti eli kafayı çevirdim de şansa gördüm nasıl fırladıgımı bilmiyorum arabadan.
Bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun.
-
Keşke Koydugu zaman anlasaydın en azından yakıtı gerı cekerlerdi. Ordanda çekici servis gotururdu . Daha az masraf cıkabılırdı.Herneyse Geçmiş olsun dostum . Olacağı varmış . Çok takma .quote:
Orijinalden alıntı: FatalERROR!quote:
Orjinalden alıntı: cell123
Aynısı başıma geldi pompacıya dedim 98 kurşunsuz bi baktım dizele gitti eli kafayı çevirdim de şansa gördüm nasıl fırladıgımı bilmiyorum arabadan.
Bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun.
Alıntıları Göster
-
size akıl verirken benzer durumda benim başıma geliyordu. bu sabah Konya yolu üzerindeki çankaya belediyesine ait petrol ofisinden benzin alırken pompacıya "97 oktan benzin" diye üstüne basa basa söyledim. içeriye kredi kartını çektirmeye gittim. döndüğümde ne göreyim. herif 95 oktanı koyuyor. bir bağırdım "ben 97 demedim mi sana" diye. adam "abi haklısın ben unutmuşum" demezmi. bende "iyi ki mazot koymadın" dedim. nedir bu pompacı milletinin vurdumduymazlığı anlamadım vallahi. güya benim arabayı da tanıyorlar orada. lütfen herkes dikkatli olsun.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf
Keşke Koydugu zaman anlasaydın en azından yakıtı gerı cekerlerdi. Ordanda çekici servis gotururdu . Daha az masraf cıkabılırdı.Herneyse Geçmiş olsun dostum . Olacağı varmış . Çok takma .
Alıntıları Göster
-
Ben olsam hemen masrafları karşılamasını talep ederim olmadı beklemeden dava açarım... Zaten bu ülkede davalar çok uzun sürüyor, ne kadar çabuk açsanız o kadar iyidir...quote:
size akıl verirken benzer durumda benim başıma geliyordu. bu sabah Konya yolu üzerindeki çankaya belediyesine ait petrol ofisinden benzin alırken pompacıya "97 oktan benzin" diye üstüne basa basa söyledim. içeriye kredi kartını çektirmeye gittim. döndüğümde ne göreyim. herif 95 oktanı koyuyor. bir bağırdım "ben 97 demedim mi sana" diye. adam "abi haklısın ben unutmuşum" demezmi. bende "iyi ki mazot koymadın" dedim. nedir bu pompacı milletinin vurdumduymazlığı anlamadım vallahi. güya benim arabayı da tanıyorlar orada. lütfen herkes dikkatli olsun.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: set
Ben olsam hemen masrafları karşılamasını talep ederim olmadı beklemeden dava açarım... Zaten bu ülkede davalar çok uzun sürüyor, ne kadar çabuk açsanız o kadar iyidir...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: set
Ben olsam hemen masrafları karşılamasını talep ederim olmadı beklemeden dava açarım... Zaten bu ülkede davalar çok uzun sürüyor, ne kadar çabuk açsanız o kadar iyidir...
Adamlar masrafı karşılamış üstüne de 1 depo hediye etmişler, yukarıyı okumadın galiba
-
kimsenin basina gelmez inşallah. bugün tekrar uğradım benzin istasyonuna bana ödenen masrafı pompacının maaşından kesmişler. adamda işi bırakmış. çok üzüldümbu olaya. nasıl bir iş bu anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: ihg70quote:
Orjinalden alıntı: set
Adamlar masrafı karşılamış üstüne de 1 depo hediye etmişler, yukarıyı okumadın galiba
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- land rover freelander 2.0 td4 kullanıcı yorumları
- range rover evoque yorum
- isuzu npr 10 long kullanıcı yorumları
- en iyi pil markası
- mini countryman elektrikli yorumlar
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- jeep avenger fiyat
- renault clio 2022 fiyat listesi
- id 7
- hyundai bayon bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X