Şimdi Ara

Benzinci benzin atmamış ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: djoz

Ben de bi keresinde benzin aldım, ibre oynamadı.. Aracı park edip evime gittim..
    Ertesi sabah bindiğimde ibre yükselmişti..

Demek ki pompacı önce uyanıklık yapıp benzin koymamış.. Sonra pişman olup gece bidonla depoya doldurmuş.. Tevbe edip Hak yolunu seçmiş..

• e 'pompacı' nihayetinde 20 tl ye o kadar
  • Bu tür durumlarda, fişini alabilir miyim derseniz emin olursunuz..
  • Benzinci benzin atmamış ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynamaz diyen arkadaşlar, geçen ben aldım 20 TL lik 4.84 ten. İbre 2 mm kadar oynadı gözlerimle farkettim bunu. İbre son çizginin üzerindeydi, geçtiğini farkettim belirgin bir şekilde. Yalan konuşmuyorum.

Tavsiyem bekleyin her zaman pompacının başında.
  • O değil de 20 lira için buraya konu açmışsın ya helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

20 lira koyunca oynamadı, 20 daha koydun 40 liralık birden oynadı. Bence anormal bi durum yok..

koy dememiş

at demiş

Yok firlatacakti..

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2199

Oynamaz diyen arkadaşlar, geçen ben aldım 20 TL lik 4.84 ten. İbre 2 mm kadar oynadı gözlerimle farkettim bunu. İbre son çizginin üzerindeydi, geçtiğini farkettim belirgin bir şekilde. Yalan konuşmuyorum.

Tavsiyem bekleyin her zaman pompacının başında.

Oynayan arac var oynamayan arac var. Astraya 20 lira atsam farkediliyor, Connect'e 20 lira atsam koymadılar mı acaba diye düşünüyorum. Araçtan araca degisiklik gösterebilir ama eğer ki konulan yakıt farkedilmiyorsa bu cok yuksek ihtimalle samandiradan kaynaklanıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

O değil de 20 lira için buraya konu açmışsın ya helal olsun

para, 20 lira 20 lira olarak kazanılıyor belki o 20 lira için bir gün çalışıyor belki yarım gün hiçte az bir para değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: covert

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

O değil de 20 lira için buraya konu açmışsın ya helal olsun

para, 20 lira 20 lira olarak kazanılıyor belki o 20 lira için bir gün çalışıyor belki yarım gün hiçte az bir para değil bence.

Fakir edebiyatı yapmaya gerek yok.

Arkadaşın altında arabası varsa ve benzin alabilecek durumu varsa, 20 lira için bir gün çalışanlardan değildir.

Buraya konu açana kadar, pompacının başında 30 saniye beklese, gözüyle görse koyup koymadığını iş bitecekti. Kuru kalabalık işte forumda.
  • Fişini aldıysanız mutlaka yakıt konmuştur, yakıt koymasa o fişi nasıl verecek, yok ama fiş almadıysanız bilemem, yine de kart çektirdiğiniz için o pompacının cebine girecek bişey olmadığından böyle bişey yapma ihtimali çok düşük.
  • 20 tl ile ibre oynamaz ne sende nede pompacıda bir hata var. Hata 20 TL ile ibrenin yerinden oynamamasını sağlayan İBRELERDE!!
  • Şamandıra çok aşağıdaysa, gelen benzin şamandırayı gömebilir, şamandıra tekrar yükselmez. Siz gezdikçe de vakum etkisi ile biraz daha azalır. Ne zaman ki şamandırayı kaldıracak kadar benzin gelir, o zaman şamandıra kalkar.
    Sifon gibi bir şey o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN

fişide atıyom alır almaz :) en iyisi olan oldu demek .) aslında o gün farkettim ibrenin oynamadığını ama 20 tllik benzin ne kadar oynatırki dedim ve sonradan oynar diye düşündüm bastım gittim

hocam işte bunu yapmayın. göğüste veya vites kutusunun orda bi yerde fiş koyacak bi yer bulun kendinize. aldıktan sonra fişi bi süre tutun. ne zaman başınıza ne geleceği belli olmuyo, hani Allah göstermesin ilerde yakıttan kaynaklanan bi arıza falan yaşarsanız elinizde delil olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZAHMUTCAN
    tam hatırlamıyom gerçi arkadaşla muhabebt ederken.

Bu durumda napayım şimdi ?

arkadaşla muhabbete devam edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

Fişini aldıysanız mutlaka yakıt konmuştur, yakıt koymasa o fişi nasıl verecek, yok ama fiş almadıysanız bilemem, yine de kart çektirdiğiniz için o pompacının cebine girecek bişey olmadığından böyle bişey yapma ihtimali çok düşük.

Yapan var hocam. Kredi kartını içeri ödemek için ofise girince benzini arabaya değil bidona doldurup üstünü örtüyorlar. Ama tabi istisnai durumlar.
  • Koymuştur benzin, 20 Tl şamandıra tarafından bazı araçlarda ölçülmez, diğer 20 tl ile birleşince toplanmıştır bir anda, ibre atmıştır.
  • en az 30 tl alınki ibre oynasın.geçen istasyonda gördüm 10 tl lik benzin alınmış pompada yazıyordu.ülke ne hale geldi yazık millete cidden.
  • Ben geçen 100liralık aldım inan 20sn filan sürdü rakamlar matrix filmindeki gibi akıp gitti.

• Yanlis telafuz etmissiniz. Hic benzin atilirmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.