Şimdi Ara

benzincilerdeki otomatik makinelerde yıkamak arabaya zarar veriyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
27.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizim spoileri uçurdu namuzsuz gavurun icadı. Aman diyim
  • çizer
  • eski arabamı sürekli yıkatıyordum ama şimdiki siyah aramı yıkatmam,boya koruması yaptırmıştım garantili kesinlikle uzak dur dediler garanti için yaklaşmıyorum o yüzden. sadece sünger ile yıkatıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

ben 1 ytl ye yıkatıyorum otomatikte hiç bi sorunum yok....

otomatiğe devam.

birde para mı veriyonuz ya.. bende arasıra yıkatırım aracım beyaz nadirde olsa.. ama afyonda beleş ank dada benzin kuponlarıyla yine beleş.. zaten zararlı bide para mı verecez
  • BIZIM ARABAYI CIZMISLIGI VARDIR SAKIN DIYORUM
  • cizer sonrada muhattap bulamassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bizim spoileri uçurdu namuzsuz gavurun icadı. Aman diyim

geçmiş olsun.
  • bende benzin alınca yıkatıyorum otomatiklerde bi sorun yaşamadım şimdiye kadar,ama mecburiyetten giriyorum ben ,başka türlü bi secenegim yokk, bahçelievlerde oturuyorum nerede yıkıcaksın arabayı kendim yıkamak isterdim ama imkanım yok, arada sıradada bi otoparkçı var burda oraya götürüyorum iç - dış 8ytl ye yıkıyor ama hiç memnun kalmıyorum bagaji bile süpürmüyor herifler ya, napalım pfff,
  • Ben ziebart'da boya koruması yaptırmıştım. İlk söyledikleri kesinlikle otm. yıkamalara girmeyin, ikincisi de fırçayla yıkatmayın süngerle yıkatın dediler. 2 adet çok kaliteli sünger hediye ettiler.
  • ben de otomatiklerde yıkatıyorum valla. altı üstü bi yıkamaya 10 ytl bayılacağıma 3-4 sene sonra arabayı komple boyatırım daha iyi
  • Eğer makine "KARCHER" se yıkatın çünkü bu marka bu işin piri ve silindirlerde fırça değil ıslak güderiye benzer parçalar var. Yani çizmesi imkansız gibi birşey.
    Bu marka makinlerde genelde SHELL istasyonlarında oluyor.
  • Benim arka stobu kırmıştı makina...
  • Çizer. Tavsiye etmiyorum.
  • arkadaşlar benden size tavsiye sakın ola bu aletlere sokmayın ben de yıkatıyordum dun gece yıkatırken makine arkadan sıkıtrıd kaportayı gocurttu . altea aracım var hb arkası malum. szi siz olun yıkatmayın canım zaten ona sıkkın
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr42

arkadaşlar benden size tavsiye sakın ola bu aletlere sokmayın ben de yıkatıyordum dun gece yıkatırken makine arkadan sıkıtrıd kaportayı gocurttu . altea aracım var hb arkası malum. szi siz olun yıkatmayın canım zaten ona sıkkın

katılıyorum.

2000 yılında bu makineler çıkmıştı.Bende ilk arabamı bu makinede yıkatmıştım.Aracın yan koruma şeritlerini söktü.Benzincidekilerde kabul etmedi tabi ki..zaten makinenin üstünde sorumlu olmadıklarını belirtiyorlar.Bir dahada makinada yıkatmadım.Kendim yıkamaya başladım.Ama artık fiyatlar uygun sayılır.Bildiğiniz ya da arabanıza değer veren yerde yıkatın.

Aracınıza sizden başka kimse değer vermez.Bu sebeple bence ne benzicideki 1 TL lik köpük makinesine ne de benzicideki fırçalara arabanızı kaptırın.Köpük makinesini(yıkamacılardaki) aracı yıkamadan kullanıyorlar.(Su ve zaman tasarrufu yapmak için) Önce yıkasınlar kirini alsınlar,sonra köpükleyip tekrar yıkasınlar.

Gerekirse az yıkatın ama temiz yıkatın

• 5 senelik hort...
    Kutlarım...
  • aynı konu hakında yazacaksan hortlatmak daha iyi bence konu kalabalığı olacagina buradan devam etmesi bütünlük için ideal
  • 5 senede olsa sorun aynı sorun ve katlanarak artıyor.5 seneki araç sayısı ile şimdiki araç sayısı arasında farkı düşünürsen hortlasın gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.