Şimdi Ara

Benzine 11 kr zam... 22/08/2013 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
3
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ohh be kendime geldim. Hayırlısıyla bi 5 lira olsaydı daha rahat uyuycam yatağımda. (!)
  • Doğru olanı söylüyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman benzine 5 de verirsin 10 da... Şikayet etmeye gerek yok

• 5 liranın altına düşmez artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_53

O zaman benzine 5 de verirsin 10 da... Şikayet etmeye gerek yok

Benzine 11 kr zam... 22/08/2013
  • Yayında ve yapımda emegi gecen herkesin allah belasını versin. Baska diyecek bisey yok.

• Dolar %13 artti üstüne de petrol fiyatlari da artti, devlet sirf dagitimci indirimi vs diye 5 liranin üzerinde pek tutmadi ancak yakindir hem de çok yakindir 5.10-5.20 gibi rakamlari görmeye, lpgde kisa doğru 2.80-2.90 olur artik.

• Millette para var arkadaş bizim mahallede adam 80 liralık evde oturuyor kapısında 2013 model 5.20 BMW var nasıl iştir bu..
    Sıfır araçlar ekmek peynir gibi satılıyor millet halinden memnun bizde bana dokunmayan yılan bin yaşasın zihniyeti var vede olduğu sürece böyle devam eder bu düzen lüksümüze çok düşkünüz maalesef cebimiz para görmesin hemen kaşınırız.

Az bile bence.

• ne güzel işte, bu zam ülkemizin zengin olduğunu gösteriyor.

akp gençliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adanafurkan0 -- 22 Ağustos 2013; 20:23:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_53

O zaman benzine 5 de verirsin 10 da... Şikayet etmeye gerek yok

Benzine 11 kr zam... 22/08/2013

• Haydi bidaha ! Haydi bidaha ! Hep berabeeeer altı liraya !!!
  • #DİRENPOMPA

• artık beddua eder oldum bu haberleri duyunca.
  • Millet bu kez haklı olabilir diyecektim ama yine herkes hakarete ve terbiyesizliğe başvurmuş o yüzden gelen zammı tüm samimiyetimle destekliyorum.
  • Sağa sola yardım edecek para lazım sizlerde hemen kızıyorsunuz sadaka veriyoruz kötümü
  • Ben zaten hep 50 liralık alıyodum,sorun yok memleket eyiye gidiyii hülooooğğğğğ

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

zammı destekliyorum. az bile.

alıntı yapmayın. cevap yok.

bu forumu terket.
    />
  • yeter arkadaş yeter her şey mi lüks bize ya. ulan daha maaşımı almadan vergisini kesiyorsun. fatura öderken vergi, ekmeğe vergi, sakıza vergi, kılık kıyafet cart curt derken anamızı ağlattınız. ötvden zaten nefes aldırmıyorsunuz. bunalınca arada bir gezip kendimize geliyorduk o da yok. kapının önünde kalsa zaten sigorta kasko mtv, ödüyoruz bari binelim diyoruz o da haram. hüloooğğğ hülooğğğ.

daha haberlerde muhabir akaryakıta zam diyor bir tanesi de bu hükümet ne yapsa yeridir helal olsun, zamsa zam diyor.

GEMİCİK NE KADAR YAKAR YENİ KONU.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

#DİRENPOMPA

• Ben hayatimda bole rezil bir yonetim
    sekli gormedim... İrak yani basinda dunyanin en pahali benzini sende.., Ben amerikada yasiyorum suan egitim icin burda 1 litresin 2tl e geliyor... UYAN TURKİYE AC ARTİK GOZUNU yeter cemaat icin alinan vergilerden... Biz salakmiyiz yemeyilim icmeyelim binmeyelim sadece vergi vererim. Sanki verdigin para halkina cok yuksekte onlardan yuksek vergi almayi marifet biliyosun yazik... suc bizim cahillimizde aslinda...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.