Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak (6. sayfa)
-
-
Allah kabul etsin..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sesli güldüm. Duracell'e de zam gelmiş diyorlar hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gunde 2 defa benzın aldıgım olmaya basladı
-
Hiper enflasyondayız zaten, hiçbir ülkede bunu da geç tarihte bu kadar zam olmamış elektrik ve doğal gaza, bir yerde patlaması anlık meseledir inanın bana. Doların 6-7 TL olduğu zamanlarda seçimler yapılsaydı iktidar devam edebilirdi ama zamanında yapılacak ise o zamana kadar ne zamlar gelir ne zamlar, bu günleri ararız.
-
Vay be değerler ne kadar düşük. Benim 97 astra 11lt tüketiyor şehir içi.
Bir dedikoduya göre benzin lt fiyatını avrupada ki fiyata denk edecekler. Galiba şu analmanyada 1.60 euro imiş karşılığı tl olarak tan en düşük 24 tl yapıyor.
LPG ile devam ...
Ben dolar ile ilgili yorumunuz üzerine bu eleştiriyi yaptım. Doların bu duruma gelmesinden gençler sorumlu değil sonuçta. 20 yıllık serüven sonucunda bizi bu hale soktularsa her türlü acımasız eleştiriyi hakederler. Diğer yandan "Yeliz" gibi birisi İstanbul milletvekilliği yapıyorsa Z kuşağına diyecek birşey bulamam ben.
-
Ee peki biz buna şaşırdık mı?
-
Bu konu ile ergenlerin ne alakası var?
Bu konuda yazan kaç kişi ergen
Bunların kaçı sizin hakaretlerinize konu olmayı hak ediyor bilginiz mi var ki?
Dünyayı değiştirmeden önce odanı topla demek hakaret mi oldu? Eleştiri yaparken ortaya konulan tavır ergen tavrı. Ha kazık kadar 40 yaşındaki adamlar ise bu tavrı ortaya koyan artık o da onların sorunu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O cümle açıkçası çok güzel bir cümledir. Sizin sürekli söylediğiniz “yatağını toplayamayan ergen” ifadenizden de farklı manaları var.
Gayet açık yazdım. Siz burada kaç kişinin “yatağını toplayamayan ergen” sınıfında olduğunu nereden bilebilirsiniz ki?
bu tarz doğrudan yansıtma ve sürekli fiyat güncellemesi insanları mahvediyor. gerekirse 10 lira birden zam yapılıp fiyatların en az 6 ay sabit tutulması lazım.
insanlarda fiyat beklentileri sürekli yükseliyor. bu da dolaylı olarak enflasyonu tetikliyor. koca hükümette ekonomiden anlayan tek bir insan kalmadı mı ?
-
Hocam ben bir insanda glial ve nöron gelişiminin bu kadar geride kaldığını görmedim kendi kuyusunu kendisi kazdı sağolsun
-
Aktarmai kaptırma gibi çok araçlı toplu taşımada baya pahalıya geliyor. Özellikle aylık kullanmayan tam bilet kullanan biri için...
-
Rahmetli Levent Kırca nın zam skeçleri vardı...
-
bu zammin hatirli tarafi da var. trafik azaldi. maasallah
her zaman iyiyi gormeliyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X