Şimdi Ara

Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
8.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Devlet benzinden direkt vergi almayı kesip dolaylı vergiye (enflasyona) yöneldi.

Kur artışı sebebiyle her şeyin fiyatının artması da aslında vergidir yani.

Bu arada bilmeyenler için yazayım, enflasyon gizli vergidir.

Halktan direkt vergi almak yerine, para basarak halkın cebindeki paranın değerini çaktırmadan "tırtıklamak" enflasyonla sonuçlanır.

Hükümetler enflasyonla mücadele etmezler, bilerek enflasyon yaratırlar.

Tabi ki medyada sanki enflasyonla mücadele ediyormuş gibi görünürler. Bu yöntem tüm dünyada böyledir, ama bazı ülkelerde eşşeğin kulağına su kaçıracak derecede fazladır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ufak bir detay var, büyük bir sorun değil ama olsun söyliyim yine de. Bu benzini kullanmak için araba lazım Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak 

• valla bu fiyatların artması iyi oldu fakirler istanbul trafiğinden elendi ne güzel Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak 

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Avrupa şöyle, avrupa böyle.

• bace3434 kullanıcısına yanıt

akaryakıtı düşünen arabaya binmesin de , Malzeme taşıyan Kamyonlar, insan taşıyan toplu taşımalar,

firmaların dağıtım filoları ve su ile çalışmıyor, yol su elektrik olarak ürün satış fiyatına yansıyor.

Antalyada çiftçiden 3 liraya alınan mesela domatesin fiyatı 10-15 lira ise, en büyük maliyet gideri nakliyedir.

en az 3-4 lira nakliye bedeli biniyor o ürüne.yani kendisi kadar nakliyesi var .

• Bu gidişle Osurukla çalışan araba icadı gerekli bize. Gerçi kurufasulye de kilosu 25 lira :)

• B Suv tavsiye ...Neyinize yetmiyor
    Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak

• KomuTan RöGar K kullanıcısına yanıt

1 kilo kurufasulye osuruğuyla 25 kilometre gitsek kilometredeki maliyet 1 lira oluyor. Hiç fena değil gibi. Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak 

• suyla calisan araba yapmislardi ama dunyayi yonetenler adami vurmus

• Başkanlık sisteminin bahsettiği : couple

şu anda hissedilen : threesome,

şu anda olan : foursome

yakında olacağı söylenen : BDSM

• cumaya kalmaz lpg ye de zam gelir Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak 

• ferrum650 F kullanıcısına yanıt

Anti-aktroll olarak adminlerden bahsediyorsan, adminlerin çoğu aktrollerden yana. Aktrolle Aktroll dediğim için bir süre ceza almıştım.

• caldexterr C kullanıcısına yanıt
    Doları bİz mi kontrol ederiz :) komik oldu bu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    Dünyadan haberi olmayan ergenlerden bahsediyorum. Ne yazılırsa “hökömöt istifa” şeklinde yaklaşıyorlar. Benzine zam istifa elektriğe zam istifa vs vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allahtan dolar filan hizli bir sekilde dusuyorda fiyatlar cok artmadi zamlar minnak minnak geldi dusunsenize caaaaart diye bi anda zam yapsalar allah korusun milletin gozu acilir filan tobe tobe neler diorm ben dusuncesi bile kotu allah reisi basinizdsn eksin etmesin dusundene 3 liraya benzin aldigini filan oha yani amerikan mandasi filan oluruz heralde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tutun kollarımdan düşüyorum.

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

Benzine 71 kuruş zam geldi: Bu geceden itibaren yansıyacak 

• Kaygerya kullanıcısına yanıt
    Meşazınızı alıp BDSM için EVET diyen kişilerin videosunu bırakıyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gezmeyi seven bir insanım, ayda en fazla 8 gün tatilim var, her tatilde bir yere gitmeden 300 km yol yapmis oluyorum 2 günde, ayda ortalama 1000 km olsa ,,, önceden 600 700 tl gezintime harciyordum, simdi 2000 3000 tl exradan krediye borcum var, Allah binbir türlü belalarını versin, kimki gaz 2 tl iken , benzin 3 tl iken ,, zam da zam da zam yaptı, geldik 10 15 tl lere, analarından emdikleri süt burunlarından gelsin, bir anda yoksulluk içinde olsunlar İnşallah ,,, ne bu dünyada ne kabirde ne mahşerde nede cehennemde rahat yüzü görmesinler , geçmiş ve gelecekteki sulaleleri gün yüzü görmesin iki yakaları bir araya gelmesin ,,, yazdığım şeyler elektrik zamları içinde geçerli.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.