Crossland 2021
Merhaba arkadaşlar.
2021 model 1.2t 130 bg Crossland almayı düşünüyorum.
Aracın motor kodu 10XVDS diye başlıyor.
Bu şekilde motor kodu olan arkadaşlar var mı?
Biraz işkillendim, acaba motor değişmiş mi diye?
Orjinal motor yağı
Merhaba herkese,
N11 ya da trendyol üzerinden " otolojistikparcam " satıcısından motul yağ alan var mı?
Orjinalliğinden net emin olamadım.
Pert ödemesine sonradan İtiraz
Arkadaşlar Ağustos 2020 de yaşadığım kaza sonrası aracım perte ayrıldı ve belirli bir miktar pert ödemesi alıp aracı devrettim.
Bugün sigorta tahkim komisyonuna bağlı olarak çalıştığını söyleyen bir hukuk firması tarafından arandım ve tahkim komisyonu tarafından hazırlanan dosyada 7500 lira eksik ödeme yapıldığı belirtilmiş. İtiraz edilirse bilirkişi atanıp onun raporuna göre bu miktarı belki de daha fazlasını alabilirmişim.
Şimdi, pert ödemesi alırken, daha sonra herhangi bir değer kaybı başvurusunda bulunmayacağımıza dair imza atıyoruz.
Ama bu değer kaybı değil, aracın rayiç değerinin altında pert ödemesi yapılmasıyla alakalı.
Bu şekilde üzerinden bir yıl geçmişken, böyle bir fark almak mümkün müdür? Yoksa burda bir tezgah mı vardır?
Sözleşmeli Personel Yer Değişikliği
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN ESASLAR - Kurum içi yer değişikliği - Ek Madde 3 - e) (Ek:12/5/2011-2011/1802) bendinde ;
"Kamu idareleri adına vizeli boş pozisyonlara sözleşmeli personel alımı yapılmadan önce yılda bir kez, pozisyonun vizeli olduğu ilde en az üç yıl hizmet süresi bulunan personelin geçiş yapmak istediği birimde aynı unvan ve niteliğe haiz boş pozisyona kurum içi yer değişikliği talebi, ilgili idarece hizmet gereklerine göre belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde yerine getirilebilir.İdareler, il gruplarından oluşan görev bölgeleri ve bu bölgeler için üç yıldan başlamak üzere farklı hizmet süreleri belirleyebilir." diyor.B
Burdan çıkarılacak sonuç nedir arkadaşlar?
Sözleşmeli Personel Tayin
SÖZLEŞMELİ PERSONEL ÇALIŞTIRILMASINA İLİŞKİN ESASLAR - Kurum içi yer değişikliği - Ek Madde 3 - e) (Ek:12/5/2011-2011/1802) bendinde ;
"Kamu idareleri adına vizeli boş pozisyonlara sözleşmeli personel alımı yapılmadan önce yılda bir kez, pozisyonun vizeli olduğu ilde en az üç yıl hizmet süresi bulunan personelin geçiş yapmak istediği birimde aynı unvan ve niteliğe haiz boş pozisyona kurum içi yer değişikliği talebi, ilgili idarece hizmet gereklerine göre belirlenecek usul ve esaslar çerçevesinde yerine getirilebilir.İdareler, il gruplarından oluşan görev bölgeleri ve bu bölgeler için üç yıldan başlamak üzere farklı hizmet süreleri belirleyebilir." diyor.
Burdan çıkarılacak sonuç nedir ?
Rölantide tekleme
|
LPG Ortalama Yakıt Tüketimine etkisi
|
Gaz basıncı düşmesi
|
Opel Corsa 0121 hatası
|
ESP Hatası Opel Corsa
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 71
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.956 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası