Şimdi Ara

Benzini nereden alıyorsunuz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kendi aracim benzinli shell'den aliyorum.. sirket aracim dizel po'dan aliyorum.. neden derseniz bilmiyorum takinti oldu
  • Total yada shell.
  • Shell
  • united(benzin şu anda 2.71 lira)
  •  Benzini nereden alıyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi algkmn -- 15 Nisan 2009; 20:58:56 >
  • shell
  • Shell'dekiler biraz çakal oluyor bi gün benzin almıştım 20 liralıkmı neydi 10 liralık koyduğuna eminim kredi kartını çektirmeye gitmiştim göremedim tabi. Ben Opetten almaya özen gösteriyorum
  • shell diyosunuz da kardeşim kampanya filan yaptıkları yok
  • Bende SHELL'den alıyordum...

ancak tespitim su oldu Shell'in benzını normalinden biraz daha az km yapıyor..
  • Adana'da SHELL'den almazlar, söylemesi ayıp ama adama gülerler. Pirelli lastik takmadıkları gibi, bir de bu tür efsanevi hurafeler 3 saatte heryere yayılır, çok ilginç bir durum. Zaten TOTAL de sadece 1 yerde, şehir mezarlığının karşısında. Oraya da kimse gitmez (CardFinans hastaları dışında).

Adana'da OPET bilhassa tercih ediliyor ve ALPET ön planda, bir de geleneksel BP = iyidir düşüncesi hakim.

Daima aynı yerden alırım, beni tanırlar, gördüklerinde çil yavrusu gibi sağa sola kaçarlar, ben en katı müfettişten de katı kurallarımla benzinimi aracıma dolduran adamı şöyle iyice gözüme kestirmedikçe ve tutmadıkça yaklaştırmam. Benzin alma işi sakata gelmez, 1001 türlü dolap döner pompa ve araba arasında.

- Abi depoyu doldurduk ama biraz mazot döküldü...
    - Mazot mu? Bu araba benzinli...!!! Ne mazotu...?!?!?!
    - Abi sen mazot dedin ya...
    - Ben mazot demedim! Patronunu çağır!!!
    - Abi...
    - Çabuk gelsin, polis çağırın, POLİS!!! POLİS!!!
    - Necmi kaç, kaç ulan, işimiz bitti, öldük biz....

• shell opet yada bp bu üçlü dışındaki markalardan benzin almam
  • Opet veya PO
  • quote:

Orjinalden alıntı: skipper_forum

OPET euro dizel

+
  • Ford vs vs diye Opet..

Yoksa benzini Shell'den aklı Kelden alacaksın diyen kimse onun lafına uyarak Shell:)
  • BP
  • Hiçbirini sevmesemde mecburen BP

Ayrıca istasyonunuzu istikrarlı olarak kullanın yani zorda kalmadıkça değiştirmeyin..
  • Dokuz yıldır aralıksız Shell'den benzin alırım. Hiç bir sorun yaşamadım.

• OPET
  • shell'den şaşmayız..
  • Opet, bulamazsam Shell.

(Motorin)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.