Şimdi Ara

BENZİNLİ COROLLA-FOCUS-SKODA TERCİH HK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence oturup Focus - Corolla karşılaştırması yapmayın. Aynı sınıftaki çoğu marka Toyota, Ford, Honda, Peugeot, vs hemen hemen aynı kalitede. Her arabanın sivrilen özelliği var ama genel toplamda fiyat aralıkları aynı olanlar aynı şeyleri sunuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Aynen test sürüsü yapsın kendi kararını kendi versin. Icine oturunca azıcık kurcalayınca aklına illaki biri daha fazla yatar.

Ama ben de arabada donanıma bakarım. Boş bi araba da pek haketmiyo benim gözümde büyük paraları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuzu Octavia al geç d segmenti ferahlığını hissedersin.
    Focus dar, toyata orta karar ama motor çok verimli ve istekli olmaz.

• Corolla 2.elde nakit paradan daha değerlidir Octi ise çok değer kaybeder

• 1.90'dan uzun boyunuz
    90'dan fazla kilonuz
    5 kişilik bir aileniz
    Arka koltukta 2 bebek koltuğunuz
    Bagajda bebek arabanız
    Her hafta onlarca poşetlik alışverişiniz
    Her ay bir tatil planınız
    Her tatile 5 bavulla çıkan bir eşiniz
    Tatile sizinle gelen bir kayınvalideniz/kayınpederiniz
    Piknik delisi bir babanız
    Her pikniğe konu,komşuyu çağıran bir anneniz

varsa önce Octavia'ya ya sonra Corolla'ya bakın derim. Bunların dışında iseniz bir Focus'u inceleyin,kullanın derim..
  • Konuda çeşitli tartışmalar yaşanmış fakat bir sonuca ulaşılamamış gibi duruyor

focus corolla ve octavia her üç aracında birbirlerine artı ve eksi yönleri var şöyle ki

1-Focus ;focus 2 deki zayıf ve kötü işçilik ve yalıtım sorunlarından sert süspansiyonun dan sıyrılmış yalıtımı ve konforu daha iyi bir hale gelmiş burada hem fikiriz .yalnız içi dar bir araç focus (tabi diğerlerine nazaran) kokpit tasarımını beğenmiyorum zaten dar bir de adamın üzerine üzerine geliyor (kişisel görüşümdür).2.elde değerini korur zarar ettirmez -kolay kolay -kar da ettirmez.
    2-Corolla ;Yalıtımı biraz daha düzeltilmiş önceki nesillere nazaran iç mekan geniş ve ferah yalnız kişisel görüşüm olmakla birlikte pek çok kişi bana katılacaktır corollanın da kokpitini çok itici yapmışlar dümdüz tahta gibi bişey çok saçma ve focustaki sportiflik bana göre corollada yok.bunların dışında lpg uyumu servislerin ilgisi diğerlerinden daha iyidir.2. elde altın gibidirhemen satılır ve kesinlikle zarar ettirmez kar bırakır,bir nevi yatırım aracıdır.
    3-Octavia;2. el kaygısı ve marka algısı dışında her iki araçtan da genel anlamda üstün bir araçtır tok ,oturaklı ve dolgun alman arabası kıvamındadır yalıtımı ,genişliği ,konforu üst düzeydir.Malzeme kalitesi ayrıntılardaki işçiliği diğerlerinden iyidir.Alıp bineceğim 2. el önemli değil biraz geç satsam da az biraz zarar etsem de fark etmez derseniz eğer diğerlerinden daha iyi bir seçenek olacaktır .Bu arada lpg uyumu yoktur az km yapacağınızdan buna değiğnmiyorum.

Özetle 2. el ve lpg uyumu için corolla
    İç mekanı beğenirseniz Focus

2. el kaygınız yoksa ,marka takıntınız yoksa lpg uyumu önemli değilse 2. sinden de üstün olan Octavia

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.