Şimdi Ara

Benzinli & Dizel ? ( Yardımcı olur musunuz? ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O değilde güvenlik demişsiniz.Ama ticari araç önermişler ticari araçlarda güvenlik sıfırın altındadır yeni connecti bunun dışında tutarak söylüyorum.
    Bence Renault Laguna olabilir güvenli ve konforlu
    Toyota Avensis ama demişsiniz ki ilk araba bunlarla kaza yapsanız masrafı çok tutuabilir ve kaskolarıda pahalı araçlar bu nedenle size Renault Megane Priveillege donanım 1.5dci bakmanızı öneririm hem az yakıt hem güvenlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O değilde güvenlik demişsiniz.Ama ticari araç önermişler ticari araçlarda güvenlik sıfırın altındadır yeni connecti bunun dışında tutarak söylüyorum.
    Bence Renault Laguna olabilir güvenli ve konforlu
    Toyota Avensis ama demişsiniz ki ilk araba bunlarla kaza yapsanız masrafı çok tutuabilir ve kaskolarıda pahalı araçlar bu nedenle size Renault Megane Priveillege donanım 1.5dci bakmanızı öneririm hem az yakıt hem güvenlik.

Teşekkür ederim...
    Honda da dahil demi bu bahsettiğiniz servisi, bakımı, onarımı pahalı araçlara?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli otomatik iyi bir tercih olur.

• Hocam işiniz çok zor. Allah kolaylık versin.
  • quote:

yılda max. 2000 km yol gidecek,

Benzinli araç alınır.

Otomatik kullanılabiliyor ise, tercih edilebilir. Ama! yılda yapılacak 2.000km için Manuel olsa da, otomatik olsa da pek önemi yok.
  • Yilda 2000 km icin araba alinmaz kaskosu vergisi yilda 2000 30000 para oderain zaten baban pek surmeyi bilmiyormus taksiye binin daha iyi zaten en dusuk kasko 1500 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Yilda 2000 km icin araba alinmaz kaskosu vergisi yilda 2000 30000 para oderain zaten baban pek surmeyi bilmiyormus taksiye binin daha iyi zaten en dusuk kasko 1500 tl.

Hocam çok doğru söylüyorsun 2000.km için araç alınmaz. Ancak zannetmiyorumki kim olursa olsun bir araç aldığında yılda 2000.km ile sınırlı kalmaz o 5.6- bin olur. Yoksa gerçekten yılda en fazla 2000-3000.km araba almaya değmez dediğiniz gibi kaskosu bakımı falan filan hiç gerek yok.
  • Kilometre yapılmayacaksa Benzinli (lpg'ye bile gerek yok, adamı lpg sisteminin sorunları ile uğraştırma)

5 Bin nüfuslu bir şehirde ne gerek var 30 binlik arabaya (paramız bol diyorsanız eyvallah)

Aracı sadece ehliyet alırken kullandıysa muhakkak otomatik olmalı.

Güvenli diyorsan eğer, aracın içine komple roll bar döşetin...
  • renault megane 2 dizel

Benzinli & Dizel ? ( Yardımcı olur musunuz? )
  • Aracı şehir içinde kullanacaksanız dizel daha mantıklı. Dizel araçlar düşük devirlerde daha canlı olurlar. Fazla kalabalık bir şehirde değilsen manuel viteste mantıklı olabilir.
  • Ben olsam Mercedes S Serisi alırım.
  • Servis ağı, kolay parça bulunabilirliği gibi avantajlardan dolayı fiat ya da renault düşünebilirsiniz... benzinli otomatik bir araç çok rahat iş görecektir... Ancak köye gidip gelinecek ve köyden malzeme taşınacak ise bence mitsubishi L200 gibi bir pick up da düşünebilirsiniz... Ya da doblo gibi hafif ticari bir araç ... Tamamen şoförlük yeteneğine bakıyor bu araçlar yüksek ve biraz geniştir...
  • 2 bin km için dizel almaya değmez.
    Madem küçük ilçedesiniz düz vites alın ustasını daha çok bulursunuz.
    Benzinli düz vites bir otomobil iş görür
  • dnmhbr D kullanıcısına yanıt
    Hocam honda o bu diye ayrıp yapamayız.Size şöyle söyleyeyim tüm markaların D sınıfı araçlarının bakımı parçası pahalıdır ve siz ilk arabanız olduğu ve kaza yapma ihtimalinizi yanında debriyaj balatada eklenince zorlanmayın diye en dolu renault mgeane önerdim çünkü Türkiye'de çok satıldı ve parçası çok bol miktarda mevcut ayrıca anlayan ustasıda çok.Ufak bir ilçe demişsiniz o nedenle anlayan usta ve servis ağada önemli Renault'da en yaygın servis ağlarından biri.
  • 30 bine temiz benzinli bir araç bulma ihtimaliniz temiz bir dizel araç bulam ihtimalinizden çok daha yüksek. Kaldı ki 2000 km ve küçük bir yerdesiniz dizel hiç gerekmez. Dizele hiç bulaşmayın derim. Kış günü dizeller aracı ısıtırken ben benzinli ile yolu yarılıyorum.

Yoğun trafik olmadığı için otomatiğe de gerek yok kanımca.

O paraya temiz bir focus bakabilirsiniz. Hem servis yaygın parça fiyat olur, hem de 2. eli iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.