Şimdi Ara

benzinli linea 3200 km lik yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba. ben de geçen yıl 3102 km yol yaptım. yakıt tüketimimi paylaşayım belki birilerine yardımcı olur.
    konya-manavgat-antalya-kaş-kalkan-marmaris-datça-bodrum-izmir-alanya-mersin-adana. (kısacası tüm akdeniz ve ege gezildi. izmir'de şehir içinde 150km gezildi) araç 2005 otomatik vw bora. dört kişi ve full bagaj, klima hiç açılmadı.

benzinli linea 3200 km lik yakıt tüketimi benzinli linea 3200 km lik yakıt tüketimi benzinli linea 3200 km lik yakıt tüketimi benzinli linea 3200 km lik yakıt tüketimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01018 -- 8 Ağustos 2015; 12:07:40 >

• @ degobar
    petrol ofısının 4 defa 100 liralık benzın alana 40 tl bedava benzın vermesınden dolayı benzınler 100 er lıralık alındı. bu yuzden depo hesabı yapamadım

@ FursıonnMann
    dedıgınız gıbı yakıt olayı baya sıkıntı :) pompacı benzın tabancasını depoya takana kadar basından ayrılamıyorum, kafası karısıpta mazot koyacak dıye

@01018
    hocam fotograflar acılmıyor
  • Harun H kullanıcısına yanıt
    fark etmez bu seyahat boyunca kaç paralık benzin aldın tüm fişleri toplayıp yazacaksın seyahat dönüşü de depoyu fulleyeceksin senin toplam benzin masrafın bu olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

fark etmez bu seyahat boyunca kaç paralık benzin aldın tüm fişleri toplayıp yazacaksın seyahat dönüşü de depoyu fulleyeceksin senin toplam benzin masrafın bu olacak

hocam seyahatı bıtırelı 10 gun oldu. fiş falan kalmadı ortada ancak kredı kartı ekstresınden hesaplayabılırım.
  • 1.4 turbo 120 hp ortalama 6.5 litre ankara sehirici atiker lpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harun H kullanıcısına yanıt
    düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Sizin 90la gidiyorum sandığınız kadrana aldanmayın dijital göstergeler ve gpse göre gerçek hiziniz aslinda 82 83 civarinda oluyorm tuketim guzel. Cok dikkatli kullanarak ankara akici trafikte 1.4 fire punto ile 5.5 litrenin altinda ortalama yakalamistim.

Hocam cok dogru soylemissiniz nissan qashqai de honda city de navigasyondan denedimgimde tam dediginiz gibi 6 km/s az gosteriyor bende kadranlar bozuk sanmistim :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.