Şimdi Ara

Benzinli manuel vites en az yakan Sedanlar hangileri? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu araca sahibim az yakar çok kaçar. Manuel temizleri bulursun o fiyatlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkür ederim.

Ben de düşünmüştüm cerato yu 1 milyon civarına satılıyor denince.

İki araç var ve ikisini satıp bir tesla mı almalıyım diye düşündüm ancak hala bir aksiyon almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada PM ile mesajlara cevap veremiyorum sanırım.
    O sebeple geri dönüş yapamadım, kusura bakmayın.

• ucanturk45 U kullanıcısına yanıt

rica ederim, yıl sonuna doğru bir hareketlilik bekliyorum açıkçası 0 km otomobillerde. haziran ayı gibi olmasa da.

• 1.3 tce megane

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    2014 ve sonrası. 2014 model b7 de var ama. En kolay ayırma yolu b8’in göğsünde boydan boya ızgara var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • abulut4434 A kullanıcısına yanıt
    Manuel passat zor satılıyor, bulunur yani

• 1.3 Megane derim ben de

• Sorunuzun cevabı Mitsubishi Lancer 1.6 Mivec (2011 sonrası). Benzini koklayan bir araçtır.

• coskunserce kullanıcısına yanıt

Hafif bir araç değil. Üstüne çok fazla devir çeviriyor. 3bin devirde 105 le gidiyor. 80-90 la düşük tüketim görebilir ama kokluyor vs abartı olur. 1.5 corolla daha az yakar en basitinden. Daha hafif, aerodinamik araç.

• commandx C kullanıcısına yanıt

Direk enjeksiyonlu motor yakıt verimini bir süre sonra kaybediyor. Sübaplarda kurum birikimi nedeni ile ve temizlenmesi çok zahmetli. Lancer 1260 kg, C sedan için gayet iyi bir ağırlık. Lancer'ın yakıt tüketimi üstten çift eksantrikli motorlar arasında en iyisidir. 4.6 lt değerini 315 km'lik bir sürüş sonunda elde etmiştim. 75 km ortalama hızı 80-90 la giderek elde edemezsiniz. Bu fotoğraf 10 yıl önce çekildi. Lancer unutamadığım, kullanımı çok zevkli bir araçtır.

Benzinli manuel vites en az yakan Sedanlar hangileri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 1 Ağustos 2024; 2:35:26 >

• Ford Focus 1.5 Ti-Vct Manuel 2019-2024
    Şehir Dışı ~5.3lt/100km (90 ila 100km hızlarla kullanırsanız 4 lü değerler elde edebilirsiniz.)
    Şehir içi 6-8lt/100km
    Ortalama: ~6.3lt/100km

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 2 Ağustos 2024; 6:21:32 >
  • Otomatik ve tüp destekleyen hacmine göre en performansli araba diyebileceğim w204 c180 kompresör 1.6 156 ps :) saf benzin binicem derseniz superb 1.4 tsi 150 lik olanlardan bakmanizi tavsiye ederim , manuel vites olanlari da var.
    Astra j kasa diyenler var , motor biraz sorunlu olabilir, 2 sene kadar kullandim eşimin araciydi ama benzinde çok yakiyor cidden yani 2.0 motor benzinli c250 sedan var onunla ayni bazen de daha fazla yakiyordu, trafik hiç sevmeyen bir motor ,tüplü binmeniz gerekir.
    Yine tüplü binecekseniz Toyota corolla 1.6 2018 -2019 makyajli kasa işinizi fazlasiyla görür , ha performans beklemeyin , atmosferik motor yokuşlarda bagirir, seri hizlanmaz ancak içi şaft tüneli de olmamasindan oldukça geniştir(1 sene kadar kullandim 1.6 life modelini , saf benzin ilk aracimdi)

• 2016 sonrası otomatik 1.6 Corolla
    2015-2018 arası Astra J 1.6
    2014-2016 Honda Civic 1.6i Vtec

Kia cerato hakkında yorumlarınız nelerdir.Tavsiye edermisiniz?

• Az yakan benzinli sedan deyince aklıma 2 tane hafif araba geliyor. Biri Citroen C-Elysse/Peugeot 301 kardeşlerin 1.2 motorlu olanları. Diğeri de Mitsubishi Attrage 1.2. Tabi bunlar ikinci el. Sıfırlarda arabalar o kadar ağırlaştı ki az yakıyor denilen bile fazla yakıyor artık.

• tassa kullanıcısına yanıt

beklentiyle alakalı, ben kesinlikle memnunum ve tavsiye ederim. yaklaşık 2 bin km oldu 1 aydır kullanıyorum, bütün samimiyetimle yazıyorum, iyi ki almışım. sormak istediğiniz varsa yardımcı olmak isterim.

Kia sitesinde 1295 fiyat var şu an.1.6 128 ps atmosferik.Sanırım tek paket geliyor farklı seçenekler yok.Donanım olarak nasıl,şehir içi ve dışı yakıt ortalaması nedir.Şanzıman cvt mi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 3 Ağustos 2024; 18:5:0 >
  • ben haziran kampanyalarıyla 1180e aldım. 150 bin 0 faiz olunca çok cazipti. 1260 liste fiyatı vardı o zaman da. bayi ismi verebilirim ciddiyseniz yardımcı olurlar sanırım.
    şanzıman tork konvertörlü tam otomatik, cvt değil. konu açmıştım uzun uzun yazışmıştık burada silindi konu nedense. evet sadecee elegance paket geliyor 2023 sonrası. donanımı muadillerine kıyasla yetersiz bence de ancak ben opel ve vw den sonra sorunsuz kullanıma öncelik verdiğim için tercih ettim. 5 yıl 150bin km garanti çok çekici.
    yakıt şehir içinde 8-9 arası, uzun yolda hız limitlerinde kullanılırsa 6ya kadar düştü.

• Cerato ancak manuel olsaydı bu başlığa güzel bir örnek olurdu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.