Şimdi Ara

Benzinli mi, Dizel mi? Karar Veremedim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • C sınıfındaki bir araçta motor tork oranı 200nm altında kalıyorsa ben tercih etmem. Hele İnişleri çıkışları çok olan bir şehirde yaşanıyorsa hem kullanmak hem de yakıt olarak gerçekten sıkıntı yaratıyor özellikle araçta biraz ağırlık olduğunda araç oto boka vites atmaya çalışıyor buda hem şanzımanın hem de motorun gereksiz yere zorlanması demek, vitesler arasında gezerken kaybedilen zamanda ayrı.

• Bütçeniz uygunsa tabiki dizel tercih edin. Gözünüz yakıt göstergesinde olmadan seyahat etmek çok daha rahatlık sağlar. Öte yandan dizel araçlar kalkacak konusu; dizel araçların üretimi azaltılsa da değerleri sürekli artacaktır ülkemizde. Az oldukları zaman daha da değerli hale gelecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meticulous kullanıcısına yanıt
    Evet Trend X paket. Bunu da ilk mesajıma ekleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plf -- 2 Kasım 2020; 12:49:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bunu cok rahat matematik hesabi yapabilirsin....

Ben esime arac alirken (golf) arada kalmistim cok ; sonra yolda gordugum her golf e ssordum ; kac yakiyor felan diye....hepsinden aldim bilgileri oturdum hesapladim ve benzinli aldim.

Bu hesap genel olarak soyle cikiyordu (ozamanlar) ; yilda 15.000km yapmiyorsan benzinli mantikli. Suanda nedir bilemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.