VTİ'ın açılımı değişken subap zamanlaması demek. Bu sayede max torkunu erken veriyor. 8 valfli 1.4 veya 1.6 motorlarda max torklarını 16 valflilere göre daha alt devirlerde verir. Yani tork tamamen subap(valf)larla alakalı. VTİ motorlarda turbo yok alt devirleri canlı olsa da turbo olabileceğini düşündürecek kadar seri değil. |
Benzinli olsun ama az yaksın diyenlere tavsiye ederim (2. sayfa)
-
-
Otomatik Stonic ile 6lt ile işe gidip geliyordum. Ortalama hız tabi neredeyse iki katı.. Aynı güzergah TDi Leon ile 5,5lt..
-
Emisyon üçkağıtçısı tsi tdi vesaire mi en iyisi tabii tabii.
Üçkağıtta bir numaradır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrika verisi şehir içi 7 yazıyor yanlış sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
haklisin bu japonlar maliyet kisa kisa bokunu cikardilar.cagdisi motora gaz kebelegi koymamislar.
saka gibi ama 12 jenerasyon corollada gaz(bogaz) kelebegi yok.
neymis efendim her devirde emme subaplari ile istedikleri ayarda oynayip motorun emmesine gaz kelebegi olmadan vvti ile subap zamanlamasina mudahale edebiliyorlarmis da falanmis filanmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 26_bbz_26 -- 4 Şubat 2022; 23:45:25 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi arac modeli?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzinli olsun az yaksın yüksek performans versin dersen en iyi seçenek TSI motor. Uzun yıllardır sorunsuz şekilde kullanıyoruz bu motoru herkese öneririm.
İlk olarak 2008 model Golfümde kullanmıştım bu motoru o zamandan beri hayranım. Diğer markaları motorları da denedim de böylesi yok
-
2019 model Suzuki Swift 1,2 cvt Glx
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benzinli scooter bile artık 50 kuruş yakıyor.
Ekonomi diye birşey mi kaldı?
-
Yoğun bir trafikte 8 litre altı zor diye düşünüyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şükür az yaksın diye bir kasıntım yok çünkü sizin aldığınız değeri agresif kullansam bile alamıyorum
Rudolf Diesel reise dua, sevgi ve hürmetlerimi sunarım.
-
spring in 2020 versiyonu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X