Şimdi Ara

Benzinli otomatik tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 9 litreye kadar olabilir demişsin Astra 1.4 t manuel de sakin kullanımda 8 altını görmem mümkün ben otomatigini kullanıyorum 9 üstüne ancak agresif kullanımda çıkıyorum.

Uzun yolda 97 km ortalama ile 5-5.5 litre yakıyor biraz.

Diğer araçların yakıtı konusunda bir bilgim yok.

Sorunsuz şanzıman tam otomatik tork konvertör den şaşmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Abi troll müsün 85bine öyle araba bulursan haber ver. Hem sorunsuz hem performanslı hem yalıtımı iyi hem az yaksın :) sanki 850bin liraya araba alıyorsun.

• Civic fb7

• Dsg nin en yenisi sorunsuz, 1.0 skoda oktavia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea 1.6 benzin otomatik lpg tam uyumlu. En dolu paket düşük km 75 -85 arası alırsın. Şanzıman aisin ömürlük. Ama.perodmans istiyorum dersen dizel otomstik alman lazım. Opel Astra, insignia, peugeot gurubu

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Octavia güzel araba da dsg'ye hiç güvenmiyorum. Otomatik arayışımdan vazgeçersem o zaman octavia'yı düşünürüm.

• sevozgur kullanıcısına yanıt
    Aşırı bir performans beklentim yok. Yokuşta vites düşürmek, 170 le değilde 120 ile çıkmak beni rahatsız etmez. Yalnızca ara hızlanmalarda sıkıntı çıkarmasın yeter. Yalnız Fiat güvenlik konusunda hiç çaba sarf etmiyor. Bu da çoğu kişiyi Fiat'tan soğutuyor.

• Hanzoli H kullanıcısına yanıt
    Aslında çok bir şey istemiyorum. Beklentim aşırı yakmasın, sorun çıkarmasın, basınca gitmem demesin. Hangimiz araba alırken bunları beklemiyoruz ki. Buna rağmen bu beklentileri tam olarak karşılayan bir arabayı ben henüz bulamadım. Muhtemelen de bulamıycam. Bir şeylerden feragat edeyim diyorum da hangisinden edeyim. Araba alırken az yaksın da sorun çıkarması önemli değil; yada 80hp işimi görür diyen varmıdır.

• Avante A kullanıcısına yanıt
    Güvenlik olayı abartiliyor. Daha yeni egea tira kafa attı başlığını gördünüz mü bilmiyorum. Şu ana kdar bir çok kaza oldu allah korusun hepsinde çok iyi koruduğunu söyleyebilirim. 8-10 yaşında araba kullanan adam bile yok egea güvensiz yok şöyle yok böyle diyor. Yahu senin hurda arabanın hava yastığı bile açılacağı şüpheli. O zamanın testine göre 5 yıldız almış ama girsin şimdi 2 yıldız ancak alır . Çünkü kriterler çok değişti.

• bence en mantıklı seçim Mazda 3 olur sizin şartlarına göre
  • Civic veya corolla nın işinizi göreceğini düşünüyorum. O listedeki araçlardan seçim yapacak olsam tercihim bu iki araç olurdu. Ama;

- Civic fabrikasyon lpgli
    - Corolla lpgli veya benzinli alınıp lpg takılması

şartı ile

Evdeki araçlardan biri 2015 civic istanbulda şehiriçi ortalama 11 lt (yola göre +/-1 lt) yakıyor bilginiz olsun. Yalıtımı kötüdür, iç malzeme ağırlıklı plastiktir bunları göz önünde bulundurun. Araçla ilgili sorunuz olursa cevaplayabilirim.
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Astra K GM 6 ileri var bende. Cruze da GM üretimi biliyorum.
  • Avante A kullanıcısına yanıt
    2015 ve üstü dsgler sorunsuz, bizim şirkette 500 araç vardı dsg li (golf) filo sorumlusuna özellikle sordum, hiçbirinde sıkıntı yaşanmadı dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.