Şimdi Ara

Benzinlikteki duran aracıma geri geri vurup kaçtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: escanor_

8. Değer kaybı; Ayna, Far, Cam, Silecek, Tampon ve Mekanik Aksamdan alınmazken daha çok kaporta aksamı dediğimiz Kapılar, Çamurluklar, Direk, Şase, Marşpiyel, Havuz, Panel, Bagaj Kapağı, Kaput gibi Metal Kaporta aksamından alınabilmektedir.

Haklısın hocam ama ben kanunu söyledim.

yok resmiyette tabiki haklısınız, ben de piyasa için söylüyorum. mesela sırf arabamın değeri düşmesin diye (2018 golf araç) ön camını değiştirmeyen tanıdığım var   cama taş gelmiş boydan boya uzamış çirkin görünüyor. dediğim gibi bizim piyasa ölücülerini bağlamıyor bunlar, adam ufacık bir parçanın değiştiğini görürse hemen fiyat kırmaya çalışıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 27 Ekim 2020; 11:6:50 >

• merhaba arkadaşlar

konuda gelişmeler oldu. bilgilendirme için yazıyorum

kendi kasko şirketimi aradım. durumu anlattım.

bana vuran şahsın plakasını verdim. benim müşteri temsilcim bana vuran şahsın hangi firmadan trafik sigortası yaptırdığı firmayı buldu.

sonra ben karşı tarafın sigorta şirketini arayarak bana vurup kaçtığını, durumu izah ettim uzlaşmak ve kaza tutanağı tutup tutmamak istediğini sormalarını rica ettim.

eğer uzlaşmak istemiyorlarsa, hukuki işlemelere başvuracağımı anlattım.

telefonumu verdim ve kapattım.

yaklaşık 1 saat sonra şahsın kardeşi beni arayarak, bir durum olmuş, ablam bize bile anlatmadı babamız rahatsız hastanede falan filan dedi. gereken neyse yapalım dedi.

dedim ben yarın arabamı reno servisine götüreceğim orta bir tespit yapacaklar ondan sonra sizinle buluşup kaza tespit tutanağını yazmamız lazım dedim.

o da ne gerekiyorsa yapalım dedi.

o şekilde kapattık. ben de yarın gürses otoya gidip aracıma baktıracağım gereken bir şey varsa yaptıracağız artık onun kaskosundan.

teşekkür ederim herkese

• Benim de babam hasta da başkasının aracına vurup kaçacağım anlamına gelmiyor bu. Ahlaksızlık resmen. Telefonunu verir öyle gidersin. Hiç samimi gelmediler bana.

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın hocam da tavrınızı öyle tiplere koymazsaniz, herkes öyle tıp olur.

En basitinden let go da parça satıyorum, adam gelmiş bana aracıma uyar mi diye soruyor, normak bir soru evet uyar dedim.

X yerinde çalışıyorum, getirin deneyelim uyarsa alayım diyor. (35 lira parça)

Attığım mesaj, tabii ki deneyelim fakat ben gelemem, nerede görülmüş satıcının müşteriye parça götürdüğü, hemde beğenir umarım diye gözünün içine baktığı..

Eğer almak istiyorsaniz telefonunuzu alayım, musait bir günümde gelirsiniz ve parçayı denersiniz. Hoşuna giderse alırsınız, gitmezse de gidersiniz.

Sonuçta ben riski göze alip gelmem doğru bir hareket olmaz, ürünü alan sizsiniz, siz gelecek bakacak begeneceksiniz.

Dedim, telefonunuzu alayim o zaman dedi :)

Musait bir zamanda atarım dedim, atmadım.

Böyle tiplere eğer tavrinizi koymazsaniz, aracınızda kıl var, tüy var diyip 100 lira keselim, lastikleri kullanmissiniz 1000 lira keselim, motor yağı bakımı yapicaz 500 keselim blablabla demeye başlarlar.

En iyisi dok satıcı rolüne bürünmek, alırsan buyur al, almazsan alıcısı var üstat diceksin. O zaman işler değişiyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz nesin hakliymis

• izengel kullanıcısına yanıt

Her önüne gelene vermemek için diyorlar.

Ayrıca görüntü kaydı vermenin yasadışı hiçbir yanı yok suç olabilecek.

Mahkeme kararı çıkasıya kadar kayıt mı kalır ayrıca silinir eğer çok uzun süreli bi kayıt sistemi değilse

Bizim burada 6 tane petrol var hepsinden istesem alırım kamera kaydını durduk yere vermezler tabi ama bi olay olsa vs. verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Kusura bakmayın hocam da tavrınızı öyle tiplere koymazsaniz, herkes öyle tıp olur.

En basitinden let go da parça satıyorum, adam gelmiş bana aracıma uyar mi diye soruyor, normak bir soru evet uyar dedim.

X yerinde çalışıyorum, getirin deneyelim uyarsa alayım diyor. (35 lira parça)

Attığım mesaj, tabii ki deneyelim fakat ben gelemem, nerede görülmüş satıcının müşteriye parça götürdüğü, hemde beğenir umarım diye gözünün içine baktığı..

Eğer almak istiyorsaniz telefonunuzu alayım, musait bir günümde gelirsiniz ve parçayı denersiniz. Hoşuna giderse alırsınız, gitmezse de gidersiniz.

Sonuçta ben riski göze alip gelmem doğru bir hareket olmaz, ürünü alan sizsiniz, siz gelecek bakacak begeneceksiniz.

Dedim, telefonunuzu alayim o zaman dedi :)

Musait bir zamanda atarım dedim, atmadım.

Böyle tiplere eğer tavrinizi koymazsaniz, aracınızda kıl var, tüy var diyip 100 lira keselim, lastikleri kullanmissiniz 1000 lira keselim, motor yağı bakımı yapicaz 500 keselim blablabla demeye başlarlar.

En iyisi dok satıcı rolüne bürünmek, alırsan buyur al, almazsan alıcısı var üstat diceksin. O zaman işler değişiyor işte.

artık öyle davranacağım, bazı insanlara inan iyilik yaramıyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.