Şimdi Ara

BeowulfX - Ares (80 Oldu) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sendeki dünya şampiyonasındaki walkrylere benziyo sanki
  • gidişat azimli umarım daha iyi yerlere getirirsin
  • @winsome08
    Sanirim evet hala dunya sampiyonasindaki patch i kullaniyorum ama bence bu hali oldukca guzel eski hali pekde hos degildi.
    @ne bilim ben ya adamı
    Tesekkurler. Darisi basiniza.
  • hımm

geçenlerde v1861 li setupu yayınladılar

windows 7 ye tam uyumlu setupmuş
  • Dur onu indireyim bari. Ama bu hali daha guzel cokda hosuma gidiyor dogrusu ^^
  • HB +9 a +8 Wirinom teklifi var. Degerlendirmelimi dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 20 Nisan 2011; 13:02:10 >
  • Bence verme.
  • Paraya kiydim gittim aldim itemi :D

BeowulfX - Ares (80 Oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 21 Nisan 2011; 0:49:44 >
  • hayılı olsun güzel item
  • hayırlı olsun
  • Tesekkurler, umarim sizlerin daha iyi itemlari olur.
    Itemlar yerine oturdu sayilir. Yavasdan toparlanip lvl kasmam gerek daha onumde kocamaaan bir 4+2 lvl var :)
  • Hocam bu itemlerin hepsini tamamen ticaretle mi yaptınız
  • IN +2 ve eski hanguk +11 Reb haric hepsi ticaretle yapildi. Oyunda lExp ve PK dan cok moradonda sabahladigimi forum bilir zaten. Ama acikcasi itiraf etmek gerekirse bolca aldigim Cashlerinde buyuk bir getirisi oldu. Son 2 ayda kendimi anvilden soyutlamamda bana cok kazandirdi dogrusu.
  • simdi sırada ne var ??
  • Sirada Wirinom yada Chaos Baal +8 var. Sonrasinda Takilarin +3 lenmesi geliyor :)
  • haydi inşallah
  • Hobaaaa IN'de gözüm kaldı :P

Saka bir yana hayırlı olsun mükemmel bir item
  • Sagol kardes. Umarin daha iyisi sizlerin olur. Takiliyoruz bakalim gittigi yere kadar.
  • carınız güzelmiş.. Nazar değmesin.. merak ettim de ne iş yapıyorsunuz..? beyaz toyota corolla arabanız ve bu carınız var oy oy
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihsafa54

carınız güzelmiş.. Nazar değmesin.. merak ettim de ne iş yapıyorsunuz..? beyaz toyota corolla arabanız ve bu carınız var oy oy

Tesekkurler, amin. Bir bilisim firmasi adina calisiyorum. Calisinca hepsi oluyor insallah Allah sizlere daha iyilerini nasip eder.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.