Şimdi Ara

BeowulfX - Ares (80 Oldu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bol sanslar Oyunda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YakupStar

quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Takilar illaki onemli ama inanin bana Ares in diger serverlardan tek farki itemin fazla olmasi. +4 IB ve +4 ROC oldugu dogru nedenide basit, item cok. Ama Kronosda da var bu itemlar fakat bunu reklam eden yada bilen yok. Gecenlerde Ionada birisi +10 CS +10 SS +10 DOL satiyordu. Yani bunu yapabilen adamlar sizce Kronosda +4 ROC yapamazmi? Yada +5 IN?
    Belki serverdaki GM lerden korktuklarindan belkide henuz erken oldugundan reklamlarini duymuyorsunuz ama eminimki butun bu itemlar ordada vardir. Ares eski server oldugu icin ozgurce satis yapabiliyorlar ama alt serverlarda boyle bir durum soz konusu degil.

çoğunluğunun +3 iron set ve +3 rof olduğu bi serverda, yanlış anlamada sen +0 iron neck aldım diye seviniyorsun. Neyse Aresteki pk resimlerini merakla bekliyorum

çok yanlış düşünüyorsun. ben carnacta oynuyorum haddinden fazla +10 item var. +3 rof +3 iron set +9 krowaz setler.........
    eminimki aresten daha berbat bi server

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

quote:

quote:

Takilar illaki onemli ama inanin bana Ares in diger serverlardan tek farki itemin fazla olmasi. +4 IB ve +4 ROC oldugu dogru nedenide basit, item cok. Ama Kronosda da var bu itemlar fakat bunu reklam eden yada bilen yok. Gecenlerde Ionada birisi +10 CS +10 SS +10 DOL satiyordu. Yani bunu yapabilen adamlar sizce Kronosda +4 ROC yapamazmi? Yada +5 IN?
    Belki serverdaki GM lerden korktuklarindan belkide henuz erken oldugundan reklamlarini duymuyorsunuz ama eminimki butun bu itemlar ordada vardir. Ares eski server oldugu icin ozgurce satis yapabiliyorlar ama alt serverlarda boyle bir durum soz konusu degil.

çoğunluğunun +3 iron set ve +3 rof olduğu bi serverda, yanlış anlamada sen +0 iron neck aldım diye seviniyorsun. Neyse Aresteki pk resimlerini merakla bekliyorum

çok yanlış düşünüyorsun. ben carnacta oynuyorum haddinden fazla +10 item var. +3 rof +3 iron set +9 krowaz setler.........

peki cz ye indiğinde sana 1,5 - 2 k vurduklarında zevk alabiliyomusun? Bence o sinirle ya alt+f4 yapıyorsun ya da maradon a geçip o adamların cz den çıkmasını bekliyorsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 11 Mart 2011; 12:48:57 >

• Gercekten Ares i cok buyutuyorsunuz. +9 +10 lu degme Asaslar 1300max, warriorlardan ise 600 u gecmiyor aldigim hasar. Terbiye ve uslup acisindan ayrica eski olmasindan dolayi temiz bir tayfa olmasi nedeni ile tercih ediyorum.
    Dusuk lvl larda illaki coluk cocuk oluyor ama lvl lar yukseldikde isan kaliteside artiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

quote:

quote:

peki cz ye indiğinde sana 1,5 - 2 k vurduklarında zevk alabiliyomusun? Bence o sinirle ya alt+f4 yapıyorsun ya da maradon a geçip o adamların cz den çıkmasını bekliyorsun :)

+10 itemli +3 takıları olan adam bana 600-650 vuruyorsa bende ona 550-600 vuruyorum pek bi fark olmuyor

• Karakter Cok Güzel Gercekten Tam Sekli Oturmuş Şuan Elimde Char Olsa Areste Oynardım.

Başarılar
  • Az once 78 olduk. Insallah boyle devam edebilirim.

BeowulfX - Ares (80 Oldu)
  • Hayırlı olsun aracınız ve charınızın devamı gelir umarım..
  • Vay hoca hayırlı olsun. Cogu gitti azı kaldı artık 5 level
  • Ehuehue, Bu ay exp pre alip deniyecegim, bakalim nereye kadar gidiyoruz. Ama hala yuzuk ve beltimin olmayisinin acisini cekiyorum. Krowaz basacam diye roclarimdan ve sos umdan oldum :(
  • hayırlı olsun..
    83 lerini de görürüz inşallah.. aceleye gerek yok tadını çıkara çıkara..

base çarımı 2,5 ayda kastım.. ardream çarım 1 ayda 58 olabildi.. ama zevk alıyorum oyundan .. hırsa aceleye gerek yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhyagg

hayırlı olsun..
    83 lerini de görürüz inşallah.. aceleye gerek yok tadını çıkara çıkara..

base çarımı 2,5 ayda kastım.. ardream çarım 1 ayda 58 olabildi.. ama zevk alıyorum oyundan .. hırsa aceleye gerek yok..

Harfiyyen katiliyorum. Oyundan resmen zevk aliyorum. Item yada lvl olmadan Ares gibi bir ortamda zevk almak gercekten her babayigidin harci degil. Bu arada ben bu chari kasmaya 2010 baslarinda yada 2009 sonlarinda basladim ve hala 78 im oradan anlarsiniz zaten :D
  • SOS +2 alindi. Resmi sonra eklerim.
  • hayırlı olsun.
  • Yeni ROC +2 ler ve Hanguk +11 reb alindi.
  • hayırlı olsun da sen itemları toptan satmıyormuydun hocam?? hanguk 9 iyidir güzeldir..yakışır..
    birde birşey soracağım.. sende archer varmı base karus? aynı senin nickte bir archer vardı basede..ama hfli..herhalde dedim itemları sattı,sistem de canına tak etti..biraz da ben takılayım dedi diye düşündüm..
  • ya kafama esiyor satiyorum kafama esiyor geri aliyorum. Oyunu tamamen kafama gore oynuyorum. Amacim yok eglencesine :D Bu 2nci +9 hangukum bunuda anvile atmamak icin kilitledim hemen :D
    Bende karus namina tek bir char bile yok. Ama benim adima benzeyen bir karus oldugu ve bayagi meshur oldugunu duydum. Ama benim bildigim o adam warriordu. Herneyse sistem nereye giderse gitsin ben cizgimden vazgecmem. Ucuz bir oyun icin hile yapip adimi kirlettigime degmez.
  • yok be çok meşhur falan da değil zati.. 1 kesiyorsa 3 kesiliyor archer arkadaş..
  • 79 Oldum ^^
     BeowulfX - Ares (80 Oldu)
  • Hayırlı olsun :)) ben de 71 pri'mi kasmak için pre alacağım ama tercihimi exp'ten mi yoksa platinium'dan mı yapsam kararsız kaldım. Hangisinde exp artışı daha iyi olur?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.