Şimdi Ara

BeowulfX - Ares (80 Oldu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
0
Favori
9.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: winsome08

@Gurcellonline

haklısın Gurcellonline

ares serverini herkez gözünde çok büyütüyo. Sanki herkez +10 Kullanıyomuş gibi. Diğer serverlerle nerdeyse aynı itemler çok az bi fark var sadece. Tabiki bazı eski playerler oyunu bırakmasaydı Çok farklı olurdu item bakımından.

takılar nolacak peki ?? adamın üzerinde +8 itemler vardır belki ama iç takıları full +3 tür bilemezsin herşey +9 +10 item değil

ve ares +3 roflar ve iron setler yönünden iyice yerleşmiş bi server, belkide +4 takılar bile mevcuttur..

mesela kronostada haddinden fazla +9 item var Ares ve Diez den bile çok belkide!? ama cz de nerdeyse hepsi foss ve +7 itemlerimle çokta keyifli pk lar yapıyorum neden ?? çünkü +3 roflar +3 iron setler yok takıların değeri burda anlaşılıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 7 Ekim 2010; 12:15:03 >

• herşey dış görünüş değil bilmem anlatabildim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 7 Ekim 2010; 12:12:21 >
  • Takilar illaki onemli ama inanin bana Ares in diger serverlardan tek farki itemin fazla olmasi. +4 IB ve +4 ROC oldugu dogru nedenide basit, item cok. Ama Kronosda da var bu itemlar fakat bunu reklam eden yada bilen yok. Gecenlerde Ionada birisi +10 CS +10 SS +10 DOL satiyordu. Yani bunu yapabilen adamlar sizce Kronosda +4 ROC yapamazmi? Yada +5 IN?
    Belki serverdaki GM lerden korktuklarindan belkide henuz erken oldugundan reklamlarini duymuyorsunuz ama eminimki butun bu itemlar ordada vardir. Ares eski server oldugu icin ozgurce satis yapabiliyorlar ama alt serverlarda boyle bir durum soz konusu degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Takilar illaki onemli ama inanin bana Ares in diger serverlardan tek farki itemin fazla olmasi. +4 IB ve +4 ROC oldugu dogru nedenide basit, item cok. Ama Kronosda da var bu itemlar fakat bunu reklam eden yada bilen yok. Gecenlerde Ionada birisi +10 CS +10 SS +10 DOL satiyordu. Yani bunu yapabilen adamlar sizce Kronosda +4 ROC yapamazmi? Yada +5 IN?
    Belki serverdaki GM lerden korktuklarindan belkide henuz erken oldugundan reklamlarini duymuyorsunuz ama eminimki butun bu itemlar ordada vardir. Ares eski server oldugu icin ozgurce satis yapabiliyorlar ama alt serverlarda boyle bir durum soz konusu degil.

çoğunluğunun +3 iron set ve +3 rof olduğu bi serverda, yanlış anlamada sen +0 iron neck aldım diye seviniyorsun. Neyse Aresteki pk resimlerini merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YakupStar -- 7 Ekim 2010; 13:40:02 >

• İN kaça aldın ?
  • Ben +10 Shell Sete 4000TL +10 Exp Raptora 1750TL veripde kasan ve reklam yapan bir tip degilim. Bakin yine soyluyorum Ares de cok fazla item var +9 +10 bolca var ama herkezde boyle itemlar yok. +8 Shell Set orta seviye belki orta-alt seviye bir item ama su varki serverdaki 1000 kisiden en fazla 100 tanesi bu kadar saglamdir ve Ares in %10 unu teskil eden bu rakamla benim rekabetim yok.(Simdilik :D) PK mida guzelce atarim VS leride. 70-80 arasi turlu kesebildigim insanlarda var 69 lvl olmasina ragmen HP sini yariya dusuremedigim insanlarda var.
  • herkeste yok 9 olan kısım da zaten yuzde 10 diger serverlarda bu durum yuzde 5 tir. Cok bir fark yok bence.ionia da reb 30 dragon shell varken.
  • Beyler sizce PE leri WE e cevirsemmi? Yoksa boylemi devam etsem? Aklimda WE+1 ve WE +2 yapmak var ama ayni + larda PE in verdigi Defans ve HP aklimi celiyor. Sizce nasil yapayim?
  • quote:

Beyler sizce PE leri WE e cevirsemmi? Yoksa boylemi devam etsem? Aklimda WE+1 ve WE +2 yapmak var ama ayni + larda PE in verdigi Defans ve HP aklimi celiyor. Sizce nasil yapayim?

PE+1'in tekini WE+1 yapabilirsen resist açısından güzel olur.Bu arada krowaz setini de tamamlarsan charın hiçbir eksiği kalmaz gibi.
  • Eksik daha cok var. Krowaz i tamamladikdan sonra IN ve IB i +2 lemeyi dusunuyorum. +1 lemek daha kolay gorunsede planlarimda +2 ye gecis her yonden daha karli ama oncesinde kupeler konusunda karar vermeliyim.
  • quote:

Eksik daha cok var. Krowaz i tamamladikdan sonra IN ve IB i +2 lemeyi dusunuyorum. +1 lemek daha kolay gorunsede planlarimda +2 ye gecis her yonden daha karli ama oncesinde kupeler konusunda karar vermeliyim.

Dual foverin+2
    Iron set
    Dual we+2
    Krowaz set+7
    Raptor+9

Senin yerinde olsam,Iron set+2 'lemek yerine bu itemları yapardim.
  • hocam sen 76 oldun ben hala bi 57 olamadım
  • Aaah ah sen onu birde bana sor. Haril haril asiyorum. Nasipse 80de mola verip item yapmak istiyorum. Bu arada WE lerde karar kildim. 2 Adet +2 WE almak icin cabalarim suruyor.
  • Nazar degdirmeyin lutfen. Bu olmasa Boots u alamazdim.
     BeowulfX - Ares (80 Oldu)
  • Krowazlara rebirth bassaydın keşke.
  • quote:

Su karar asamasini atlatayimda kismet olursa bir tota-impact ayarlariz sanada :D Hala psikolojim yerlerde. Hem kararsizim hemde ne karar verirsem vereyim ancak uzun zaman icinde hayata gecirebilirim. Zarar etmeden WP+3 yada IN alip sonrasinda Hanguk, Impact yada Giga alsam yeterli

@Hepoxy
    Gonlum Krowaz dan yana ama kilitlenmemesi benim icin guvenlik acigi olusturuyor. Heleki +9 Shellerinde havasinin artik kalmadigi su donemde en ideali Krowaz diye dusunuyorum. Bu arada gelen bilgilere gore heryerde zibil gibi satilan +9 +10 itemlar GM tarafindan oyuna sokuluyormus. Her nekadar bana inandirici gelmesede HF den sonraki gelir kaynaginin bu +9 +10 itemlar oldugunu dusunuyorum. Bana kalirsa guzel bir dupe buldular ve onunla item kasiyorlar ve bulunan Dupe sanirim Unique lerde islemiyor olsa gerekki kimse unique temin edemiyor yada cok zor buluyorlar.

Hocam bildiğim kadarıyla unique zırh yok zaten şu lanet oyunda unique takı var gorevden verdiği silahlar bile unique bamboo bile unique ama unique armor yok xD

• Krowaz seti tamamlamani bekliyorum hocam dort gozle Sanki kendi charimmis gibi

bu arada bayagi bi eski postu gormusum yanlis yazmisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BecHo-minaTor -- 19 Ekim 2010; 10:05:32 >
  • Bu ay 3200 Cash cekip biraz ticaret yapacagim. Bakalim sanirim seti tamamlarim. Yada hanguku 8 lerin yeniden. 3 haftadir hanguk +8 bulamadim :S
  • Bir sure mage imle vakit gecirmeyi veyahut oyuna ara vermeyi planliyorum. Gider ayak sonbir item alayim dedim :D
  • hayırdır hocam ne arası ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.