Bildirim
BeowulfX - Ares (80 Oldu) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu hafta sonu biraz ticaretle ugrasayim dedim ama cok zor bir donemece girdim. IN ve Hanguk um yok onlarin yerine Chaos Nebiros ve Lugias im oldu bolcada para :D Her neyse acaba diyorum. Hanguk yerine +9 Giantic yada Exp Impact +8 mi alsam ve IN yerine WP +2 yada +3 mu alsam bilemiyorum. Sizce ne sekilde yapmaliyim.
Iron Set varken oyunun saglam asaslarindan (+9 Setli ve Shard li olanlardan) Yaklasik 1300 Damage yiyordum Seti cikardigimda 1600 oluyor. Kabaca IN olmayinca 1450 filan Damage alirim. Acaba diyorum 150 Damage fazladan yesem WP +2 yada +3 aldigima degermi? -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Krowas +7 veya Shell Set +9 arasinda kaldim. Birileri tercih konusunda yardimci olabilirmi?
Warriorlarda +7 krowaz +9 shellden daha iyi defans veriyor..Ancak +8 shell kadar atack veriyor. Tabi krowazın bonuslarıda var.Ona karşılık shellerin kolaylıkla satabilme imkanı var.. Karar senin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjoern -- 27 Eylül 2010; 10:41:25 > -
hocam lugiası sevmediysen bana verebilirsin -
Su karar asamasini atlatayimda kismet olursa bir tota-impact ayarlariz sanada :D Hala psikolojim yerlerde. Hem kararsizim hemde ne karar verirsem vereyim ancak uzun zaman icinde hayata gecirebilirim. Zarar etmeden WP+3 yada IN alip sonrasinda Hanguk, Impact yada Giga alsam yeterli
@Hepoxy
Gonlum Krowaz dan yana ama kilitlenmemesi benim icin guvenlik acigi olusturuyor. Heleki +9 Shellerinde havasinin artik kalmadigi su donemde en ideali Krowaz diye dusunuyorum. Bu arada gelen bilgilere gore heryerde zibil gibi satilan +9 +10 itemlar GM tarafindan oyuna sokuluyormus. Her nekadar bana inandirici gelmesede HF den sonraki gelir kaynaginin bu +9 +10 itemlar oldugunu dusunuyorum. Bana kalirsa guzel bir dupe buldular ve onunla item kasiyorlar ve bulunan Dupe sanirim Unique lerde islemiyor olsa gerekki kimse unique temin edemiyor yada cok zor buluyorlar. -
hocam bence wp +3 ü alma hic IN gayet güzel keske satmasaydın ama neyse geri alırsın sen -
Tamam yine IN uzerinde yogunlasayim ama sizce Hanguk mu yoksa digerlerimi? -
güzel char helal olsun... -
IN yerine 2 parca Krowaz +7 aldim. Butun parayi ve birikimi yine kediye yukledik ya hadi hayirlisi.Sol elim ve kolyem hala bos :) Bir hanguk alsam simdilik yeter. Kolyem bosta kalsin biraz daha ticarete ihtiyacim var :(
@angelo50
Tesekkurler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 28 Eylül 2010; 8:07:46 > -
hocam krowazlar iyi olmus IN her zaman kolay bulunuyor ama krowazları satanlar cok naz yapıyor böyle daha iyi oldu bence -
Nasip bakalim :) Bir muddet boyle idare ederim para bitti zaten 3200 cash vekip para kasmam lazim belki krowazlarida acacak olurlarsa satar geri itemlari alirim :) -
hocam krowazları satma bence hatta kalanını tamamlamaya calıs bu arada dün bi mage geldi savas varken bayagı bi kastı sagolsun
43 lvl falan oldum gerci ama -
O mage bendim :) Anlamisindir sandim. Kismet diger aksamlara.
Not:
Dun aksam beni soymaya calisan arkadasa ithafen; Emek hirsizi olmakdansa emek harcayip biriktir. O zaman oynadigin INSAN rolunun hakkini vermis olursun. Rolde degil gercekte bir insan gibi hissetmek, hirsiz degil adam olmak ve ananla degil aninla hatirlanmak istiyorsan aklini basina topla !... -
hocam o zaman ikimizede gecmis olsun bende üstümdeki tüm parayla chaosa girmisim yanlıslıkla -
Ihtiyacin olmazsa eger pazarda zibil gibi item bulursun oluncada 1 kisi bile satmaz onu :) Dun aksam IN icin onceden konustugum herkes sanki anlasmiscasina bana PM atip 20gb ye 21 GB ye veririm diye mesaj attilar. Komedi resmen :D -
hocam kac gündür ben mi denk gelemiyorum yoksa oyuna mı girmiyorsun -
Çok iyi char. Ares gibi yerde tutunabilmen çok güzel. Tebrikler -
@BecHo-minaTor
Hocam pek girmiyorum. Pazar charimla kasiyorum bol bol. Butun cabalarim IN i tekrar almakdi, onuda bugun hallettim :D Hanguk u uzunca bir sure +8 yapamayacagim ama IN aldigim icin memnunum. Sanki yeniden dogmus gibiyim :D
@Shisha
Ares i gozunuzde buyutmeyin bence. Diger serverlarda ne varsa burdada aynisi var. Sadece 5-10 kisi +10, 20-30 kisi +9 kullaniyor. Inanin fazlasi yok :) Benimki gibi orta seviye olanlar guzel bir party veya clanla oldukca iyide kasabiliyor yani. -
bu foruma nasıl soru sorulur kardeş bi yol gösterin -
@Gurcellonline
haklısın Gurcellonline
ares serverini herkez gözünde çok büyütüyo. Sanki herkez +10 Kullanıyomuş gibi. Diğer serverlerle nerdeyse aynı itemler çok az bi fark var sadece. Tabiki bazı eski playerler oyunu bırakmasaydı Çok farklı olurdu item bakımından.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X