Şimdi Ara

Beraber L2G-OldSchool oynıcak bir arkadaş arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta söylediğim gibi beraber böyle pvp, farm yapabiliceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. C4'ü seven, ventrilo kullanmayı bilen, item item diye insanların başının etini yemicek olgunlukta olan, farm yapmaktan sıkılmıcak bi adam lazım bana. Yeni server arayanlar teklifimi düşünün derim

• hergün l2 gold c4 serveri arıyorum burası hariç bi server açılsa +16 donate fln olmayan direk başlarım ama burası biraz itici geliyor bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofkillers

hergün l2 gold c4 serveri arıyorum burası hariç bi server açılsa +16 donate fln olmayan direk başlarım ama burası biraz itici geliyor bana...

yukarda belirttiğim özelliklerdeyim diyorsan, biraz da ingilizcen varsa gel başla derim ben. 1 aydır oynuyorum ben hiç fena değil. Benim L2gold mazim baya geniş.her serverını oynadım burası da gayet güzel.
  • Nos ve Captaina selamlar olsun ! Chronicle değiştircez diyordu geçen gün ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitx

Nos ve Captaina selamlar olsun ! Chronicle değiştircez diyordu geçen gün ....

evet, Eylül'de gracia'ya geçiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaFortune

quote:

[11:15:53 PM] Nos Nos: in about 10 days
    [11:16:06 PM] Nos Nos: working on it atm :P
    [11:16:53 PM] Nos Nos: well i got todo the custom zones the db convert and a rebirth system in extender
    [11:17:08 PM] Nos Nos: and multisells also are 80% done
    [11:17:25 PM] Nos Nos: too much shit on c4 we delete a lot of unused shits
    [11:20:04 PM] Arif Sait Birincioglu: need help ?
    [11:20:13 PM] Nos Nos: nah its cool :P
    [11:20:39 PM] Arif Sait Birincioglu: kk
    [11:20:47 PM] Nos Nos: we will be launching the beta on 10th of this month if everything goes as planned
    [11:21:16 PM] Nos Nos: its lenght will be about a week so i have about 17 days left todo that small stuff i told ya :P
    [11:22:11 PM] Nos Nos: the main plan is to get close to what we have on c4 now then i will go over and add more features
    [11:22:14 PM] Arif Sait Birincioglu: i am copy pasting this to the forum then ?

[11:25:02 PM] Nos Nos: 10th beta everyone will have 9999999999999 donation points and full access to donate items

spoiler:P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitx -- 1 Temmuz 2012; 23:25:15 >

• quote:

quote:

quote:

[11:15:53 PM] Nos Nos: in about 10 days
    [11:16:06 PM] Nos Nos: working on it atm :P
    [11:16:53 PM] Nos Nos: well i got todo the custom zones the db convert and a rebirth system in extender
    [11:17:08 PM] Nos Nos: and multisells also are 80% done
    [11:17:25 PM] Nos Nos: too much shit on c4 we delete a lot of unused shits
    [11:20:04 PM] Arif Sait Birincioglu: need help ?
    [11:20:13 PM] Nos Nos: nah its cool :P
    [11:20:39 PM] Arif Sait Birincioglu: kk
    [11:20:47 PM] Nos Nos: we will be launching the beta on 10th of this month if everything goes as planned
    [11:21:16 PM] Nos Nos: its lenght will be about a week so i have about 17 days left todo that small stuff i told ya :P
    [11:22:11 PM] Nos Nos: the main plan is to get close to what we have on c4 now then i will go over and add more features
    [11:22:14 PM] Arif Sait Birincioglu: i am copy pasting this to the forum then ?

[11:25:02 PM] Nos Nos: 10th beta everyone will have 9999999999999 donation points and full access to donate items

spoiler:P

spoiler senin son dediğine ithafen yazdı bunu galiba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Başlıkta söylediğim gibi beraber böyle pvp, farm yapabiliceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. C4'ü seven, ventrilo kullanmayı bilen, item item diye insanların başının etini yemicek olgunlukta olan, farm yapmaktan sıkılmıcak bi adam lazım bana. Yeni server arayanlar teklifimi düşünün derim

Uzun zamandır kasmaya değecek bir server arıyorum o halde link ver başlayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

quote:

Başlıkta söylediğim gibi beraber böyle pvp, farm yapabiliceğim bir arkadaşa ihtiyacım var. C4'ü seven, ventrilo kullanmayı bilen, item item diye insanların başının etini yemicek olgunlukta olan, farm yapmaktan sıkılmıcak bi adam lazım bana. Yeni server arayanlar teklifimi düşünün derim

Uzun zamandır kasmaya değecek bir server arıyorum o halde link ver başlayalım

Umarım client vardır elinde. Hemen başlarız bugün o yüzden soruyorum. Burdan Updater'ı indirebilirsin hocam. Daha seri iletişim kurabiliceğimiz bir yere gecelim seninle. Msn veya ventrilo gibi.

• Client mevcut updater'ı da indirdim. Ventrilo kanalı varsa çok daha iyi olur yalnız bugün tekne turuna gidiyorum gece 12 gibi ancak girebilirim senin içinde müsaitse sabaha kadar kasarız
  • quote:

Client mevcut updater'ı da indirdim. Ventrilo kanalı varsa çok daha iyi olur yalnız bugün tekne turuna gidiyorum gece 12 gibi ancak girebilirim senin içinde müsaitse sabaha kadar kasarız

Şuan ventrilo'ya girme imkanın var mı?
  • Şu an dışardayım kardeşim ama bugün saat 12 gibi evde olacağım sen müsait olur musun o saatlerde? Servera bir bakalım nasıl kasıcaz de kascaz diye konuşalım..
  • quote:

Şu an dışardayım kardeşim ama bugün saat 12 gibi evde olacağım sen müsait olur musun o saatlerde? Servera bir bakalım nasıl kasıcaz de kascaz diye konuşalım..

Gece 12'mi? Gerçi gündüzü gecesi farketmez. Olurum ben oyunda. Ventrilo'ya girip giremiceğini sormamın sebebi o zaten. Konuşurduk biraz, tanışma falan.
  • Ben siteyi inceleyim forumları gezeyim gece konuşuruz kardeşim. Merak ettiğim sen tek misin yoksa clan yada grup var mı?
  • quote:

Ben siteyi inceleyim forumları gezeyim gece konuşuruz kardeşim. Merak ettiğim sen tek misin yoksa clan yada grup var mı?

Türk olarak ben tekim. Böylesi daha iyi dostum. Benim tek istediğim tek başıma yaptığım şeyleri beraber bir arkadaşla yapmak. Ventrilo'dan iletişim falan bunun için istiyorum. Yeterli item'i sana da yaptıktan sonra beraber pvp falan. Tek türk ben olduğum için herşeyi dual box'la yapmak zorunda kalıyorum Beraber güzel vakit geçirmek amacım yani. Yabancılarla benim ortamım var şuan serverda. eski dostlar L2gold'dan falan. Gel işte emin ol hoşuna gidicek

• Tamam kardeşim bende zaten ilk açıkdığında ilk 10 playerı arasında idim gold'un. O zamanlar GM Express vardı sende o kadar eski isen belki hatırlarsın :) Hep sevmişimdir tekrar seveceğime eminim anlaşırsak hiç problem olmaz tabii diğer arkadaşları da bekleriz o zaman
  • quote:

Tamam kardeşim bende zaten ilk açıkdığında ilk 10 playerı arasında idim gold'un. O zamanlar GM Express vardı sende o kadar eski isen belki hatırlarsın :) Hep sevmişimdir tekrar seveceğime eminim anlaşırsak hiç problem olmaz tabii diğer arkadaşları da bekleriz o zaman

Tamam dostum şuan farma başladım ben 2 pc ile Geldiğin zaman 12 gibi ventrilo'dan konuşarak hallederiz plan falan. hadi görüşürüz
  • quote:

Tamam kardeşim bende zaten ilk açıkdığında ilk 10 playerı arasında idim gold'un. O zamanlar GM Express vardı sende o kadar eski isen belki hatırlarsın :) Hep sevmişimdir tekrar seveceğime eminim anlaşırsak hiç problem olmaz tabii diğer arkadaşları da bekleriz o zaman

saat 12 bitmedi mi tekne turun?
  • Geliyorum :)
  • quote:

Geliyorum :)

dostum artık pm'den konuşalım vent bilgilerini falan veriyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.