Şimdi Ara

BERAMUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beramustaki piyasayı bilen birisi ms +7 i ne kadar bulabileceğimi yazabilirmi +5 +6 210 m civarı satılıyo ama ms +7 kaça satılır?

• sen benı bul b1de ben sana satacak adam bulurum yada fiyatı soylerım .. konuyu yanlıs yerı açmışsın ama Bekliyorum cuma + cumartesi - pazar onlineım full .. Bence b2 veya b3de 350den koy gece eğer ımkanın warsa satılır yoksa bızım mıllet ucuzu dahada ucuzlatma peşinde .
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill3

sen benı bul b1de ben sana satacak adam bulurum yada fiyatı soylerım .. konuyu yanlıs yerı açmışsın ama Bekliyorum cuma + cumartesi - pazar onlineım full .. Bence b2 veya b3de 350den koy gece eğer ımkanın warsa satılır yoksa bızım mıllet ucuzu dahada ucuzlatma peşinde .

kanki ben satmıcam satın alıcam
  • b1 sakın girme koxp war moradon da öldüm demim :(
  • paran varsa 2 gün daha bekle pazar gunune doğru mıllet cash peşinde 21 gb param war +8 ms alabılıyorum cok rahat ama beklıcem ne zamanki fiyatlar ıstenılen duzeyde olacak o zman alıcam hemen ıstıyorum dersen 320- 280cıvarı bulabılırsın
  • quote:

paran varsa 2 gün daha bekle pazar gunune doğru mıllet cash peşinde 21 gb param war +8 ms alabılıyorum cok rahat ama beklıcem ne zamanki fiyatlar ıstenılen duzeyde olacak o zman alıcam hemen ıstıyorum dersen 320- 280cıvarı bulabılırsın

daha demin adama sordum 750 m dedi abartıyo deme adam
    ??
  • kafası iyimiymiş soraydın? küfrediyor resmen +7 ii o fiyatta
  • quote:

kafası iyimiymiş soraydın? küfrediyor resmen +7 ii o fiyatta

ewet ii +7 satan adam gördüm 800 m
  • +7 Ms 200-300 M ? O kadarda oLmaz 750-800 M arası Bır Seyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrememre

+7 Ms 200-300 M ? O kadarda oLmaz 750-800 M arası Bır Seyler

+1 rebirth ms 400 m civarı olması gerekiyor birisi öle yazmıstı forumda 490 m sattım ms +7 i beramusta die
    beramus piyasası ucuzladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrememre

+7 Ms 200-300 M ? O kadarda oLmaz 750-800 M arası Bır Seyler

ms +7 300-400m arası değişiyor...800-900m arasına zaten +7 ii alıyorsun
  • +7 ms 300,350m arası ( eldorado ) 275m e satiyordu ki çoktan satmistir piyasası o
  • quote:

Orjinalden alıntı: T4Z

arkadaşlar beramustaki piyasayı bilen birisi ms +7 i ne kadar bulabileceğimi yazabilirmi +5 +6 210 m civarı satılıyo ama ms +7 kaça satılır?

bilemiyorum +7sini 499 za sattım o civarlardadır
  • ms +7 bulamadım bende 489 milyona iron impact +6 aldım
    NASILIM?
  • 350-400m arası +7 ms bu arada beramustamı lag var ttnettemi?
  • servera giriş programı yüzünden lag war heryerde artık yeni patch çıksınnn
  • T4Z sen turk ko da oynuonmu öle nick li bir wariror war elmorad o yüzden sordum saglam ama sen misin o
  • En son 425 m e b1 de sabah moradonda görmüştüm ama çoktan gitmiştir herhalde :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.