Şimdi Ara

Beramus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• benim tanıdıklarım arasında en iyisi superb
  • sen derdim ama beni kastırmadın hep pm kapalı

onun için benim
  • Yaw kardesim ben kasarım ama oyuna girmiom zaten oteki charım banlandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NightmarE_6

sen derdim ama beni kastırmadın hep pm kapalı

onun için benim

Pm e atmışın beni kastır diye de biz de 1 gecede yalan olduk zaten
  • Bence , orklarda bi assassin vardı KillerSong clanında ismi sanırım MagnuS gibi bişeydi.Bana 2500 vurduğundan beri benim favorim o
  • bide karatren var çok iyi arkdaşım lvl 63 priest
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rogue olarak => kunt
    Warrior olarak => TearsOfDevil
    Priest olarak => o___o
    Mage olarak => DuDuCafe

Tamamıyla benim yorumumdur. Hepsi orc. İnsan olmama rağmen gene de iyi iş çıkardıklarını söylemek zorundayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NietYCalniq

bide karatren var çok iyi arkdaşım lvl 63 priest

Onu da tanıyorum. Şu an Justice_4_All clanında. Bi ara battle priest a dönmüştü şimdi gene int çi olmuş. Onunla bozuşmuştuk ama gene de iyi bir oyuncu olduğunu söylemeliyim.
  • bence beni tanıdığım bir adam var canım 3000 di adam spike la mı artık bişe yaptı tek vurdu favorim o benim lvl i 67 69 arası vardı beramusta süperdi 3000 can 750 defense ile oynuyodum tekte aldı beni bi baktım aşağıya 3000 can tekte gitti süpernovacılar bile 750 can alıodu o birde aldı

• bence en iyi
    warrior: KIVANC_19
    mage: ercooooooooooooo
    assassian: HomrySimsons
    hunter: kunt
    priest: pis:buferlm, sub_zero, vede road
  • le oyunun en iyisi benim Shadowing :) kapışmak isteyen gelsin boyunun ölçüsünü alsın len hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuri552

quote:

Orjinalden alıntı: NietYCalniq

bide karatren var çok iyi arkdaşım lvl 63 priest

Onu da tanıyorum. Şu an Justice_4_All clanında. Bi ara battle priest a dönmüştü şimdi gene int çi olmuş. Onunla bozuşmuştuk ama gene de iyi bir oyuncu olduğunu söylemeliyim.

biz taaa lvl 40lar da iken aynı clandaydık sonra beni attılar clandan bikaç gün içinde de dağıldı clan hala görüşürüz nerden tanıyosun kara yı??
  • nuri552 +1
  • tabiiki ben
  • beyler herks ben im en iisi ben diyo ama charları görelim foto koyun karşılaştıralım görelim kim ii
  • en iyisi bendim banlanmadan önce bu arada vuraltunc sen izmirlisin galiba ama kıvanç hiç bir zaman eziklikten öteye gidemez ayrıca roadda tanıdığım en ezik priesttir bütün itemlerini ben verdim ben 61 yaptım eziği ayrıca shadowing senin charı çok merak ettim bi ss koyda görelim ben daha önce hiç görmedim seni beramusta
    alın buda ss
    :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lkillyou -- 31 Ocak 2006 20:55:55 >
  • Ya En iyi si demek istemem ama benım Gördüğüm gercekten Çok profosyonel Oynayan ve Ytrli İtem we 260 k npsi olan 65 lvl Darkman110
  • bence SaLwaTore oldukça iyi. 480k ya yakın npsi var üstelik FreeDoM clanının başkanı
  • warrior : HitMachine (Human)
    hunter: kesinlikle KUNT üstüne kimse bişi diyemez
    mage: Dudu_Cafe (orc)
    priest: Micha3ng3lo boyle bişeydi :D orc buda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.