beyler bi ara forumca party yapak apos falan ne dersiniz taBİ şu server alırsa! RESET atmışlar serverlara off off..
ben senin girdiğin partye girmem olum :) yatırırsın sen bnei gel ben seni rawen e alayım sen ne güzel kaşar mışın öle :) görmeyeli 62 olmuşun he waşşşşş :)
quote:
Orijinalden alıntı: Onur_Sokar
ben senin girdiğin partye girmem olum :) yatırırsın sen bnei gel ben seni rawen e alayım sen ne güzel kaşar mışın öle :) görmeyeli 62 olmuşun he waşşşşş :)
ÖPTÜM onur la ONUR_SOKAR die chacter adı mı olur la la neye sokuon kardeş oyuna bi garezin mi var tmm raven yapak yarın gelem sizin cafeye..
quote:
Orijinalden alıntı: Blade1_tR
ÖPTÜM onur la ONUR_SOKAR die chacter adı mı olur la la neye sokuon kardeş oyuna bi garezin mi var tmm raven yapak yarın gelem sizin cafeye..
Alıntıları Göster
beyler beramusta party kurarsanız haberim olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Asraz
beyler beramusta party kurarsanız haberim olsun
Alıntıları Göster
princess kardeş gel istersen bi b2 takılalım saat daha 21:37
quote:
princess kardeş gel istersen bi b2 takılalım saat daha 21:37
niye gittin yaw party başkanı oldum beni almazlar diye de bozamadım party i perişan kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: Onur_Sokar
quote:
Orjinalden alıntı: Onur_Sokar
senin nicki ilk gördüğümde amma gülmüştüm. bide Onur_Sokar_2 vardı o da sendin heralde
quote:
Orijinalden alıntı: BuKaHero
quote:
Orjinalden alıntı: Onur_Sokar
senin nicki ilk gördüğümde amma gülmüştüm. bide Onur_Sokar_2 vardı o da sendin heralde
Alıntıları Göster
ya beyler bnide alın kurarsanız ne keserseniz kesin nese 47 lwl ım kasın brz plz fou_warrior_tr nick im kasıcak warsa burdan yada oyunda pm atsın
quote:
Orijinalden alıntı: hell_quard
ya beyler bnide alın kurarsanız ne keserseniz kesin nese 47 lwl ım kasın brz plz fou_warrior_tr nick im kasıcak warsa burdan yada oyunda pm atsın
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: such_is_life
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: such_is_life
maksadını anlayamadım..
quote:
Orijinalden alıntı: VicMerth
quote:
maksadını anlayamadım..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
quote:
maksadını anlayamadım..
Ya bırak böle tipleri onlarda kendi halinde
quote:
Orijinalden alıntı: Cenk
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
quote:
maksadını anlayamadım..
Ya bırak böle tipleri onlarda kendi halinde
Alıntıları Göster
ONUR_SOKAR_2 side vardı onun archer puhahah full koxptu Adam Sokar serisi kurmuŞ...
FLASH FLASH ONUR_SOKAR_3 PEk YAKINDA AZUHAUAHZUAHUh...
quote:
ONUR_SOKAR_2 side vardı onun archer puhahah full koxptu Adam Sokar serisi kurmuŞ...
FLASH FLASH ONUR_SOKAR_3 PEk YAKINDA AZUHAUAHZUAHUh...
Alıntıları Göster
eiide güzel karde$im kardeşlikle başlayalım dövüşmeden oyun sonuçta siz humansınız ben ise karus
tabi daima isterim ki karşımdaki zorlasın zorluyorlarda yoksa zevki kalmaz
Kardeş senin asas la bi kapışak yaw Benim nickim: Blade1_tR HUMAN karuslarda zorlasın ama yeterli deiller (6 haftadır 1 kere basmaya gidemedik hepsi palavra) B kaç?? arena yapak.
quote:
Kardeş senin asas la bi kapışak yaw Benim nickim: Blade1_tR HUMAN karuslarda zorlasın ama yeterli deiller (6 haftadır 1 kere basmaya gidemedik hepsi palavra) B kaç?? arena yapak.
Alıntıları Göster
yeterli itemim yok arrow $u anda 2 swrd dancing de yatarım seni çok gördüm canim bilirim oyunda
burada apostal felam olsun clanındaki elemanlar aynı memleketliyik te bir ara para werip human olacam :)
artık savaş kazanmanızın saati geldi hea kapişceksen get redbul a felam pm at
scream basacan knock out olacam
quote:
Orijinalden alıntı: dangersmile
yeterli itemim yok arrow $u anda 2 swrd dancing de yatarım seni çok gördüm canim bilirim oyunda
burada apostal felam olsun clanındaki elemanlar aynı memleketliyik te bir ara para werip human olacam :)
artık savaş kazanmanızın saati geldi hea kapişceksen get redbul a felam pm at