Şimdi Ara

BERAMUS CZ DE KOSP SHOW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER BERAMUSTA Bİ GM VAR TAM SOPALIK CZDE TAM 1 HAFTADIR TÜM KARUSLARDA KOSP VAR NERDEYSE KAPIDAN DIŞARI ADIM ATAMAZ OLDU EN 10 TANESİNİN PS SİNİ ALDIM K.O NUN FORUMUNA KOYUYORUM YETEBİLDİĞİMCE AMA BUNA Bİ SON VERMEK ZAMANI GELDİ HER OYUNA GİRDİĞİNDE GM E PM ATIYORUZ AMA TIN.BİZDE Mİ KARUS OLALIM İLLA BUNLARA GÖZ YUMULMASI İÇİN

• Ya sadece karus açısından düşünme elmoradlarda da bi ton kosp war bunu bi ırka yaymak doru değil // Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayucuk

Ya sadece karus açısından düşünme elmoradlarda da bi ton kosp war bunu bi ırka yaymak doru değil // Saygılar

ya haklı olabilirsin ama ben human olduğum için bu taraftan bakıyorum ama şunu söleyim humanlarda pek fazla rastlamadım(TABİ CZ DE SADECE PİANADA SÜRÜSÜNE BEREKET) 3 kişi adamı kovalıyor 3 nün de mastere yanıyor adaam kaçarken kospla milleti yatırıyor sonra bu adamları kullanıp partsinde np kasan ezikler karşımıza bilmem kaç bin np var deyip çıkıyor iş iyice zıvanadan çıkmaya başladı
  • bende humanım merak etme korasu savunmaktan değil yani çok denk geldi bana cz de adam peşinde koşarken çok ks ye gitti adam :D
  • quote:

bende humanım merak etme korasu savunmaktan değil yani çok denk geldi bana cz de adam peşinde koşarken çok ks ye gitti adam :D

YA 5600 E YAKIN CANIM VAR ADAM KOSPLA YATIRIYO BENİ DELİ OLACAM BAKIYORUM 4-5 SAYFA DAMAGE VURMUŞ BİDE ŞEREFSİZLER YANLARINDA DEBUFLA GEZİYOLAR ARTIK
  • 1 adet 1500 300 960
    1 adet 1920 malice parasite torment massive ..... ( Kosp Priest )
    1 adet Rogue ( Kosp Rogue )
    +

Yatıracak Adam Az We öyLede oluyor 65 adam girmiş Cz de kosp yapıyor saygılar :D

Bu gmler ve K2 Bu a gözlülük olduğu sürece daha çok yırtarız kendimizi Forum köşelerinde kosp u engellemek bu kadar zor değil ama k2 nin işine Gelen bu // Saygılar
  • quote:

1 adet 1500 300 960
    1 adet 1920 malice parasite torment massive ..... ( Kosp Priest )
    1 adet Rogue ( Kosp Rogue )
    +

Yatıracak Adam Az We öyLede oluyor 65 adam girmiş Cz de kosp yapıyor saygılar :D

Bu gmler ve K2 Bu a gözlülük olduğu sürece daha çok yırtarız kendimizi Forum köşelerinde kosp u engellemek bu kadar zor değil ama k2 nin işine Gelen bu // Saygılar

YA BEN K.O NUN KENDİ SİTESİNDE Kİ FORUMLARAD YAZDIM VE RESİMLERİNİ KOYDUM AMA Bİ SONUÇ YOK HERALDE ÇÜNKÜ ARTIK CZ YE PEK GİTMİYORUM
  • knight online out
    koxp online in
    koxp serveri olsada koxpçular oraya gitse ne güzel artık söylenirler benim koxpum senin koxpunu keser
    bakk ben seni 15 okla yatırdım ezük
    koxp olmayanı clana almıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince of ardream -- 18 Ekim 2006; 3:45:12 >
  • ya sadece şunu söylecem cz ye gitmesende heryerde kosp war artık son zamanlarda aşırı derece arttı eğer olurda k2 buna bir dur derse çok kişinin canı yanar ama bilindiği gibi lwl düşürme olayına bile girdiler ama uygulanmayaınca artık herkes kafasınınn keyfine göre iş yapıyo boş slot bulunmuyo nolucak baqalım nereye kadar gidicek bu merak ediyorum Son safhaya geldi az kaldı bende gidicem kosp alıcam kasıcam çünkü 1 ay önce char açacan adam itemin dibine vurmuş lwl in dibine burmuş gelmiş cz de kospla show yapıyor benim günahım ne normal kasmak mı anlayamadım bunu kısacası sıkkınlık vermeye başladı.. // Saygılar
  • k2network aç kalmış millete koxp kıyagını veriyor
    quote:

ya sadece şunu söylecem cz ye gitmesende heryerde kosp war artık son zamanlarda aşırı derece arttı eğer olurda k2 buna bir dur derse çok kişinin canı yanar ama bilindiği gibi lwl düşürme olayına bile girdiler ama uygulanmayaınca artık herkes kafasınınn keyfine göre iş yapıyo boş slot bulunmuyo nolucak baqalım nereye kadar gidicek bu merak ediyorum Son safhaya geldi az kaldı bende gidicem kosp alıcam kasıcam çünkü 1 ay önce char açacan adam itemin dibine vurmuş lwl in dibine burmuş gelmiş cz de kospla show yapıyor benim günahım ne normal kasmak mı anlayamadım bunu kısacası sıkkınlık vermeye başladı.. // Saygılar
  • VALLA BU K2 KENDİ KUYUSUNU KAZIYOR BUNDAN ALACAĞI 3-5 KURUŞ İÇİN OYUN BU HALE GELİYORSA BENİM BİLDİĞİM VE BAYA YÜKSEK LVL Lİ BİR ÇOK KİŞİ OYNU BIRAKMAK İÇİN FIRSAT KOLLUYO TABİ BENDE YA CHARI SATIYOLAR YADA SÖVÜP CHARI YAKIYOLAR(YANİ İTEMLERİNİ FELAN DAĞITIP ÖLE BURAKIYOLAR) KENDİLERİ BİLİR BÖLE ÇOK OYUN VAR PİYASADA.
  • ARKADAŞIM CZ DE ORCLARDAMI VAR SADECE BAK BENDE ORCUM MESELA VE SANA ŞUNU SÖLİİM ADAM ÖLÜ GİBİ YATIYO KAPIDA AMA ADAM ALIYOR ÇATIR ÇATIRTIKLA VE GÖR
  • quote:

Orjinalden alıntı: BoZ_AyI

ARKADAŞIM CZ DE ORCLARDAMI VAR SADECE BAK BENDE ORCUM MESELA VE SANA ŞUNU SÖLİİM ADAM ÖLÜ GİBİ YATIYO KAPIDA AMA ADAM ALIYOR ÇATIR ÇATIRTIKLA VE GÖR

ARKADAŞIM YUKARDADA SÖLEDİĞİM GİBİ İNSANLARDA DA VARDIR AMA KAPIDAN ÇIKAMADIKLARI İÇİN O ŞEREFSİZLERDE ORDAN SIKIYODUR HAKLISIN
  • İyide 2 resimde de birisinin atak çektiğine dair birbelirti yok kosp yok manasına gitirmek istemiyorum sakın yanlış anlama ama adam eğer sana atak çektiyse idnin yazması lazım burada idlere dair bir bilgi yok anlayamadım.

http://img454.imageshack.us/my.php?image=2006101823841jg2.jpg
    http://img149.imageshack.us/my.php?image=200610182393xp3.jpg

• Koxp kullananları kınıyorum!!!
  • http://img454.imageshack.us/my.php?image=2006101823841jg2.jpg
    http://img149.imageshack.us/my.php?image=200610182393xp3.jpg

2. SS de altdaki location la yukardaki location aynı değil nasıul oluyo yane başka yerde bi ölmüş gibi kafam karıstı

• Kordinat Belki Öldüren Kişinin koordinatıdır bu güne kadar dikkat etmedim ona o şekilde olaiblir koordinatlar birbirine yakın ama benim anlamadığım konu adam dmg veriorsa bile neden ismi gözükmüyor onu anlamadım // Saygılar
  • Bu makro koxp olmayabilir, ardreamde karşılaşmıştım patosta. Adam 5 oku da tutturuyor ama verdiği damagein yanında isim yazmıyor. Diğer serverları bilmiyorum ama cz ve ardreamde makro kullananlar patosta banlanıyor. gold premium'u olanlar en fazla 3 saat banlanıyor o ayrı.
  • DEdiğin olabilir evet kospun mesafesi normalden fazla dün akşam saatlerinde cz de ben tp yanında adam ön kapıda alacaktı buff olmasaydı 5 li okla ama bu resimdeki kosptan farklı birşey // Saygılar
  • Karus olda gör!
    Başka bişi demiyorum dün akşam oynatmadılar adamı bea üzerimde talia arrow var yine ne fayda hemen kırdı el morad savaşcıları!
    Koxp kere 1000 kere .....!

Oynanmaz yaw!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.