Şimdi Ara

Beramus - Human (Clana Alım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, belki hatırlarsınız TheKnightOnline Pvp Serverinde elimden geldiğince clan kurmaya ve expe yönelmiştim. Hazır SteamKo açılmışken Beramusta clan kurma taraftarıyım ancak bu sefer alımlar için belirli kurallarım var. Nedenleri de açık aslında; Numaramı vermediğim halde sabahın köründe exp parti var mı diye aranınca insan paranoyaklaşıyor.

Şimdi kurallara geleyim;

1- +18/-30 yaş uygulaması şart. Yaş aralığı arttıkça sıkıntılar başlıyor clanda bende 20 yaşındayım.
    2- Seviyesiz arkadaşlara bu clanda yer yok. Her şeyden önce seviye. Şakalaşırız falan ama bişeyini çıkartmayın, düşünmeyin bile.
    3- Teamspeak şart arkadaşlar. Clanda yürüyeceksek birlikte yürüyeceğiz yoksa clanda olmanın bir manası yok.
    4- Şimdilik 21 kişi arıyorum. Biz 3 kişiyiz, üç parti olursa hem paslaşarak gideriz hemde rahat olur.
    5- Pk hedefi olmayanlar, 2 gün oynayıp bırakacaklar, para için level kasacaklar lütfen konuya mesaj-pm atmasın.
    6- Önünüzde 150 kişi de olsa Beramus1e girin hep 1de olacağız.

Başvurular için;http://steamcommunity.com/id/givekeys // Beni steamden ekledikten sonra kısa süre içerisinde geri dönüş yapmazsam uyuyorumdur, bekleyin elbet geri dönüş yaparım. Sorunuz olursa konuya cevap atarak sorabilirsiniz.

@Johnny Quid
    Burada değilsem Johnny'e de soruları sorabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 2 Şubat 2016; 2:56:32 >

• Okcu olmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyorum hocam
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

bekliyorum hocam

Hocam şu an internetim yok , en kısa zamanda araniza katilacagim.
    Class: asas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 41 lv Rogue Clana alırsanız sevinirim 5 dakikaya online olurum oyunda
  • fire10 F kullanıcısına yanıt
    steamden ekle hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    Ronarkdaki Charım
    18 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam neden öyle dedin archer açacaktım ?
  • ekledim hocam şu an lvl 57 yaş 25 , exp pre genie ne varsa çektim muhabbet ortamı da kurarsak güzel olur
  • Arkadaşlar konu-up. Herkesi bekliyoruz. Clanı toparlamaya başladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.